Fie ca sunteti jurist sau reprezentant al unei firme,
recuperarea creantelor reprezinta intotdeauna un aspect esential de stapanit. Simpla idee ca intreaga firma se poate duce de rapa pentru ca nu exista lichiditati, pentru ca datornicii dvs nu isi platesc facturile, va inspaimanta.
Si aveti toate motivele!
Si pentru ca toata lumea este constienta de aceasta problema majora, s-a lansat ghidul
"5+1 Metode de Recuperare Rapida a Creantelor, Fara Proces". Noi punem accent pe faptul ca recuperarea creantelor se face in mod rapid si apoi si fara proces! Cel putin asa se intampla intr-o lume in care aveti de-a face cu specialisti, nu cu amatori.
Si adevarul este ca doar specialistii sunt singurii care ne mai pot ajuta sa
ne recuperam URGENT datoriile si fara sa mai ajungem prin salile tribunalelor. Asa ca mizam pe ajutorul lor, cand vine vorba despre solutii eficiente care sa ne aduca banii inapoi in firme.
Pentru cei interesati sa afle cum se pot recupera creantele fara proces si cat se poate de rapid, iata un mic preview a ce veti descoperi in ghidul special conceput pentru dvs:
-
modele, recomandari si modul practic de aplicare instant a legii;
- solutia care se potriveste cel mai bine, in functie de situatia in care va aflati;
- solutii sigure, verificate, profesioniste, valabile pentru numeroase probleme de care va loviti, fie ca este vorba despre
mediere, ordonanta de plata, negociere si conciliere "dublate" de un inscris inatacabil prevazut de Noul Cod de Procedura Civila!
- reglementari de procedura fiscala prin care
Finantele recupereaza datoriile rau-platnicilor dvs, in locul dvs!
- cum sa procedati cand vine vorba despre
arbitraj - o metoda care va poate ajuta sa recuperati urgent si fara proces, banii care vi se cuvin!
La final, va invitam sa consultati pagina de prezentare a acestui ghid practic, realizat de specialisti din domeniu. Luati decizia care va poate scapa de mari dureri de cap si de pierderi banesti considerabile! Ghidul este disponibil si aici >>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Am dori sa ne precizati carei categorii de varsta a copiilor angajatilor pot fi acordate sumele suportate de catre angajator pentru plasarea copiilor angajatilor proprii in unitati de educatie timpurie, potrivit legii, in limita stabilita de acesta, dar nu mai mult de 1.500 lei/luna pentru fiecare copil. In cazul sumelor platite direct de catre angajat, acestea se acorda de catre angajator, in limita aceluiasi plafon, pe baza documentelor justificative prezentate de angajat, mai precis daca le...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Avem o angajata de cetatenie ucraineana pentru care am dori sa stim daca se aplica aceleasi reguli cu privire la concediul de crestere copil? Ne-a anuntat ca isi doreste, insa nu stim care ar fi procedura, daca ar fi una diferita. Ca si documente de identificare are pasaport si un permis de sedere pentru beneficiarii protectiei temporare, atat. Este angajata cu contract pe perioada determinata, pe care il prelungim din 6 in 6 luni fiindca asa e stabilit legal.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Avem nevoie urgent de un raspuns la urmatoarea speta. Avem un angajat cu norma partiala de 25 ore pe saptamana. Va rugam sa ne comunicati daca repartizarea timpului de lucru INEGAL se poate aplica si In cazul CIM cunorma partiale sau numai in cazul CIM cu norma intreaga. De asemenea va rog sa ne spuneti daca in cuprinsul actului aditional/cim este obligatoriu mentionarea intervalului zilnic intervalul de ore in care se va lucra zilnic reprezentat de cele 25 ore pe saptamana.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<