Fie ca sunteti jurist, avocat sau magistrat, trebuie sa aveti abilitatea de a evalua rapid situatia ce urmeaza sa fie dedusa judecatii, sa stabiliti corect temeiul de drept si sa respectati termenul legal pentru formularea diverselor tipuri de actiuni.
Ca orice profesionist, va confruntati si cu lipsa de timp, prin urmare aveti nevoie de ajutor competent in aprecierea corectitudinii sustinerii partilor in cadrul procesului civil.
Lucrarea in format electronic 57 de modele de cereri si actiuni va pune la dispozitie modele de cereri intemeiate corect pe dispozitiile noului Cod de procedura civila.
Modelele de cereri sunt redactate de catre specialisti juridici de top, pentru ca Dvs. doar sa le completati si sa le printati.
In plus, pe CD-ul 57 de modele de cereri si actiuni veti descoperi si informatii cu privire la cererile si actiunile care pot fi formulate in cadrul unui proces civil, cu precizarea momentului la care pot fi formulate, a partilor care pot formula astfel de cereri, precum si a instantei competente in solutionarea acestora.
Iata doar o parte din modelele pe care le puteti gasi in continutul lucrarii 57 de modele de cereri si actiuni:
- Cerere de chemare in judecata
- Actiunea in constatare
- Cerere de interventie
- Invocarea exceptiilor de procedura
- Cerere reconventionala
- Cerere de recuzare
- Cerere de stramutare
- Cerere de aratare a domiciliului
- Cerere de repunere in termen
- Cerere de preschimbare a termenului de judecata
- Cerere de amanare a judecarii cauzei
- Sesizarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in vederea pronuntarii unei hotarari prealabile pentru dezlegarea unor probleme de drept
- Contestatia privind tergiversarea procesului
- Cereri in cadrul procedurii necontencioase judiciare
- Cerere de ordonanta presedintiala
- Cerere de punere sub interdictie
Asigurati-va ca toate documentele, actele si formularele dvs. sunt intocmite corect si la timp!
Descoperiti AICI toate cele 57 de modele juridice>>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: In unitatea noastra s-a decis sa se lucreze in ziua de 1 iunie 2023 si sa acordam zi libera pe 2 iunie 2023. Va rog sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari: cum vor fi pontate cele doua zile? Este suficient sa pontam 8 ore in ziua de 1 iunie si LIBER in ziua de 2 iunie? Cum se reflecta in numarul total de ore al lunii iunie?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: As vrea sa angajez o fata care este studenta la o universitate din Amsterdam. Am cateva intrebari, poate ma puteti lamuri: - ea va fi prezenta in tara in luna Iulie si August. O pot angaja doar pentru cele doua luni in care va fi prezenta in tara sau o pot angaja si pentru a lucra de la distanta cand este la Amsterdam? - daca o pot angaja sa lucreze de la distanta din afara tarii exista vreo limita de timp? - unde se vor plati taxele salariale avand in vedere ca este rezident fiscal al unei alte...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Avem urmatoare speta :dorim sa implementam un program de lucru inegal de luni pana joi 9 ore , si 2 zile de vineri libere pe luna .Orele suplimentare generate am dori sa le compensam cu timp liber in luna efectuarii adica daca din desfasurarea programului mentionat ar rezulta 2 ore suplimentare pe luna , in ultima zi de vineri lucrata salariatul sa lucreze 6 ore in loc de 8 ore .Am vrea sa ne comunicati daca este corecta abordarea , daca am putea acorda un nr de tichete de masa calculat prin...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<