Club Juridic - Tu intrebi, Specialisti raspund!

Actiune in tagada paternitatii


Cuvinte cheie: Model, actiune in tagada paternitatii, codul de procedura civila,


DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul ....................., domiciliat in localitatea...........str.......nr    ..., bl......,ap. ......, in contradictoriu cu minorul .........reprezentat de..................ambii domiciliati in............, str.........., nr........bl...., ap........sector....., formulez prezenta

CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA

Prin care va solicit urmatoarele:
1.    sa admiteti actiunea in tagaduirea paternitatii minorului.................. nascut de parata la data de ..............., conform certificatului de nastere nr.........
2.    radierea numelui si prenumelui meu din actul de nastere al copilului;

IN FAPT, la data de ........s-a incheiat casatoria dintre mine si mama minorului, asa cum rezulta din certificatul de casatorie nr.......din data de ......, fara ca din aceasta casatorie sa fi rezultat vreun copil.
Dupa o perioada de doi ani, atat cat a durat convietuirea in fapt cu mama minorului, am decis sa plec sa muncesc in strainatate. Am fost angajat cu contract de munca pe o durata de doi ani, timp in care nu am mai revenit in tara si nici nu m-am vazut cu aceasta.

La terminarea contractului am revenit in tara, unde am aflat ca (dupa doi ani de lipsa din tara ), am un copil in varsta de ........luni.

Cele 100 de reguli ale educarii copilului tau
Cele 100 de reguli ale educarii copilului tau

Vezi detalii

Raporturile de munca ale PFA
Raporturile de munca ale PFA

Vezi detalii
In aceste conditii este imposibil ca eu sa fiu tatal acestui copil, astfel ca va rog sa dispuneti admiterea actiunii in tagaduirea paternitatii minorului.................. nascut de parata la data de ......., radierea numelui si prenumelui meu din actul de nastere al copilului si obligarea paratei la plata cheltuielilor de judecata.

IN DREPT, art. 429, 430 Cod civil

Inteleg sa ma folosesc de proba cu acte, interogatoriu si martori.
Anexez urmatoarele acte:
.............................
DOMNULUI PRESEDINTE AL.....................


Data aparitiei: 06 Septembrie 2013

Cat de utila va este aceasta informatie?

Noteaza folosind stelele!

Rating:

Nota: 5 din 1 voturi
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

ClubJuridic.ro - intrebarea zilei

Taxe auto

Intrebare: Buna ziua. Fiul meu doreste sa inmatriculeze un autoturism prop.personala, ( cumparat din Italia,unde locuieste ) in Romania. Autoturismul este radiat si va ajunge in Romania pe platforma.Deja are programare la RAR.Intrebarile mele sint: pina la 31.12.2012 ce este suspendata de fapt ,taxa de poluare sau de prima inmatriculare;la Rar trebuie sa plateasca intre 100 si 200 de euro,la trezorerie 630 de euro dupa calculele facute...pe cine ar putea sa dea in judecata ca sa recupereze niste bani:pe ANAF sau RAR? pot eu, care domiciliez in Romania ,sa-l reprezint pe fiul meu ,prin procura, facuta la consulatul Romaniei in Italia, la ANAF ,RAR, si Politie? Va rog sa ma informati cu orice alt aspect al acestei probleme.Multumesc.

Raspuns: Pentru automobilele second hand cumparate din UE se plateste o taxa de poluare conform L 9/2012. Ta... [citeste tot raspunsul aici...]Top articole

 NOUL COD RUTIER - actualizat [Vizualizari: 389060]
 Acte necesare - Cazier judiciar [Vizualizari: 379187]
 Codul Civil [Vizualizari: 297033]
 Cod CAEN - Actualizat 2008 [Vizualizari: 257357]
 Codul familiei - actualizat [Vizualizari: 180357]