Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor "Rabla Clasic" si "Rabla Plus" a fost prelungita pana pe data de 31 ianuarie 2023, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), intr-un comunicat de presa transmis
Agerpres.
Astfel, pana la finele lunii ianuarie 2023 pot depune dosare de finantare in cele doua programe persoane fizice, persoane juridice si unitati administrativ-teritoriale (UAT). Solicitantii se pot inscrie in limita bugetului disponibil alocat de AFM.
CALENDAR RABLA 2022
Calendarul de desfasurare a sesiunilor de inscriere in anul 2022 in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national si a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic, precum si sumele ramase disponibile pot fi consultate pe site-ul www.afm.ro, la sectiunile aferente programelor.
Calendar Rabla Clasic 2022
Calendar Rabla Plus 2022
O noua sesiune de inscriere in programele "Rabla" si "Rabla Plus" a demarat pe data de 30 septembrie si urma sa se incheie pe 25 noiembrie, timp in care persoanele fizice puteau sa se inscrie in cele doua programe prin intermediul dealerilor autorizati, iar persoanele juridice puteau depune dosarele de finantare prin accesarea aplicatiei informatice puse la dispozitie de AFM.
Buget Programul Rabla 2022
Bugetele totale puse la dispozitie pentru aceasta etapa se impart astfel:
- pentru Programul "Rabla Clasic" - persoane fizice, buget de 139.898.500 lei, persoane juridice - buget de 173.300.500 lei, institutii publice - buget de 15 milioane de lei.
- pentru Programul Rabla Plus - persoane fizice, bugetul este de 115.500.000 lei, persoane juridice - 202.303.000 lei si institutii publice - 15 milioane de lei.
Redactia E-Juridic are un colectiv de 4 autori specializati din domeniul juridic cu toate ramificatiile sale. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de proiecte de legi, acte adoptate si noutati legislative. Va explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene.
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Societate cu profil IT doreste sa angajeze student cu contract de internship. Cate ore poate lucra maxim fiind student care nu poate veni zilnic fiind examene si cursuri. Forma de contract este CIM ? sau nu? Care este salariul brut minim si ce impozite suporta firma. Care este perioada maxima de contract.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: In cazul salariatilor detasati transnational, cheltuielile generate de detasare sunt dispuse astfel: 1. Transportul - este achitat direct de angajator prin achizitia biletelor de calatorie prin plata directa din contul angajatorului; 2. Cazarea - este asigurata prin inchirierea directa de catre angajator a unor locuinte, si plata directa din contul angajatorului a costului cu chiria; 3. Masa - este asigurata de beneficiarul serviciilor prin acordarea la cantina acestuia. In acest caz, cum...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: O firma de IT din Romania doreste sa trimita doi salariati pentru cate 3 zile, o data la 3 luni, unul in UK si unul in Germania pentru o intalnire de afaceri cu colegi dintr-o intreprindere care apartine grupului de intreprinderi la nivel global. Salariatii nu vor desfasura activitate pentru compania in care se deplaseaza, nu va exista un raport de munca intre salariati si compania in care se deplaseaza, iar rezultatele si informatiile acumulate in urma intalnirii vor fi aplicate ulterior pentru...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<