Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager
E-JURIDIC.ROE-JURIDIC.RO » Noutati Juridice 2023 
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Admitere Academia de Politie 2023: conditii, subiecte si calendar admitere

Admitere Academia de Politie 2023: conditii, subiecte si calendar admitere
Admiterea la Academia de Politie 2023 se face dupa reguli bine stabilite. Noul regulament pentru admiterea la studiile de licenta de la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, pentru anul universitar 2023-2024, a fost publicat pe site-ul instititiei de invatamant.

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2023 de AICI...click pentru detalii si comenzi<<

In acest articol va prezentam etapele procesului de admitere, conditiile pe care trebuie sa indeplineasca candidatii si tematica pentru proba de evaluare a cunostintelor.

Probe admitere Academia de Politie 2023

Concursul de admitere se desfasoara in urmatoarele etape:
a. Etapa I – Sustinerea probei eliminatorii de evaluare a performantei fizice;
b. Etapa a II-a – Proba de evaluare a cunostintelor;
c. Etapa a III-a – Examinarea medicala
 

Admitere Academia de Politie 2023 - Proba eliminatoare de evaluare a performantei fizice


Pentru sustinerea probei de evaluare a performantei fizice, candidatii se vor prezenta in locatiile stabilite si comunicate conform graficului de concurs, cu cartea de identitate/ pasaport, cu echipamentul sportiv necesar si cu cel putin o ora inainte de inceperea probei.

Candidatii pentru admiterea la invatamantul cu frecventa redusa sustin proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice in aceleasi conditii si potrivit acelorasi criterii aplicate candidatilor inscrisi la forma cu frecventa a programului de studii universitare de licenta „Ordine si siguranta publica”.

Proba de evaluare a performantei fizice se organizeaza si se desfasoara in conformitate cu Anexele nr. 6 si nr. 7 din prezentul Regulament, in conditiile Ordinului M.A.I. nr.140/2016 si ale Ordinului M.A.I. nr.177/2016, toate cu modificarile si completarile ulterioare, si, dupa caz, ale Procedurii PS MAI DGMRU 36 nr. 270983 din 10.12.2019, revizuita.

Aprecierea candidatilor la proba de evaluare a performantei fizice se face prin acordarea calificativului ,,promovat” si notare de la 5,00 la 10,00, respectiv prin acordarea calificativului ,,nepromovat”, in conditiile actelor normative precizate la alin.(1) si ale Anexelor nr. 8 si 9, dupa caz, la prezentul Regulament.

Pe tot parcursul desfasurarii probei de evaluare a performantei fizice in locatiile sportive unde au loc verificarile sunt prezente: un echipaj medical dedicat si o ambulanta cu sofer.
 
Rezultatele obtinute la proba de evaluare a performantei fizice se consemneaza in borderouri, iar candidatii semneaza de luare la cunostinta. In situatia in care candidatul refuza sa semneze, acest aspect se mentioneaza in borderou de catre personalul desemnat in acest sens.

Colectivul de informatica publica listele cu candidatii nepromovati la proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice, in cel mult 24 de ore de la primirea borderourilor.

La proba de evaluare a performantei fizice nu se admit reexaminari, repetari sau contestatii.

Borderourile semnate vor fi scanate si transmise electronic la Academie pentru implementare. Persoanele ce transmit borderourile cu rezultatele evaluarii performantelor fizice verifica primirea borderourilor.

Zilnic, dupa finalizarea probelor/ sesiunilor planificate, centrele zonale de selectie trimit in format electronic borderourile pentru a fi prelucrate de catre Colectivul de informatica. In regim de urgenta de la primirea in format electronic a borderourilor, Colectivul de informatica va publica pe site-ul Academiei rezultatele, iar Serviciul Management Operational le va transmite la centrele zonale de selectie prin posta electronica.
 

Admitere Academia de Politie 2023: Proba de evaluare a cunostintelor


Proba de evaluare a cunostintelor se desfasoara la centrele zonale de selectie. In functie de numarul de candidati inscrisi si de capacitatea salilor disponibile pentru concurs, Academia poate organiza sustinerea probei in una sau mai multe serii de concurs. La nivelul unui program de studii universitare de licenta (specialitati, daca este cazul) se organizeaza o singura serie de concurs.
 
