Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager
E-JURIDIC.ROE-JURIDIC.RO » Noutati Juridice 2022 
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Admitere Academia de Politie 2022: conditii, subiecte si calendar admitere

Admitere Academia de Politie 2022: conditii, subiecte si calendar admitere
Admiterea la Academia de Politie se apropie, iar 2022 vine cu noi reguli pentru candidati. Anul acesta, absolventii care vor sa se inscrie la Academia de Politie vor primi note la proba de evaluare a performantei fizice, iar acestea vor fi luate in calcul la media de admitere.

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2022 de AICI...click pentru detalii si comenzi<<

Daca pana acum proba sportiva era eliminatorie, modalitatea de evaluare fiind prin calificativ "promovat" sau "nepromovat", anul acesta candidatii vor primi note care vor conta in proportie de 50% la nota finala.

"Media de admitere obtinuta de catre fiecare candidat este media aritmetica a notelor obtinute la proba de evaluare a performantei fizice, respectiv la proba scrisa, cu doua zecimale, fara rotunjire si nu poate fi mai mica decat 5”, se arata in Regulament.

Probe admitere Academia de politie

Probele pentru admiterea in Academia de Politie sunt de mai multe tipuri:
- medicale
- psihologice
- sportive
- teoretice

Pentru ca un candidat sa ajunga sa sustina probele Sportive si Teoretice, el trebuie mai intai sa fie APT la cele Medicale si Psihologice. Probele nu se sustin in acelasi timp, ci vor avea loc in momente diferite ale procesului de recrutare. Astfel ca intregul proces de recrutare se intinde pe cateva luni.

PROBE MEDICALE pentru Admiterea la Academia de Politie 2022

Proba medicala initiala este cat se poate de simpla pentru candidat, in sensul ca tot ceea ce trebuie sa faca este sa se prezinte la consult, in vederea efectuarii fisei medicale: Odata cu depunerea cererilor de recrutare la Departamentul Resurse Umane al IPJ/DGPMB sau la unitatea de recrutare din judetul de resedinta al candidatului, acesta va fi directionat pentru a efectua vizita medicala la Centrul Medical Judetean, unde medicii desemnati M.A.I. se vor asigura ca starea de sanatate a candidatului este optima pentru a putea participa la Examenul de Admitere in structurile M.A.I. si ca acesta nu sufera de una dintre afectiunile descrise in Baremul Medical aflat in vigoare. 

In acest sens, personalul medical al Centrului Medical Judetean va efectua o serie de examinari generale si masuratori ale indicilor antropometrici. 

In scopul exemplificarii, enumeram aici, fara a ne limita la: consult oftalmologic, stomatologic, probe de sange etc. Aceasta se concretizeaza prin completarea fisei medicale-tip. 

Fisa medicala-tip se elibereaza personal candidatilor in baza adresei unitatii de recrutare. Fisa medicala se incheie pentru candidatul care indeplineste cumulativ toate criteriile medicale, prin acordarea avizului „APT" pentru admiterea in institutiile de invatamant care pregatesc personal pentru nevoile MAI. 

Fisele medicale cu mentiunea „INAPT" pentru admiterea in institutiile de invatamant care pregatesc personal pentru nevoile MAI se pastreaza/arhiveaza la nivelul Centrului Medical Judetean, cu informarea unitatii de recrutare

PROBE PSIHOLOGICE pentru Admiterea la Academia de Politie 2022

Proba Psihologica pentru Academia de Politie se realizeaza la nivelul I.P.J., (structurii de recrutare) de catre specialisti din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., potrivit planificarii intocmite impreuna cu seful Serviciului Resurse Umane din I.P.J. 
Detaliile privind organizarea, desfasurarea si finalizarea activitatilor de evaluare psihologica a candidatilor se stabilesc prin dispozitie a directorului Centrului de Psihosociologie al M.A.I.

