Nu toti avem acces la
Jurnalul Juridic, insa cu totii ni-l dorim. Suntem juristi si meseria este de asa natura incat cere noi si noi informatii, noi si noi actualizari, noi si noi solutii pentru problemele care apar in mod constant.
Si aici intervine perfect
Jurnalul Juridic. Discutam despre o publicatie dinamica din domeniul dreptului, o publicatie ce ne ofera acces la subiectele cele mai tari pe care trebuie sa le cunoastem daca vrem sa tinem pasul cu noutatile ardente!
Jurnalul Juristului este gandit ca o publicatie lunara tiparita, intr-un format suplu, de 8 pagini A4. Publicatia va ajuta sa fiti la curent cu toate noutatile legislative, sa aveti o privire de ansamblu asupra evenimentelor din lumea juridica, sa cunoasteti detalii de finete ale unor cazuri controversate.
Mai mult,
Jurnalul Juristului va ajuta sa descoperiti opinii interesante, interpretari corecte, jurisprudenta din toate domeniile dreptului, decizii ale unor organisme juridice internationale.
De asemenea, prin intermediul
Jurnalului Juridic, aveti acces la opiniile, solutiile si rezolvarile legale oferite de specialisti. Discutam despre informatii specializate, nu despre discutii pe care le regasim pe forum-uri si de a caror corectitudine nu putem fi siguri! Datele sunt oferite de persoane cu experienta solida in domeniu, persoane care va pot oferi sanse depline pentru ca munca dvs sa fie mereu corecta si pentru ca dvs sa va imbogatiti mereu cu noi si noi cunostinte!
Per total, jurnalul de fata reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care au nevoie de informatii utile, de noutati legislative, de
spete rezolvate si aspecte legislative interesante, de raspunsuri ale specialistilor si nu numai!
Este, daca vreti, o publicatie pe care sa o cititi pe nerasuflate. Nu toti ar intelege de ce sa iti ocupi timpul cu informatii atat de complexe, insa noi, juristii, stim de ce! Noi stim ca meseria de jurist te tine in priza cu adevarat si ca necesita eforturi sustinute pentru succes deplin, pentru rezultate nu mai prejos de exceptional!
Consultati pagina de prezentare a Jurnalului Juridic aici >>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Cate concedieri individuale succesive se pot efectua intr-o societate pe parcusul unui an calendaristic? De exemplu : luna septembrie: salariati 110- concediati individual 4; luna octombrie salariati 101 cati salariati se pot concedia?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Referitor la un CIM perioada determinata pe perioada cuprinsa intre data de 24.09.2024 si data de 24.10.2024 cand se opereaza in Revisal data incetare? Este corect data incetare 25.10.2024 cu ultima zi de lucru 24.10.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: As dori sa stiu, daca conform noilor modificari la Legea Pensiilor, o persoana care este pensionata pe caz de boala/pensie de invaliditate, indiferent de grad, poate sa se angajeze? Si daca da, in ce conditii, si daca se cumuleaza pensia cu salariul?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<