Proba de evaluare a cunostintelor la Facultatea de Politie consta in aplicarea unui Test grila la disciplinele: Istorie, Limba romana si Limba straina.
 
Proba la limba straina va fi sustinuta la disciplina la care a optat candidatul prin Cererea de participare la concursul de admitere, depusa la unitatea de recrutare. Candidatul poate opta doar pentru una din urmatoarele discipline: Limba engleza, Limba franceza, Limba germana, Limba spaniola si Limba rusa.
 
Testul grila se elaboreaza sub forma unui chestionar cu intrebari din cadrul celor trei discipline ale probei de concurs. Intrebarile din chestionar se intocmesc, se evalueaza si se noteaza separat, pe discipline.

Timpul alocat desfasurarii probei este de 4 ore.
 
Manualele scolare si tematica pentru disciplinele de concurs sunt cele prevazute in Anexa nr. 9. 
 
Proba de evaluare a cunostintelor la Facultatea de Pompieri consta in aplicarea unui Test grila la disciplinele: Algebra si Elemente de analiza matematica si Fizica (Mecanica, Fizica moleculara si Termodinamica, Electricitate).

Testul grila se elaboreaza sub forma unui chestionar cu intrebari din cadrul celor doua discipline ale probei de concurs. Intrebarile din chestionar se intocmesc, se evalueaza si se noteaza separat pe discipline.  Timpul alocat desfasurarii probei este de 4 ore.
 
Manualele scolare si tematica pentru disciplinele de concurs sunt cele prevazute in Anexa nr. 10.
 

Admitere Academia de Politie 2023: Examinarea medicala


Examinarea medicala se realizeaza potrivit prevederilor Ordinului MAI nr. 105/2020, pentru candidatii care se incadreaza in numarul de locuri scoase la concursul de admitere in ordinea descrescatoare a mediilor obtinute la proba scrisa. Academia transmite unitatilor de recrutare candidatii care urmeaza sa sustina examinarea medicala.

Compartimentul cu sarcini de recrutare informeaza candidatii cu privire la continuarea procedurilor de selectie si prezentarea la unitatea de recrutare in vederea inmanarii documentelor necesare efectuarii examinarii medicale.

Academia afiseaza la finalul fiecarei zile situatia candidatilor care au finalizat examinarea medicala, succesiv, pana la completarea numarului de locuri scoase la concursul de admitere.

Sunt declarati admisi candidatii care au fost declarati apt medical, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere.
 

Conditii admitere Academia de politie 2023


La concursul de admitere la forma de invatamant cu frecventa, programele de studii „Drept”, „Ordine si siguranta publica” si „Instalatii pentru constructii - Pompieri”, pot participa absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat sau echivalenta, precum si absolventii studiilor efectuate in strainatate si recunoscute de catre directiile de specialitate din cadrul M.Ed., care indeplinesc conditiile legale si criteriile specifice de recrutare prevazute de legislatia in vigoare.

Pentru specializarile „Drept”, „Ordine si siguranta publica” si „Instalatii pentru constructii - Pompieri”, candidatii pot participa la concursul de admitere la o singura specializare/program de studii universitare de licenta din cadrul unei singure facultati.

La concursul de admitere la forma de invatamant cu frecventa redusa, programul de studii universitare de licenta „Ordine si siguranta publica” al Facultatii de Politie, pot participa agentii/ subofiterii/ maistrii militari din M.A.I., care indeplinesc conditiile legale si criteriile specifice de recrutare potrivit art. 6, alin. (8) din Anexa nr. 2 la OMAI nr. 140/2016, respectiv art. 7 alin. (3) din Anexa nr. 2 la OMAI nr. 177/2016.

Recrutarea candidatilor pentru participarea la concursul de admitere se realizeaza de catre unitatile/ compartimentele de resurse umane/persoanele cu sarcini de recrutare stabilite prin Dispozitia-cadru nr. II/17953/2019 a Directorului General al D.G.M.R.U. privind recrutarea candidatilor pentru admiterea in institutiile de invatamant care pregatesc personal pentru nevoile M.A.I., cu modificarile si completarile ulterioare.

Pentru specialitatea „Penitenciare” (beneficiar - Ministerul Justitiei) recrutarea candidatilor se realizeaza de structurile de resurse umane ale unitatilor penitenciare din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.
 

