Cerere de
depunere de inscrisuri
INSTANTA1) ..........................
DOSAR NR. ....../ ..................
TERMEN ..............................
Domnule Presedinte,
Subsemnatul ..............................., domiciliat in2) ...................................., str........
nr. ......, bloc ............, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet .........................., reprezentat prin avocat ........................., cu sediul profesional in ............................, str. .................................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector
/judet ....................................., parat3) in actiunea ce formeaza obiectul dosarului nr. .........../......, urmare cererii de chemare in judecata formulata de reclamantul ............, domiciliat in ............................................, str. ............................ nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ........................................, in conformitate cu dispozitiile art. 132 (sau art. 138) Cod procedura civila, depun instantei urmatoarele inscrisuri:
1. .................................................................. – copie certificata;
2. .................................................................. – copie certificata;
3. ................................................................... – original4), pe care va solicit a-l viza spre neschim- bare; de asemenea solicit depunerea acestuia in cutia de valori a instantei;
4. taxa de timbru judiciar in cuantum de ................ si timbru judiciar mobil ............ lei;
5. chitanta privind plata onorariului de expert – original.
SEMNATURA
DOMNULUI PRESEDINTE AL5) ..............
1. Se indica instanta care judeca si actiunea principala, fie ca este vorba de instanta de fond, de apel sau de cea din caile extraordinare de atac.
2. Daca paratul locuieste in strainatate, acesta va indica un domiciliu ales in Romania, unde urmeaza sa i se faca toate comunicarile privind procesul.
3. Oricare dintre parti, atat reclamantul sau paratul, cat si intervenientii, chematii in garantie, persoane fizice sau juridice, poate sa inainteze o astfel de cerere.
4. Conform art. 140 Cod procedura civila, inscrisurile depuse in original nu se pot retrage decat dupa ce se vor lasa copii legalizate de grefa instantei la care s-a facut depunerea.
5. Se indica instanta competenta material si teritorial sa judece cererea (vezi supra). |