Nu de alta, dar o superstitie din poporul roman spune ca atunci cand iti merge rau, trebuie sa schimbi hainele.
In fapt, ca sa spunem lucrurilor pe nume, asta inseamna ca daca nu iti merge bine, trebuie sa faci cateva schimbari in viata ta. Vezi unde scartaie lucrurile. In viata profesionala ai nevoie de mai multe victorii? In viata personala sunt cateva motive de suparare?
Acolo unde exista probleme si neajunsuri, acolo trebuie facute si modificarile.
Desigur, puteti incepe de la roba... Nu a stricat nimanui sa isi ridice nivelul de prestanta cu ajutorul unei robe superbe.
Dar, atentie ca nu este de ajuns sa aveti robe de calitate. Procesele se castiga atunci cand muncesti din greu pentru ele. Iar succesul este incununat de prestanta pe care o dovedim din toate punctele de vedere, de la cum comunicam si pana la cum aratam cand ne prezentam in instanta.
Detalii mai multe aici despre robele care cantaresc doar 600 de grame>>>
Recomandarea articolului 45 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare este cat se poate clara:
"(1) Avocatul este obligat sa poarte roba in fata instantelor judecatoresti, o stipulare a art. 223 din statutul profesiei de avocat.
(2) Caracteristicile robei sunt cele stabilite prin statutul profesiei.
(3) Purtarea robei in afara incintei instantei judecatoresti este interzisa, cu exceptia cazurilor in care avocatul este delegat de catre organele profesiei sa reprezinte baroul sau U.N.B.R. intr-o ocazie care impune aceasta tinuta."
De asemenea, consilierii juridici sunt obligati sa poarte roba, element vestimentar cerut de art. 46 alin. 1 din Statutul consilierilor juridici. Caracteristicile robei sunt identice cu cele ce privesc exercitarea profesiei de avocat, diferentiindu-se prin insemnele proprii ale corpului profesional si prin combinatiile culorilor negru cu galben-auriu.
Detalii mai multe aici despre robele care cantaresc doar 600 de grame>>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Avand in vedere ca HG 295 din 31.03.2025, cu privire la Registrul General de Evidenta a salatiatilor, aduce modificari la HG 905/2017, cea din urma fiind valabila pana la 30.09.2025, pot fi aplicate in continuare prevederile din Hotararea 905? Fac referire in mod special la transmiterea suspendarilor in caz de incapacitate de munca, conf art. 5 lit. e din HG 295. As aprecia sa ne dati o lamurire cu privire la tipul de certificate medicale la care face referire legiuitorul un numar minim de zile...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: O salariata a obtinut venituri in urmatoarea perioada: - Contract de munca: martie 2023 - iunie 2023 - venituri din salarii - Contract de mandat pentru administrator: iunie - iulie 2024 - Contract de munca: august 2024 - prezent Copilul s-a nascut in luna martie 2025. Indeplineste conditiile pentru a primi indemnizatie pentru cresterea copilului?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<