Aveti de-a face cu o problema cu mostenirea? Aveti nevoie de o solutie rapida, reala, eficienta? Specialistii Rentrop & Straton, experti cu o vasta experienta in domeniu, va ofera o lucrare de ajutor real:
"Cele mai frecvente probleme practice cu mostenirea."
Este vorba despre un instrument unic pe piata, un instrument practic, solutia pentru a intelege si rezolva situatiile concrete ale transmisiunii legale a mostenirii.
Pentru cei interesati, ghidul
"Cele mai frecvente probleme practice cu mostenirea" reprezinta un material ce contine informatii atent selectionate, complete, in temei legal.
CD-ul
„Cele mai frecvente probleme practice cu mostenirea” iti ofera acces deplin la solutiile propuse de specialisti pentru a intelege situatiile reale ale celor mai importante fatete ale mostenirii. Mai mult, in cadrul CD-ului vei avea la dispozitie si toate aspectele esentiale legate de mostenire, intr-un limbaj accesibil.
Aflati totul despre:
Testament
Legatul si alte dispozitii care pot fi cuprinse in testament
Limitele dreptului de a dispune prin liberalitati
Rezerva succesorala
Cotitatea disponibila
Transmisiunea mostenirii
Aflati totul despre operatiunile notariale pe care o succesiune le implica, cum este afectat dreptul la mostenire de catre ultimele modificari, ce anume presupune executarea dispozitiilor testamentare. Aflati care sunt acele forme prin care se realizeaza mostenirea si cine detine dreptul la succesiune.
Mai mult, va invitam sa aflati si care sunt acele acte esentiale pentru un demers corect al succesiunii si care sunt garantiile referitoare la secretul testamentar. De asemenea, in cadrul ghidului veti afla si cine poate fi succesor testamentar sau succes legal si cine nu poate indeplini acest rol, daca testamentul poate fi revocat sau modificat si in ce conditii.
Per total, iata doar cateva dintre problemele pe care le ridica aceasta tema, mostenirea. Nu toti meritam sa primim mosteniri si cei care merita, nu au nevoie. Ne-am facut singuri si casa si masa si o familie buna. Dar, la finalul zilei, avem clienti care vin la noi cu astfel de probleme. Le vom rezolva? In cat timp? Cat de corect? Vom munci pe branci pentru o solutie pe care un alt profesionist o poate avea mult mai rapid? Sunt intrebari pe care va invitam sa vi le adresati. La final,
va invitam sa consultati ghidul care va poate salva bani si mult timp!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii despre procesul de declarare a posturilor vacante vacantate si nou create in platforma ANOFM. Cumva cu posturile nou create, mi-e mai simplu de inteles. Completez aici oferta, recrutam, inchid oferta - la speta asta am o singura intrebare: nu pot face operatia de incadrare daca data oferta a expirat desi logic pot avea o oferta deschisa pana pe 31.03 si angajarea propriu-zisa sa fie ulterioara acestei date. Trebuie cumva sa trec un termen pentru oferta...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Un salariat este sanctionat disciplinar cu reducerea salariului pe 3 luni insa refuza sa primeasca personal decizia, se trimite acasa prin curier cu confirmare de primire art. 252 Codul muncii insa refuza sa primeasca plicul. Decizia respectiva se va pune in aplicare daca salariatul NU o primeste. Cum se procedeaza in acest caz? Daca se pune in aplicare cu ce data - cu data revenirii plicului in societate? Cand se transmite in Revisal ?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: speta ar fi: salariata cu norma intreaga peste 26 ani, Salar brut 6000 lei la fel si ultimele 6 luni anterioare concediului medical, fara pers. in intretinere, fara tichete, sporuri., are stagiu de cotizare. Are 17 zile de concediu prenatal si 4 zile lucrate. La calculul salariului aferent timpului lucrat avem 1143 Ron la care trebuie sa ii aplicam deducerea de baza. Intrebarea ar fi, cat este deducerea personala de baza in aceasta situatie? 4050*20%...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<