Admitere la Academia de Politie 2023 fara examen


Candidatii care, in perioada studiilor liceale au obtinut distinctii (premiile I, II, III, mentiune) la olimpiadele scolare nationale recunoscute de Ministerul Educatiei (denumit in continuare M.Ed.) la disciplinele din cadrul probelor de evaluare a cunostintelor pentru facultatile la care se inscriu, beneficiaza de dreptul de a se inscrie, fara sustinerea probelor scrise de evaluare a cunostintelor, pe locurile finantate de la bugetul de stat, daca au fost declarati „apt” si, dupa caz, „promovat” (au indeplinit baremul minimal de promovare), la proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice si la examinarea medicala si indeplinesc celelalte conditii legale si criterii specifice pentru admiterea in institutiile de invatamant ale M.A.I.
 
Candidatii care, in perioada studiilor liceale au obtinut distinctii (premiile I, II, III, mentiune) la olimpiadele scolare internationale recunoscute de M.Ed. beneficiaza de dreptul de a se inscrie, fara sustinerea probelor scrise de evaluare a cunostintelor, pe locurile finantate de la bugetul de stat, daca au fost declarati „apt” si, dupa caz, „promovat” (au indeplinit baremul minimal de promovare), la proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice si la examinarea medicala si indeplinesc celelalte conditii legale si criterii specifice pentru admiterea in institutiile de invatamant ale M.A.I.
 
Copiii politistilor/personalului militar ranit sau decedat intr-un accident de munca ori decedat ca urmare a participarii la actiuni militare, misiuni si operatii sau copiii militarilor invalizi si a civililor invalizi care, potrivit legii, au participat la actiuni militare, misiuni si operatii pe teritoriul sau in afara teritoriului Statului Roman, beneficiaza de dreptul de a se inscrie, fara sustinerea probelor scrise de evaluare a cunostintelor, pe locurile finantate de la bugetul de stat, daca au fost declarati „apt” si, dupa caz, „promovat” (au indeplinit baremul minimal de promovare), la proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice si la examinarea medicala si indeplinesc celelalte conditii legale si criterii specifice pentru admiterea in institutiile de invatamant ale M.A.I.
 
Pentru locurile alocate distinct candidatilor din alte tari, admiterea se face in conditiile art. 206 din cadrul Legii nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.
 

Acte necesare pentru inscrierea la Academia de Politie 2023 


Candidatii depun documentele solicitate pentru constituirea dosarului de recrutare la unitatile care desfasoara activitati de recrutare si vor mentine legatura cu acestea, pentru a se informa cu privire la data si locul unde se va sustine evaluarea psihologica.

Aspectele procedurale privind organizarea si defasurarea recrutarii vor fi stabilite prin dispozitie a Directorului-general al DGMRU, document ce se va publica pe paginile de internet ale MAI, ale Academiei de Politie ”Alexandru Iona Cuza”, respectiv ale unitatilor de recrutare.

Dosarele de recrutare ale candidatilor se constituie in conformitate cu prevederile Ordinului M.A.I. nr. 140/2016 si Ordinului M.A.I. nr. 177/2016, ambele cu modificarile si completarile ulterioare.

Pentru fiecare candidat la invatamantul cu frecventa, unitatea care a efectuat recrutarea va trimite la Academie in format scanat urmatoarele documente:
a) cererea-tip de inscriere la concursul de admitere, inregistrata la Secretariatul unitatii cu atributii de recrutare;
b) documentele care atesta absolvirea studiilor liceale, astfel:
I-pentru candidatii care au promovat examenul de bacalaureat in promotiile anterioare anului 2023 – diploma de bacalaureat si foaia matricola a studiilor liceale, in copii certificate pentru conformitate cu originalul sau copii legalizate;
II-pentru candidatii care au promovat examenul de bacalaureat in promotia anului 2023 - adeverinta de promovare,;
III-pentru candidatii care au absolvit, cu diploma de bacalaureat (sau echivalenta acesteia), studii liceale in afara Romaniei, in promotiile anterioare anului 2023:
a) atestatul de recunoastere a studiilor eliberat de catre directia de specialitate din cadrul M.Ed. (copie certificata cu originalul de catre functionarul competent/copie legalizata);
b) diploma de bacalaureat sau echivalenta cu aceasta, in traducere legalizata;
c) foaia matricola din perioada studiilor liceale, in traducere legalizata.