Rezultatele privind evaluarea psihologica a candidatilor vor fi transmise de catre Centrul de Psihosociologie al M.A.I. unitatilor de recrutare pentru informarea candidatilor.

Tabelul privind candidatii programati la testare, data si ora examinarii, documentele si materialele necesare, locul de desfasurare al acesteia, precum si rezultatele testarii vor fi afisate pe site-ul http://politiaromana.ro, respectiv la Avizierul unitatii care efectueaza recrutarea.

Candidatii inscrisi au OBLIGATIA de a urmari site-ul respectiv si de a se informa permanent cu privire la orice modificare adusa cu privire la admitere.

Pentru candidatii care nu au promovat testarea psihologica sau au fost declarati „inapt medical”, activitatea de recrutare inceteaza.

Proba Psihologica la Academia de Politie se compune dintr-o serie de baterii de teste psihologice si intrebari la care candidatii trebuie sa raspunda cat mai sincer, int-un interval de timp definit. Testele psihologice pentru Admiterea la Academia de Politie sunt foarte riguroase si au fost concepute astfel incat sa depisteze orice incercare a candidatului de a manipula rezultatele.

Recomandare generala: Raspundeti sincer la testul psihologic!

PROBE SPORTIVE (FIZICE) - TRASEU APLICATIV 

Proba se sustine la Centrele Zonale de Selectie. Probele Sportive (Fizice) ale Examenului de Admitere la Academia de Politie se pot sustine numai de catre candidatii care au promovat contravizita medicala. Evaluarea performantei fizice va respecta dispozitiile legale, precum si baremele si precizarile stabilite anual de catre D.G.M.R.U. din M.A.I. 
Aprecierea candidatilor se face prin acordarea calificativului ,,PROMOVAT” sau ,,NEPROMOVAT”. 

Pentru sustinerea probei de evaluare a performantei fizice, candidatii se vor prezenta in locatiile stabilite si comunicate prin grafic, cu echipamentul sportiv necesar. 

La probele sportive (fizice) nu se admit reexaminari, repetari, contestatii sau vizionari ale casetelor prin care se asigura inregistrarea audiovideo a concursului. Pe tot parcursul desfasurarii probei de evaluare a performantei fizice, in locatiile sportive unde au loc verificarile, va fi prezent un membru al Comisiei Centrale de Admitere/Comisiei de Admitere pe Facultate si cel putin un cadru medical, care va avea la dispozitie o autosanitara cu mijloacele necesare acordarii primului ajutor. 

La probele fizice se intocmesc borderouri, in care se consemneaza rezultatele/ performantele candidatului. In cazul nepromovarii unei probe, candidatul semneaza de luare la cunostinta. Daca refuza sa semneze, acest aspect se mentioneaza in borderou de catre presedintele Subcomisiei. Candidatului care nu promoveaza una dintre probele fizice i se consemneaza rezultatul si pe legitimatia de concurs, pe care se aplica stampila cu mentiunea „Eliminat din concurs”, data si semnatura Presedintelui Subcomisiei de evaluare a performantei fizice, iar acesta nu mai poate participa la probele urmatoare.

PROBE SCRISE pentru Admiterea la Academia de Politie 2022

Proba se sustine la Centrele Zonale de Selectie. La Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative – specializarea „Drept”, Facultatea de Politie, Facultatea Politie de Frontiera si Facultatea de Jandarmi, probele scrise constau in aplicarea unui Test-grila la disciplinele:
-Istorie
-Limba romana
-Limba straina

Proba la limba straina va fi sustinuta la disciplina la care a optat candidatul prin Cererea de participare la concursul de admitere, depusa la unitatea de recrutare. Candidatul poate opta doar pentru una din urmatoarele discipline: Limba engleza, Limba franceza, Limba germana, Limba rusa si Limba spaniola.

