CNAIR a publicat imagini cu lucrarile de deszapezire si intretinere pe care autoritatile le desfasoara pe faimosul Transfagarasan.
Cunoscut si ca DN7C, Transfagarasanul leaga Ardealul de Muntenia si are o lungime de 92 de kilometri. Este cel mai lung drum din tara care strabate muntele Paltinului si, pe langa, peisajele pe care le ofera, turistii pot intalni pe traseu 27 de viaducte si poduri si un tunel de 887 metri.
Soseaua Transfagarasan se afla pe Drumul National 7C (152 km) si leaga Transilvania de Muntenia, traversand cel mai inalt lant muntos din Romania, Muntii Fagaras, pe o distanta de aproximativ 92 km prin judetele Arges si Sibiu. Soseaua ajunge la altitudinea maxima de 2042 metri la Balea Lac.
Drumul este inchis pe o portiune de 27 kilometri timp de 8 luni din an, iarna si primavara, din cauza pericolului de avalanse, caderi de stanci, alunecari de teren.
In perioada 28 octombrie 2017 - 30 iunie 2018, DN 7C - TRANSFAGARASAN este inchis pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Arges) si kilometrul 130,8 (Balea Cascada – jud. Sibiu). Portiunea inchisa se redeschide circulatiei incepand cu 1 iulie.
Drumul este in continuare deschis circulatiei publice pe urmatoarele sectoare:
Cartea verde a contabilitatii
Teste rezolvate de matematica pentru clasele V-VIII
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
Teste distractive pentru clasa pregatitoare
S-ar putea sa te intereseze si: Tinerii se vor putea imprumuta fara dobanda, chiar daca nu au venituri. Limita, stabilita la 40.000 de lei
Florin Amariei scrie pentru E-Juridic.ro din anul 2018, explicand noutatile legislative si prezentand cele mai relevente stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea la 9AM.ro, a continuat la legestart.ro si a acoperit dintotdeauna cele mai relevante subiecte din domeniile politica, social si justitie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna domeniile legislativ, justitie si politico-social, cu accent pe explicarea detaliata a ce este important de retinut, cum ne afecteaza aceste informatii si de ce este bine sa aplicam legea in forma ei la zi.
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri