Creante de recuperat... Un motiv de stres pentru toata lumea si un subiect la care profesionistii din domeniu trebuie sa dea examen zilnic...
Un aspect pe care nu il mai contesta nimeni este faptul ca nu e deloc simplu sa faci debitorul sa scoata din buzunar creantele datorate. Si, desigur, mai ales acum, pe timp de criza, datoriile se aduna rapid si noi avem nevoie de lichiditati. Asa ca recuperatorii de debite sunt oamenii de care avem nevoie reala.
O solutie interesanta este sa cooptam un expert in recuperarea de debite. O solutie si mai interesanta si pe care noi v-o recomandam, este sa cooptati un "expert" care sa nu ceara salariu.
Va prezentam ghidul
"Colectarea si recuperarea debitelor comerciale si civile - Conform Noului Cod de procedura civila".
Atentie! Acest expert nu va cere salariu, nu intarzie la serviciu, nu se imbolnaveste si nici nu vine cu stres si probleme de acasa.
Iata si ce poate face pentru dvs, ce contine, de cine este realizat si de isi merita toti banii (pretul aici >>>):
1.
"Colectarea si recuperarea debitelor comerciale si civile - conform noului Cod de procedura civila" va ofera informatii pentru a cunoaste
toate variantele de recuperare a creantelor.
2.
Actionati corect si rapid, in modul cel mai potrivit situatiei in care se afla clientul dvs.
3.
Descoperiti toate facilitatile pe care legea vi le ofera si sansa de a rezolva favorabil lucrurile inainte de prescrierea creantei.
4.
"Colectarea si recuperarea debitelor comerciale si civile - conform noului Cod de procedura civila" contine solutii pe care le puteti adapta usor in vederea rezolvarii situatiilor carora trebuie sa le faceti fata.
5. Ghidul de fata este
realizat de specialisti cu experiente in domeniul juridic si ofera acces rapid si simplu, fiind in format digital. Il luati oriunde, il consultati oricand!
Mult succes si castig de cauza!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: As dori sa aflu care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru ca un cetatean roman sa fie delegat sau detasat in Elvetia la o alta societate. In mod specific: Care este perioada maxima permisa pentru delegare/detasare? Cine este responsabil pentru plata salariului si in ce moneda se efectueaza aceasta plata? Ce documente sunt necesare pentru a formaliza detasarea/delegarea? Cine suporta costurile pentru cazare? Cine acopera cheltuielile de transport? Va rugam sa ne furnizati aceste...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Administratorul doreste sa schimbe sistemul de evidenta/pontaj privind prezenta angajatilor la locul de munca. Este vorba de un sistem inchis, o tableta pe care angajatul va semna la intrarea in incinta societatii, in acelasi timp se va face si o poza a angajatului; la fel se va intampla la iesirea din unitate a angajatului la sfarsitul programului de lucru. Informatiile mentionate se vor pastra pana la sfarsitul lunii sau cel mult 2 saptamani dupa, cand persoana desemnata cu centralizarea si...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<