La Facultatea de Arhivistica, probele scrise constau in aplicarea unui Test-grila la disciplinele:
-Istorie

La Facultatea de Pompieri, probele scrise constau in aplicarea unui Test-grila la disciplinele:
- Algebra si Elemente de analiza matematica
- Fizica (Mecanica, Fizica moleculara si Termodinamica, Electricitate)

In functie de numarul de candidati inscrisi si de capacitatea salilor disponibile pentru concurs, facultatile pot organiza sustinerea probei in una sau mai multe serii de concurs.

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2022 de AICI...click pentru detalii si comenzi<<
 

Conditii admitere Academia de politie


Pentru a participa la concursurile de admitere la institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne si pe locurile M.A.I. la alte institutii de invatamant, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii si criterii specifice:
a) sa aiba cetatenia romana si domiciliul in Romania;
b) sa cunoasca limba romana, scris si vorbit;
c) sa aiba capacitate deplina de exercitiu;
d) sa fie apti din punct de vedere medical, fizic si psihologic;
e) sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti sau sa ii implineasca in cursul anului in care participa la concursul de admitere;
f) sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat;
g) sa aiba un comportament corespunzator principiilor si cerintelor de conduita admise si practicate in societate, pentru candidatii pe locurile destinate formarii initiale a personalului militar, respectiv sa aiba un comportament corespunzator principiilor care guverneaza profesia de politist, pentru candidatii pe locurile destinate formarii initiale a politistilor;
h) sa nu aiba antecedente penale, cu exceptia situatiei cand a intervenit reabilitarea;
i) sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infractiuni;
j) sa nu fi fost destituiti dintr-o functie publica sau sa nu le fi incetat contractul individual de munca pentru motive disciplinare in ultimii 7 ani;
k) sa nu fi desfasurat activitati de politie politica, astfel cum sunt definite prin lege;
l) sa aiba varsta de pana la 27 de ani impliniti in anul participarii la concurs, pentru candidatii pe locurile destinate formarii initiale a personalului militar (Jandarmi, Pompieri/IGSU). *criteriul specific nu se aplica pentru candidatii pe locurile destinate formarii initiale a politistilor.
m) sa nu aiba tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natura, aplicate, inserate sau implantate, pe/in corp, neacoperite de vestimentatie, in tinuta de vara; *criteriul specific nu se aplica pentru candidatii pe locurile repartizate Inspectoratului General
pentru Situatii de Urgenta / IGSU (Pompieri)
n) sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media de cel putin 9,00, cu exceptia candidatilor care au absolvit institutii de invatamant de nivel liceal in state membre ale Uniunii Europene in care nu se evalueaza prin nota/punctaj/calificativ purtarea elevului;
o) sa nu fi fost exmatriculati pentru abateri disciplinare dintr-o institutie de invatamant.

Probe sportive - Academia de politie 2022


Evaluarea performantei fizice a candidatilor consta in parcurgerea, in intregime, a traseului practic-aplicativ si a elementelor care il compun, prin abordarea obligatorie a tuturor obstacolelor, in ordinea stabilita, astfel:

1. Obstacolul nr. 1 (Saritura in lungime de pe loc):
De la linia de START, la semnalul evaluatorului, candidatul executa saritura in lungime de pe loc, respectiv flexarea genunchilor si balansarea bratelor inapoi, impulsia cu ambele picioare in sol si tragerea bratelor inainte, zborul si aterizarea pe ambele picioare, in spatiul delimitat, fara atingerea liniei de start.
2. Deplasare 18 metri.
3. Ocolire jalon, spre stanga.
4. Deplasare 8 metri.
5. Obstacolul nr. 2 (Trecerea prin pas sarit peste saltea):
Candidatul executa trecerea prin pas sarit peste saltea.
6. Deplasare 10 metri.
7. Ocolire jalon, spre dreapta.
8. Deplasare 3 metri.
9. Obstacolul nr. 3 (Doua rostogoliri succesive inainte, peste cap, pe saltea):
Candidatul executa 2 (doua) rostogoliri succesive inainte
10. Deplasare 8 metri.
11. Obstacolul nr. 4 (Deplasarea in echilibru pe banca de gimnastica, dispusa in forma L, cu transport de greutati):
Se executa ridicarea celor 2 (doua) greutati de cate 10 kilograme fiecare, depozitate in fata bancii de gimnastica, intr-un spatiu de dimensiunea de 0,60 x 0,60 metri, urcarea pe banca de gimnastica, deplasarea in echilibru cu transportul simultan al greutatilor, depozitarea greutatilor intr-un stativ cu inaltimea de la podea de 1,90 metri, respectiv 1,60 metri de la nivelul superior al bancii si coborarea.
Banca de gimnastica se parcurge, prin deplasare, incepand cu latura lunga si se continua cu latura scurta, in continuarea acesteia, spre stanga.