In cazul candidatilor carora li se aplica prevederile art. 3 alin (2) - (6) din prezentul Regulament, dosarele vor fi transmise in format tiparit si vor cuprinde, in afara documentelor prevazute la alin. (1), si urmatoarele:
a) adeverinta medicala eliberata de medicul de familie si consimtamantul informat, conform anexelor nr. 2 si 3 la OMAI nr. 105/2020;
b) copie dupa cartea de identitate (pentru cei care si-au schimbat numele – copie dupa hotararea judecatoreasca sau alte documente privind schimbarea numelui);
c) copie dupa certificatul de nastere;
d) copie dupa certificatul de casatorie, pentru candidatii care si-au schimbat numele in urma casatoriei;
e) avizul psihologic sau nota compartimentului de resurse umane, in cazul in care rezultatele evaluarii psihologice s-au comunicat pe baza de tabel nominal;
f) cazierul judiciar al candidatului/extrasul de pe cazierul judiciar, solicitat de catre compartimentul cu sarcini de recrutare, pe baza consimtamantului expres al candidatului;
g) o fotografie color 9/12 cm (avand scrise pe verso: numele, prenumele tatalui si prenumele candidatului, inscrise cu majuscule, precum si codul numeric personal al acestuia);
h) declaratia de confirmare a cunoasterii si acceptarii conditiilor de recrutare;
i) documentele doveditoare obtinerii distinctiilor prevazute la art. 3 alin. (2) sau (3) din Regulament.

La dosarul de recrutare se vor depune copii ale documentelor solicitate la alin. (1) si alin. (2), certificate pentru conformitate si semnate atat de catre persoana desemnata cat si de catre candidat. Copiile certificate pentru conformitate cu originalul se realizeaza doar dupa originalul documentelor, nu si dupa copiile legalizate, care se depun in original.

In cazul candidatilor inscrisi pe locuri distincte (rromi, maghiari, alte minoritati nationale etc.) sau in situatia absolventilor cu diploma de bacalaureat proveniti din sistemul de protectie sociala, dosarul de recrutare va contine, suplimentar, si documentele, in original, care atesta indeplinirea conditiilor de participare pe aceste locuri, solicitate potrivit prevederilor legale incidente, precum si prin dispozitiile prezentului Regulament.

In urma aprobarii de catre ministrul afacerilor interne a solicitarilor beneficiarilor OMAI nr. 35/2014 si OMAI nr. 108/2014, OMAI 48/2021acestia vor depune suplimentar, in fotocopie, la dosarul de recrutare, si documentele solicitate de actele normative mentionate.

Pentru fiecare candidat la invatamantul cu frecventa redusa, unitatea care a efectuat recrutarea va trimite, la Academie, in format scanat, urmatoarele documente:
 cererea-tip de inscriere la concursul de admitere, inregistrata la Secretariatul unitatii de recrutare;
 diploma de bacalaureat si foaia matricola a studiilor liceale, in copii certificate cu originalul de catre lucratorul de resurse umane care efectueaza recrutarea/ copii legalizate;

La dosarul de recrutare se vor depune copii ale documentelor solicitate la alin. (1), certificate pentru conformitate si semnate de catre persoana desemnata si de catre candidat.

Copiile certificate pentru conformitate cu originalul se realizeaza doar dupa originalul documentelor, nu si dupa copiile legalizate, care se depun in original.

Prin exceptie de la prevederile alin. (1), dosarele candidatilor recrutati de structurile de resurse umane din subordinea Inspectoratului General al Politiei de Frontiera si Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane sunt centralizate la nivel de Inspectorat General, si ulterior trimise la Academie.

La Academie se vor trimite numai dosarele/ documentele scanate ale candidatilor declarati „Apt” din punct de vedere psihologic, respectiv cei care potrivit adeverintei medicale eliberate de catre medicul de familie ”pot participa la concursul de admitere”.
 

Taxa de inscriere la concursul de Admitere la Academia de Politie 2023


In vederea participarii la concursul de admitere, candidatii sunt obligati sa achite o taxa de inscriere la concurs, in valoare de 450 lei.

