Conform unui anunt dat publicitatii pe site-ul Institutului National al Magistraturii, in perioada septembrie - octombrie 2015, vor avea loc 3 seminarii dedicate noilor instrumente juridice de recunoastere reciproca in materie penala.
Calendarul de desfasurare a celor 3 cursuri, a cate 2,5 zile fiecare, este urmatorul:
Seminar 4: 16-18 septembrie, Bucuresti (Hotel Minerva);
Seminar 5: 7-9 octombrie, Bucuresti (Hotel Minerva);
Seminar 6: 26-28 octombrie, Bucuresti (Hotel Minerva).
"Consiliul Superior al Magistraturii, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, implementeaza, in calitate de coordonator, proiectul JUST/2013/JPEN/AG/4495- “Reintegrarea sociala a persoanelor condamnate: o abordare europeana comprehensiva”. Activitatile din acest proiect au fost subsumate unui obiectiv general, acela de a facilita reabilitarea si reintegrarea persoanelor condamnate in statele lor de origine, prin formarea magistratilor si a altor specialisti din cadrul autoritatilor judiciare competente d reabilitarea si reintegrarea persoanelor condamnatein Romania si alte state membre. ", se precizeaza in cadrul anuntului dat publicitatii pe site-ul INM.
Sursa: INM-LEX.ro
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Salariata nascuta in 23 iulie 1962, indeplineste conditiile de pensionare limita de varsta luna aceasta, octombrie 2024. Va rog, sa-mi spuneti, cu ce data trebuie sa incetez CIM, avand in vedere ca la femei varsta de pensionare este diferita?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Ma puteti ajuta cu o nelamurire privind acordarea zilelor concediu pt angajati, in functie de vechimea in munca? Este aceasta o posibilitate sau o obligativitate pentru angajatori? Vechimea in munca Durata minima a concediului de odihna normal in zile lucratoare pana la 5 ani 21 zile de la 5 la 10 ani 22 zile de la 10 la 15 ani 23 zile de la 15 la 20 ani 24 zile peste 20 ani 25 zile
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Am o angajata cu care am incheiat si este in desfasurare un contract de munca la domiciliu, cu urmatoarele date: norma partiala de lucru pentru desfasurarea unor lucrari, proiecte, norma de lucru este ore/luna fiind platita in functie de orele lucrate in cadrul proiectului, functia ei de baza NU este la compania noastra ci este la un alt angajator la care are alt contract de munca cu norma intreaga, 8ore/zi. Ne-a informat ca ea isi va lua concediu de risc maternal, are sarcina cu risc si nu...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<