12. Deplasare 19,75 metri.
13. Ocolire jalon, spre dreapta.
14. Obstacolul nr. 5 (Deplasare intre sicane):Candidatul se deplaseaza pe o distanta de 10 metri, ocoleste jalonul spre stanga si se deplaseaza 10 metri, fara a se sprijini pe jaloane sau a le dobori.
15. Ocolire jalon spre dreapta.
16. Deplasare 10 metri.
17. Obstacolul nr. 6 (Saritura in sprijin departat peste capra de gimnastica):
Din deplasare, candidatul executa bataia pe ambele picioare, se desprinde de pe sol prin saritura, se sprijina pe obstacol cu ambele maini concomitent cu departarea simultana a picioarelor, sare in sprijin departat peste capra de gimnastica si aterizeaza pe ambele picioare fara atingerea aparatului cu alta parte a corpului.
18. Deplasare 2 metri.
19. Ocolire jalon, spre stanga.
20. Obstacolul nr. 7 (Trecerea pe sub un obstacol marcat):
Candidatul traverseaza obstacolul acoperit;. inchis cu material textil opac, la intrare si la iesire.
21. Deplasare 4 metri.
22. Obstacolul nr. 8 (Escaladarea unei lazi de gimnastica):
Candidatul executa escaladarea obstacolului asezat transversal pe directia de deplasare, printr-un procedeu la alegere, aterizeaza in picioare si continua deplasarea.
23. Deplasare 2 metri.
24. Ocolire jalon, spre dreapta.
25. Deplasare 10 metri.
26. Obstacolul nr. 9 (Transportul unui manechin prin tarare):
Candidatul se intoarce si executa priza pe manechin, pe sub axile, cu ambele maini. Manechinul este pozitionat cu picioarele la linia de start si capul pe sensul de deplasare. Transportul manechinului pe distanta de deplasare se face cu spatele, picioarele manechinului trebuind sa depaseasca in mod obligatoriu jalonul pozitionat la 5 metri, ocoleste jalonul cu manechinul respectand prizele pe acesta si continua deplasarea inapoi la linia de plecare, picioarele manechinului trebuind sa depaseasca in mod obligatoriu linia de plecare.
27. Deplasare 10 metri
28. Ocolire jalon, spre stanga.
29. Obstacolul nr. 10 (Aruncarea mingii de handbal de pe loc la tinta):
Candidatii se opresc in fata pragului/liniei dispus/e transversal pe directia de aruncare si arunca la tinta aflata la 10 (zece) metri, prin procedeul azvarlire, cu o singura mana, una dintre cele 2 mingi de handbal avute la dispozitie. O aruncare este considerata reusita daca mingea a atins tinta, cu conditia sa nu fi atins solul inainte de tinta. Fiecare candidat are dreptul la doua incercari, a doua incercare executandu-se obligatoriu doar in situatia in care prima aruncare este nereusita.
In situatia in care, la prima aruncare, mingea nu atinge tinta, atinge solul inainte de tinta, este scapata spre inainte/inapoi/lateral sau se depaseste pragul/linia de aruncare, candidatul se opreste la semnalul acustic (fluier) al supraveghetorului de traseu si mai are dreptul la o singura aruncare.

