Noul Cod de procedura civila face posibila recuperarea garantata a debitelor! Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne punem la punct cu acele informatii decisive pentru a ne atinge obiectivele.
In prezent, munca practicienilor in drept este mult simplificata pentru ca a fost lansat ghidul
"Colectarea si recuperarea debitelor comerciale si civile". Discutam despre o lucrare realizata de profesionisti, special pentru profesionisti.
Ghidul Colectarea si recuperarea debitelor comerciale si civile - conform noului Cod de procedura civila va ofera informatii valoroase, cu privire la urmatoarele aspecte:
Abrogarea OG 5/2001 privind somatia de plata
Abrogarea OUG 119/2007 si introducerea acesteia in noul Cod de procedura civila - sub forma unei proceduri speciale care va incorpora si dispozitii din OG 5/2001.
Noutatea introdusa de noul Cod de procedura civila privind recuperarea creantelor de valoare redusa-procedura speciala
Procedura prealabila eliminata in noul Cod de procedura civila
Renumerotarea articolelor din noul Cod de procedura civila
... si nu numai!
Aflati totul despre obligatia de plata, despre cauzele preventive, despre modalitatile de recuperare a creantelor, despre alte modalitati de transformare sau stingere a platii.
Cui se adreseaza acest ghid practic?
Ghidul Colectarea si recuperarea debitelor comerciale si civile - conform noului Cod de procedura civila reprezinta cea mai buna alegere pentru profesionistii care cauta sa inteleaga legislatia in vigoare privind fiecare actiune in parte, sa inteleaga proceduraspeciala a cererilor de valoare redusa, sa asimileze argumentele pro si contra folosirii unei anumite metode.
Mai mult, in cadrul ghidului de fata avem acces la cele mai importante indicatii cu privire la actiunile in justitie pe care le presupune fiecare procedura, modele de acte, cereri, studii de caz si nu numai.
Mai multe detalii despre acest ghid va sunt oferite aici >>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Compania noastra a negociat cu un tert reduceri de abonamente la sala de sport/ piscina pentru angajatii sai si a incheiat cu tertul un protocol de colaborare. Valoarea discountului este in functie de nr de angajati care acceseaza serviciile sportive. Angajatii care doresc isi platesc singuri abonamentul, insa beneficiaza de reducerea negociata de angajator. Va rog sa-mi comunicati daca reducerea reprezinta un beneficu extrasalarial si care este tratamentul fiscal al acesteia.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Daca mama a nascut copilul in Germania si a beneficiat acolo de indemnizatie pentru cresterea copilului, iar dupa un an familia s-a mutat in Romania, mama poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in Romania pana cand copilul implineste doi ani? Care este procedura de solicitare? Trebuie aduse adeverinte din Germania?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<