Taxa de inscriere la concursul de admitere se achita in contul de venituri al Academiei de Politie “Al.I.Cuza” (CF 4266472), deschis la Trezoreria Sector 1 Bucuresti (cont IBAN: RO35TREZ70120F330500XXXX), dupa depunerea documentelor de inscriere si exclusiv online (respectiv virament bancar, transfer online etc.), in perioada 20.07.2023-27.07.2023 (data operatiunii bancare) sau ulterior declararii ”apt” psihologic, pana cel mai tarziu la 28.07.2023.

Achitarea taxei de inscriere la concursul de admitere se realizeaza in conformitate cu precizarile publicate pe site-ul oficial al Academiei de Politie la sectiunea „Admitere”.

Explicatia pe documentul de plata a taxei de inscriere la concursul de admitere va include in mod obligatoriu urmatoarele informatii:
• CNP candidat;
• Codul unic de identificare atribuit candidatului.

Candidatii declarati apt psihologic vor face dovada platii taxei in perioada constituirii dosarului de recrutare. Dupa incheierea perioadei de recrutare, pana cel tarziu la data de 28.07.2023 (data operatiunii bancare), candidatii care nu au facut dovada platii taxei de inscriere nu vor putea fi inscrisi la concursul de admitere. In situatii exceptionale, generate de eventuale riscuri ce privesc decontarile interbancare, operatiunile de plata se pot corecta pana cel tarziu la data de 31.07.2023 – data operatiunii bancare.

Sunt scutiti de plata taxei candidatii aflati intr-una din situatiile enumerate mai jos:
 orfanii de unul sau de ambii parinti;
 cei care provin din casele de copii sau din plasament familial;
 copiii personalului didactic sau didactic auxiliar, in activitate sau pensionati;
 copiii personalului M.A.I., in activitate/ pensionat/ decedat;
 copiii personalului M.Ap.N., in activitate/ pensionat decedat (numai pentru candidatii recrutati si selectionati de catre M.Ap.N.);
 cei care sunt absolventi ai colegiilor militare din reteaua M.Ap.N (numai pentru candidatii recrutati si selectionati de catre M.Ap.N.);
 copiii functionarilor publici cu statut special din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, in activitate, pensionati sau decedati (numai pentru candidatii la specializarea Penitenciare);
 candidatii proveniti din sistemul de protectie sociala.

Prevederile alin. (6) nu sunt aplicabile si candidatilor pentru invatamantul cu frecventa redusa, care nu beneficiaza de scutire de plata a taxelor prevazute de prezentul Regulament.

Solicitarile de scutire de taxa pe baza documentelor justificative, vor fi transmise in format scanat .pdf de catre candidat la adresa de e-mail admitere@academiadepolitie.ro pana la data de 17.07.2023. Dimensiunea fisierului transmis nu trebuie sa depaseasca 20 MB.

Inscrierea unui candidat la concursul de admitere este conditionata de primirea de catre Academie a documentelor in formatul prevazut de Regulament si de confirmarea incasarii taxei de inscriere sau, dupa caz, aprobarea scutirii de taxa.

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2023 de AICI...click pentru detalii si comenzi<<

 

Calendar admitere Academia de Politie 2023 


30.07.2023 - Transmiterea la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” de catre unitatile de recrutare a tabelului nominal, in format electronic, cuprinzand candidatii care au depus dosarul de recrutare in volum complet, insotit de cate o copie in format scanat (pe email) a cererii de inscriere, a diplomei de bacalaureat/adeverintei eliberate de liceu (in cazul in care nu i s-a eliberat candidatului diploma de bacalaureat, in care se mentioneaza media generala de la bacalaureat), a foii matricole a studiilor liceale, respectiv document echivalent- in cazul absolvirii studiilor liceale in afara Romaniei,precum si a documentelor justificative pentru scutire de la plata taxei de inscriere.
 
In cazul candidatilor exceptati de la proba scrisa, precum si al celor recrutati de catre MApN si ANP, tabelele nominale vor fi insotite de dosarele de recrutare care cuprind si diploma de bacalaureat/ adeverinta pentru promotia anului 2023, respectiv document echivalent- in cazul absolvirii studiilor liceale in afara Romaniei.
 