30. Deplasare 10 metri.
31. Obstacolul nr. 11 (Detenta pe verticala): Din deplasare, candidatul sare si atinge un obiect suspendat de la sol. Fiecare candidat are dreptul la o singura incercare
33. Deplasare 10 metri.
34. Obstacolul nr. 12 (Naveta 12 repetari x 20 de metri cu transport de jaloane)
Din deplasare, candidatul ridica un jalon si se deplaseaza cu acesta pana la o linie de demarcare aflata la 20 de metri distanta, depune jalonul dupa linia de demarcare si preia un alt jalon de culoare diferita, cu care revine in alergare pana la cealalta linie de demarcare aflata la 20 de metri distanta, dupa care se depune jalonul. Se efectueaza 6 cicluri dus-intors. Dupa fiecare deplasare pe distanta de 20 de metri, jaloanele se depun succesiv, prin suprapunere, dupa linia de demarcarcare.
Sosire

Subiecte Admitere Academia de Politie 2022

 
Subiectele pentru testele grila se elaboreaza in stricta concordanta cu continutul manualelor scolare si tematica disciplinelor de concurs, stabilite prin Regulament, in asa fel incat sa asigure cuprinderea echilibrata a tematicii, sa fie rezolvate in timpul stabilit si sa permita aprecierea raspunsurilor pe baza unui barem.

Subiectele se elaboreaza de catre Comisia de elaborare a subiectelor, cu maxim 48 ore inainte de inceperea probei de evaluare a cunostintelor.

Subiectele vor fi introduse in calculator, in vederea extragerii variantelor pentru concurs si realizarea Chestionarului de intrebari, pentru fiecare facultate, urmand ca sa fie tiparite pe variante in vederea multiplicarii acestora.

Intreg personalul implicat in elaborarea subiectelor de admitere are obligatia de a respecta regulile de confidentialitate si le este interzis accesul cu aparate de fotografiat, filmat, inregistrat audio-video (telefon, tableta, smartwatch, memory stick etc.), precum si cu orice alte materiale care ar putea servi la copierea, distribuirea sau transmiterea subiectelor.

Dupa elaborarea subiectelor, din setul de teste grila se trage la sorti, pentru fiecare serie/facultate, varianta care se administreaza candidatilor.

Dupa fiecare tragere la sorti de catre presedintele comisiei de elaborare, secretarul Comisiei de elaborare a subiectelor intocmeste un proces-verbal in care consemneaza varianta de teste grila care a fost aleasa in acest mod. Procesul-verbal va fi semnat de catre toate persoanele prezente la activitatea de elaborare si tragere la sorti a subiectelor.

Testele grila stabilite prin tragere la sorti, pentru fiecare serie/ specializare, vor fi multiplicate, in functie de numarul de sali de concurs si de numarul de candidati.

Pentru fiecare sala de concurs, testele grila se pun in mape, sigilate de catre membrii Secretariatului tehnic general/secretariatului tehnic aferent centrului zonal de selectie. Pe mape se mentioneaza: sala pentru care este destinata mapa si numarul comisiei.

Mapele sigilate se pastreaza intr-o incapere special destinata, supravegheata video, prevazuta cu incuietoare si sigilata pana la momentul distributiei acestora la salile de concurs.

Toate persoanele care au participat, direct sau indirect, la elaborarea variantelor de subiecte pentru probele scrise sunt obligate sa pastreze confidentialitatea si nu pot parasi Academia de Politie decat dupa finalizarea probei scrise.

