Va ingrijoreaza creantele pe care trebuie sa le recuperati? E si normal. Pana la urma, recuperarea creantelor nu a fost niciodata un subiect lejer. E dificil sau deosebit de dificil sa recuperezi creante, de la caz la caz.
2015 poate fi pentru dvs. un an bun, daca stiti cum sa procedati pentru
recuperarea urgenta a datoriilor pe care altii au uitat (deliberat sau nu) sa vi le achite. In aceeasi masura, poate fi si un an catastrofal, daca nu reusiti sa va asigurati, in timp util, suficiente lichiditati, intrand in posesia banilor care de drept va apartin.
Diferenta dintre un an bun si unul prost este intotdeauna suma deciziilor noastre. In speranta ca vor fi decizii bune, va indicam un ajutor de nadejde:
"Cum sa recuperati creantele fara proces, 8 metode rapide". Este un ghid pe care il puteti primi la adresa indicata in format digital, pe CD.
Descoperiti:
Tehnici de a obtine instant un titlu executoriu.
Cum puteti folosi medierea in favoarea dvs. – si care (mai) este stadiul acestei proceduri modificate recent;
Tehnici avansate de recuperare a creantelor in 3-5 luni, fara procese;
Pasii pentru a aplica in favoarea Dvs. reglementarile privind arbitrajul;
Prin ce metode este mai eficient sa recuperati creantele in fiecare caz.
Ce sa faceti ca sa nu ajungeti la procesul “clasic”, inspre care e interesat sa va duca orice rau-platnic
Aflati:
Noile reguli privid negocierea. Atentie! Nerespectarea lor va goleste buzunarul!
Concilierea dupa reguli personale. Da! Acum nu mai e obligatorie, dar va poate aduce un titlu executoriu!
Ce au in comun negocierea si concilierea? Noua metoda rapida de recuperare a creantelor. Fara proces!
Reglementarile fiscale va pot fi si ele de folos in recuperearea creantelor. In ce mod?
Cum sa obtineti printr-o intelegere amiabila, in doar 45 de zile, banii inapoi?
Ce clauza contractuala a scapa de spectrul falimentului?
Cum puteti recupera rapid o multime de creante cu valoare mica, dar care adunate ajung la sume consistente?
Detalii aici>>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Este specificat in CIM, la obligatiile angajatorilor: "sa informeze salariatul cu privire la obligatia de a adera la un fond de pensii administrat privat, in conditiile legii". As dori un model de document cu toate detaliile obligatorii care trebuie sa existe privind aceasta informare. Sau am putea sa inseram un paragraf in Minuta de informare privind acest aspect? Daca da, va rog, sa imi spuneti exact ce informatii trebuie sa contina pt a fii conform legii.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Avem situatia unui certificat medical emis pt un cod de diagnostic 585 din 01/05 in 04/05. Certificatul are bifa pe "In continuare", desi nu este relevant in acest context. Ulterior am primit un alt certificat medical pt perioada 05/05-19/05 cu acelasi cod de diagnostic 585, cu bifa pe "Initial". Acest certificat medical nu trebuie sa aiba bifa pe "In continuare" fiind emis imediat dupa primul si avand acelasi cod de diagnostic? Medicul i-a spus angajatei ca data de...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: In cazul unui salariat angajat ca sofer distributie marfa in tara va rog sa-mi comunicati daca locul de munca este mobil in contractul de munca? In aceasta situatie ar trebui trecut ca zona toata tara? In baza clauzei de mobilitate se acorda prestatii in natura nu in bani, respectiv telefon, card combusibil, este ok?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<