Tabelele nominale cuprind:
- Codul unic de identificare atribuit candidatului;
- Facultatea/ specializarea / limba straina/locuri speciale;
- Numele, prenumele candidatului;
- Codul numeric personal;
- Prenumele parintilor;
- Serie, numar act de identitate;
- Localitate si judet de domiciliu;
- Mentiuni cu privire la scutirea de taxa.
 
Achitarea de catre candidatii declarati apt psihologic a taxei de inscriere la concurs se va putea face numai online, in perioada 20.07.2023-27.07.2023 (data operatiunii bancare).

Achitarea taxei se realizeaza in conformitate cu precizarile publicate de Academie pe site-ul oficial la sectiunea „admitere”. 
 
Documentele in original pentru scutirea achitarii taxei de inscriere sunt depuse la dosarul de recrutare la unitatea de recrutare si transmise in format scanat (pdf) la adresa admitere@academiadepolitie.ro.
 
31.07-04.08.2023
- Procesarea informatiilor si repartizarea computerizata a candidatilor pe centre zonale de selectie, la nivelul Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”
 
07-11.08.2023 - Transmiterea de catre Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” a formularelor si evidentelor necesare desfasurarii probelor la centrele zonale de selectie.
 
16.08.2023 - Afisarea la sediul Academiei (inclusiv pe site-ul oficial al institutiei) / la centrele zonale a listei candidatilor la concursul de admitere si a salilor unde se desfasoara proba de evaluare a performantei fizice.
 

Etapa I

 
18-24.08.2023 - Sustinerea probei de evaluare a performantei fizice 
 
25.08.2023 - Afisarea listei candidatilor pentru sustinerea probelor scrise si repartitia acestora pe serii de concurs
 

Etapa a II-a – Probele scrise

 
29-30.08.2023 - Sustinerea probelor scrise 
 
31.08.2023 - Afisarea rezultatelor provizorii la probele scrise
 
31.08-01.09.2023  - Depunerea contestatiilor la probele scrise - on-line la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” 
 
02.09-03.09.2023 - Solutionarea contestatiilor la probele scrise (la sediul Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”) si afisarea ierarhizarii provizorii a candidatilor dupa probele scrise
 

Etapa a III-a
Examinarea medicala, inclusiv solutionarea contestatiilor

 
05-28.09.2023  - Candidatii cuprinsi in listele provizorii in categoria celor care au promovat proba scrisa dupa solutionarea contestatiilor se vor prezenta la unitatile de recrutare in vederea intocmirii fisei medicale. Transmiterea de catre unitatile de recrutare a concluziilor examinarii medicale.
 
29.09.2023  - Afisarea rezultatelor definitive ale candidatilor declarati ”ADMIS”
 

Etapa a IV-a

 
01.10.2023 - Prezentarea candidatilor declarati ”admis” in vederea inmatricularii, cu exceptia celor de la “frecventa redusa”
 

Calendar Admitere pentru Facultatea de Politie specializarea „DREPT”, forma de invatamant la distanta 

 
- 04.09 - 07.09.2023 - Inscrierea candidatilor, On-line la adresa de email  CIFRID@academiadepolitie.ro
- 08.09 – 12.09.2023 - Analiza dosare verificarea continutului documentelor de inscriere si validarea inscrierii de catre personalul desemnat din cadrul Centrului
- 13.09.2022 - Afisarea listei candidatilor care indeplinesc conditiile de participare la concurs
- 14.09 – 18.09.2023 - Analiza dosare candidati 
- 19.09.2023  - Afisare rezultate provizorii 
- 19.09 – 20.09.2023 - Depunerea contestatiilor  
- 21.09.2023 - Solutionarea contestatiilor 
- 22.09.2023 - Afisarea rezultatelor finale 

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2023 de AICI...click pentru detalii si comenzi<<
 

Redactia E-juridic
de Redactia E-juridic

Redactia E-Juridic are un colectiv de 4 autori specializati din domeniul juridic cu toate ramificatiile sale. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de proiecte de legi, acte adoptate si noutati legislative. Va explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si RaspunsuriData aparitiei: 26 Iunie 2023
Votati articolul "Admitere Academia de Politie 2023: conditii, subiecte si calendar admitere":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News
©2023 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

MODIFICARILE din Contractele Civile si Actele Comerciale se aplica deja!

Folositi NOILE Modele de Documente pentru 2023

Descarcati GRATUIT Raportul Special "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016