Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Cautare amenda gdpr

69 articole gasite la cautarea dupa amenda gdpr

Vedeti rezultatele cautarii dupa amenda gdpr din e-juridic.manager.ro/codul-penal/, e-juridic.manager.ro/codul-rutier/ sau e-juridic.manager.ro/codul-procedura-penala/.

Amenda GDPR pentru eMag dupa ce a trimis sms-uri promotionale unui fost client

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a anuntat recent sanctionarea operatorului Dante International SA, companie care detine eMag.ro, pentru incalcarea dispozitiilor art. 17 din Regulamentul (UE)... » citeste mai departe aici

Asociatie de proprietari din Iasi, amendata pentru incalcarea GDPR din cauza listelor cu datornici

5
O asociatie de proprietari din Iasi a fost amendata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru ca a afisat la avizier listele de plata ce contineau... » citeste mai departe aici

Siguranta datelor clientilor, din perspectiva GDPR: Venitul, etnia sau religia reprezinta "date personale"?

5
O situatie des intalnita in cazul incalcarii dispozitiilor GDPR se refera la securitatea prelucrarii informatiilor cu caracter personal de catre furnizorii de servicii. Mai exact, este vorba despre... » citeste mai departe aici

Institutie publica amendata pentru neimplementarea GDPR

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a anuntat ca a amendat Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor cu suma de 13.000 de lei... » citeste mai departe aici

Colectare ilegala de date bancare la un producator de mobila! Cat a fost amenda GDPR

5
Producatorul de mobila Casa Rusu a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 9.883,60 RON, (echivalentul a 2000 EURO), pentru ca a introdus in sectiunea de plati online un formular... » citeste mai departe aici

O noua banca sanctionata GDPR! ING Bank Sucursala Bucuresti, amenda de 20.000 de euro

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a anuntat ca a finalizat in cursul lunii octombrie 2022 o investigatie la operatorul ING Bank NV Amsterdam Sucursala... » citeste mai departe aici

Brese de securitate la o mare banca din Romania. 28.000 de euro, amenda GDPR

5
Amenzi in valoare totala de 28.000 de euro pentru Raiffeisen Bank Romania, dupa mai multe incalcari ale Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR).  Autoritatea Nationala de... » citeste mai departe aici

Val de amenzi pentru incalcarea GDPR, sute de mii de clienti afectati

5
Toamna a adus cu ea un adevarat val de amenzi pentru incalcarea Regulamentului GDPR in Romania. Printre companiile sanctionate in ultimele saptamani se numara mai multe banci, mai multe site-uri de... » citeste mai departe aici

Site de imobiliare, amendat pentru incalcarea GDPR. Datele a aproape 200.000 de persoane au fost divulgate

5
Operatorul unui site de imobiliare a fost amendat cu aproape 8.000 de euro ca urmare a incalcarii reglementarilor GDPR. Autoritatea Nationala de Supraveghere a anuntat ca a finalizat o investigatie la... » citeste mai departe aici

O noua amenda GDPR: 10.000 euro. Incident de securitate la Enel Energie Muntenia

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a transmis ca a amendat operatorul Enel Energie Muntenia S.A cu aproximativ 10.000 de euro, plus avertisment, pentru un incident de securitate referitor la datele... » citeste mai departe aici

Baza de date a unei companii de curierat, la vanzare pe Internet. 3000 euro amenda pentru incalcarea GDPR

5
O importanta companie de curierat din Romania a fost amendata pentru incalcarea GDPR, dupa scurgerea unei baze de date pe Internet. S.C. Delivery Solutions S.A. (Sameday) a primit o amenda de 3000 de... » citeste mai departe aici

Companie IT, amendata GDPR pentru ca afisa pe site-ul oficial datele clientilor, de la nume si prenume pana la username si parola

5
O companie IT din Oradea a fost amendata cu 4.000 euro dupa ce a incalcat prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (RGPD). Autoritatea Nationala de Supraveghere anunta ca a... » citeste mai departe aici

Amenda GDPR de 7.000 de euro pentru o asociatie de proprietari

5
O asociatie de proprietari din Bucuresti a fost amendata cu 7.000 de euro dupa ce a incalcat prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (RGPD). Autoritatea Nationala de... » citeste mai departe aici

O noua incalcare GDPR. Magazin online de vinuri, amendat dupa ce a trimis e-mail cu adresele clientilor la vedere

5
Un magazin online de vinuri a fost amendat pentru incalcarea GDPR dupa ce a trimis clientilor, prin e-mail, un mesaj comercial in care erau vizibile datele de contact a peste 800 de... » citeste mai departe aici

Kaufland, o noua amenda pentru incalcarea GDPR

5
O noua amenda pentru Kaufland, pentru incalcarea GDPR. De aceasta data a fost vorba despre accesul neautorizat al unor angajati Kaufland la datele cu caracter personal ale clientilor, respectiv in... » citeste mai departe aici

Amenda pentru un centru medical privat. Documente cu datele pacientilor, aruncate la cosul de gunoi

5
Centrul medical privat Medlife S.A. a fost amendat cu aproximativ 5000 de euro dupa ce mai multe documente care contineau date personale despre pacienti si angajati au fost gasite la un cos de gunoi... » citeste mai departe aici

Un producator de ambalaje si o companie de recuperare creante, amendate pentru incalcarea grava a GDPR

5
Alte doua companii din Romania au fost amendate pentru incalcarea GDPR. In primul caz este vorba despre un producator de ambalaje care a montat camere de supraveghere pentru a-i monitoriza pe... » citeste mai departe aici

Benzinarie, amendata pentru incalcarea GDPR

5
O benzinarie din Harghita a fost amendata cu aproximativ 1.000 de euro pentru ca a publicat pe Facebook o filmare cu o persoana, fara sa aiba acordul acesteia. Autoritatea Nationala de Supraveghere... » citeste mai departe aici

Companie financiara nebancara, amendata pentru incalcarea GDPR. A instalat camere video in birourile angajatilor

5
O alta companie din Romania a fost sanctionata cu amenda in cuantum de 19.772,4 lei (echivalentul sumei de 4000 EURO), pentru ca a instalat camere video in birourile angajatilor. Este vorba... » citeste mai departe aici

Amenda GDPR de 100.000 de euro pentru Banca Transilvania - hotararea este definitiva

5
Decizia finala a instantei a mentinut amenda de 100.000 de euro pentru Banca Transilvania. Autoritatea de protectie a datelor cu caracter personal a obtinut in instanta o hotarare definitiva in... » citeste mai departe aici

Atentie: Asociatiile de Proprietari sunt OBLIGATE sa trimita informatii privind GDPR catre autoritati

5
O asociatie de proprietari din municipiul Cluj-Napoca a fost amendata cu aproximativ 2.500 de lei de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal din cauza... » citeste mai departe aici
Pagina: 1234»

©2023 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

MODIFICARILE din Contractele Civile si Actele Comerciale se aplica deja!

Folositi NOILE Modele de Documente pentru 2023

Descarcati GRATUIT Raportul Special "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016