Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Cautare amenda gdpr

88 articole gasite la cautarea dupa amenda gdpr

Vedeti rezultatele cautarii dupa amenda gdpr din e-juridic.manager.ro/codul-penal/, e-juridic.manager.ro/codul-rutier/ sau e-juridic.manager.ro/codul-procedura-penala/.

Banca amendata cu 17.000 euro pentru incalcarea GDPR

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal anunta ca a finalizat o investigatie la operatorul Alior Bank SA, prin sucursala sa din Romania - Alior Bank SA... » citeste mai departe aici

IFN amendat GDPR dupa ce a ignorat un incident de securitate. Datele unui client au fost compromise

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere anunta, intr-un comunicat, ca a finalizat in luna noiembrie a anului curent o investigatie la operatorul Hora Credit IFN SA in cadrul careia a constatat... » citeste mai departe aici

Rompetrol, amenda GDPR de 110.000 de euro, dupa ce datele unor clienti au fost folosite pentru obtinerea de credite de la IFN-uri

5
Compania Rompetrol a fost amendata cu 110.000 de euro (546.073 lei), de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dupa ce datele unor clienti au... » citeste mai departe aici

Asociatie de proprietari, sanctionata pentru lista de intretinere afisata la bloc

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca a finalizat in cursul lunii octombrie 2023 o investigatie la Asociatia de Proprietari din municipiul... » citeste mai departe aici

Amenda in cuantum de aproape 33.000 euro pentru incalcarea GDPR. Vizat, un furnizor de energie electrica si gaze naturale

5
Un furnizor de energie electrica si gaze naturale a fost sanctionat cu amenzi in cuantum total de aproximativ 33.000 de euro ca urmare a incalcarii legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter... » citeste mai departe aici

Medic amendat dupa ce a filmat o pacienta si a postat imaginile pe Facebook

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca a finalizat in cursul lunii iunie 2023 o investigatie la un medic, constatand incalcarea dispozitiilor... » citeste mai departe aici

Amenda GDPR de 10.000 EURO pentru o postare pe Facebook

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal anunta, intr-un comunicat, ca a finalizat in luna iulie 2023 o investigatie la operatorul BODY LINE SRL si a constatat... » citeste mai departe aici

UiPath, amenda de 70.000 euro pentru o bresa MAJORA de securitate: datele a 600.000 de utilizatori au fost compromise

5
UiPath, producator de software de automatizare, a primit o amenda in valoare de 70.000 de euro de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru... » citeste mai departe aici

ANPC, sanctionata pentru folosirea dispozitivelor de tip Body-Cam. Comisarii filmau persoane fara acord

5
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a fost sanctionata contraventional cu avertisment pentru utilizarea dispozitivelor de tip body camera in timpul controalelor. In plus, ANPC... » citeste mai departe aici

Farmacie amendata GDPR pentru incalcarea securitatii datelor. Neregulile descoperite de ANSPDCP

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a transmis ca a finalizat in luna mai a anului curent o investigatie la operatorul Farmacia Ardealul SRL in cadrul careia a constatat incalcarea prevederilor art.... » citeste mai departe aici

eMAG, amenda de 40.000 de euro pentru incalcarea GDPR in Ungaria

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere transmite, intr-un comunicat, ca a fost sesizata de autoritatea pentru protectia datelor (DPA) din Ungaria cu privire la plangerile formulate de trei persoane... » citeste mai departe aici

8.000 de euro amenda dupa ce imagini de pe camerele de supraveghere, filmate de un angajat cu telefonul, au ajuns pe Internet

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a anuntat ca a finalizat, in luna mai 2023, o investigatie la operatorul Artima S.A. si a constatat incalcarea dispozitiilor art. 32 alin. (1) lit. b) si art. 32... » citeste mai departe aici

Automobile Bavaria, amenda de 18.000 de euro pentru nerespectarea GDPR

5
Dealerul BMW in Romania a fost amendat cu 18.000 de euro pentru incalcarea normelor GDPR. Autoritatea Nationala de Supraveghere a anuntat ca operatorul Automobile Bavaria SRL a divulgat... » citeste mai departe aici

Angajatii Postei Romane au primit formularele pentru redirectionarea a 3,5% din impozit deja completate: 5000 euro amenda

3
Posta Romana a fost amendata cu 5.000 de euro pentru nerespectarea GDPR, dupa ce angajatii companiei au primit Formularul 230, in vederea redirectionarii procentului de 3,5% din impozitul anual pe... » citeste mai departe aici

NN Pensii si NN Asigurari de Viata, amendate GDPR pentru nereguli dupa actualizarile aplicatiei NN Direct

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a anuntat ca a finalizat in luna aprilie 2023 doua investigatii la operatori din domeniul asigurarilor. Investigatiile au fost demarate ca urmare a unor... » citeste mai departe aici

USR a primit o noua amenda GDPR. Ce nereguli a constatat Autoritatea Nationala de Supraveghere

5
Partidul Uniunea Salvati Romania a fost amendat pentru incalcarea GDPR, dupa ce a publicat pe o pagina de internet date cu caracter personal apartinand unor persoane cu grade diferite de... » citeste mai departe aici

Banca Transilvania, amendata pentru GDPR dupa o reclamatie privind aplicatia de Mobile Banking

5
Banca Transilvania a fost sanctionata pentru incalcarea GDPR, dupa ce un client a reclamat o posibila incalcare a dispozitiilor Regulamentului (UE) 2016/679 in ceea ce priveste aplicatia de mobile... » citeste mai departe aici

Firma amendata GDPR pentru monitorizarea excesiva a unui angajat, prin GPS instalat pe masina de serviciu

5
O firma a fost amendata cu 5000 de euro pentru ca a monitorizat excesiv un angajat, prin sistemul GPS instalat pe masina de serviciu, inclusiv in afara orelor de serviciu.  In plus,... » citeste mai departe aici

AUR si USR, amenzi usturatoare de la ANSPDCP pentru incalcarea securitatii datelor

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca a amendat partidele AUR si USR pentru incalcarea unor prevederi referitoare la colectarea si prelucrarea... » citeste mai departe aici

Atentie la datele pacientilor! Cabinet stomatologic, amendat GDPR din cauza unor fotografii si radiografii postate pe Internet

5
Un cabinet stomatologic si un medic stomatolog, colaborator al cabinetului stomatologic, ambii operatori de date cu caracter personal, au fost vizati de o investigatie... » citeste mai departe aici

Amenda GDPR pentru eMag dupa ce a trimis sms-uri promotionale unui fost client

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a anuntat recent sanctionarea operatorului Dante International SA, companie care detine eMag.ro, pentru incalcarea dispozitiilor art. 17 din Regulamentul (UE)... » citeste mai departe aici
Pagina: 12345»

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

MODIFICARILE din Contractele Civile si Actele Comerciale se aplica deja!

Folositi NOILE Modele de Documente pentru 2024

Descarcati GRATUIT Raportul Special "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016