Calendar admitere Academia de politie 2022 

 
 • 21-27 iulie 2022: achitarea de catre candidatii declarati apt psihologic a taxei de inscriere la concurs, online (data operatiunii bancare).
 • 1 august 2022: transmiterea la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” de catre unitatile de recrutare a tabelului nominal cu candidatii care au depus dosar recrutare in volum complet, inclusiv copie cerere inscriere si documente
 • 4-10 august 2022: procesarea informatiilor si repartizarea computerizata a candidatilor pe centre zonale de selectie, la nivelul Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza
 • 12-17 august 2022: transmiterea de catre Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” a formularelor si evidentelor necesare desfasurarii probelor la centrele zonale de selectie
 • 19 august 2022: afisarea la sediul Academiei (inclusiv pe site-ul oficial al institutiei) / la centrele zonale a listei candidatilor la concursul de admitere si a salilor unde se desfasoara proba de evaluare a performantei fizice
 • 22-28 august 2022: sustinerea probei de evaluare a performantei fizice
 • 29 august 2022: afisarea listei candidatilor pentru sustinerea probelor scrise si repartitia acestora pe serii de concurs
 • 30-31 august 2022: sustinerea probelor scrise
 • 1 septembrie 2022: afisarea rezultatelor provizorii la probele scrise
 • 1-2 septembrie 2022: depunerea contestatiilor la probele scrise – on-line la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”
 • 3-4 septembrie 2022: solutionarea contestatiilor la probele scrise (la sediul Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”) si afisarea ierarhizarii provizorii a candidatilor dupa probele scrise
 • 6-29 septembrie 2022: examinarea medicala – candidatii cuprinsi in listele provizorii in categoria celor care au promovat proba scrisa dupa solutionarea contestatiilor se vor prezenta la unitatile de recrutare in vederea intocmirii fisei medicale; transmiterea de catre unitatile de recrutare a concluziilor examinarii medicale
 • 30 septembrie 2022: afisarea rezultatelor definitive ale candidatilor declarati ”ADMIS”
 • 1 octombrie 2022: prezentarea candidatilor declarati ”admis” in vederea inmatricularii

Cine se poate inscrie la Academia de politie 2022 


La inscrierea la examenul de admitere, candidatii primesc cod unic de identificare, ce va fi folosit pe intreaga procedura de concurs.

La invatamant cu frecventa se pot inscrie:
- absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat sau echivalenta
- absolventii studiilor efectuate in strainatate si recunoscute de catre directiile de specialitate din cadrul Ministerului Educatiei

La forma de invatamant cu frecventa redusa, programul de studii universitare de licenta „Ordine si siguranta publica” al Facultatii de Politie, pot participa:
- agentii/ subofiterii/ maistrii militari din M.A.I.

Pentru specializarile „Drept”, „Ordine si siguranta publica” si „Instalatii pentru constructii – Pompieri” candidatii pot participa la concursul de admitere la o singura specializare/program de studii universitare de licenta din cadrul unei singure facultati.

In sesiunea de admitere la programul de studii universitare de licenta, specializarea ,,Drept”, forma de invatamant "la distanta", din septembrie 2022 organizata de catre Facultatea de Politie, examenul se va desfasura sub forma unui concurs de dosare. In aceasta sesiune de admitere pentru programul de studii universitare de licenta „Drept” – forma de invatamant,,la distanta” (240 de credite de studii transferabile) sunt scoase la concurs numai locuri in regim cu taxa.

La admitere pot candida atat agentii de politie/maistri militari/subofiterii, cat si ofiteri de politie/ofiteri,personal M.A.I.,inclusiv absolventi ai studiilor universitare in domeniul ordine si siguranta publica, care detin autorizatii de acces la informatii clasificate.

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2022 de AICI...click pentru detalii si comenzi<<
 

Redactia E-juridic
de Redactia E-juridic

Redactia E-Juridic are un colectiv de 4 autori specializati din domeniul juridic cu toate ramificatiile sale. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de proiecte de legi, acte adoptate si noutati legislative. Va explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si RaspunsuriData aparitiei: 10 Mai 2022
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Urmareste-ne pe Google News
Votati articolul "Admitere Academia de Politie 2022: conditii, subiecte si calendar admitere":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


©2022 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

MODIFICARILE din Contractele Civile si Actele Comerciale se aplica deja!

Folositi NOILE Modele de Documente pentru 2022

Descarcati GRATUIT Raportul Special "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016