Nu de alta, dar o superstitie din poporul roman spune ca atunci cand iti merge rau, trebuie sa schimbi hainele.
In fapt, ca sa spunem lucrurilor pe nume, asta inseamna ca daca nu iti merge bine, trebuie sa faci cateva schimbari in viata ta. Vezi unde scartaie lucrurile. In viata profesionala ai nevoie de mai multe victorii? In viata personala sunt cateva motive de suparare?
Acolo unde exista probleme si neajunsuri, acolo trebuie facute si modificarile.
Desigur, puteti incepe de la roba... Nu a stricat nimanui sa isi ridice nivelul de prestanta cu ajutorul unei robe superbe.
Dar, atentie ca nu este de ajuns sa aveti robe de calitate. Procesele se castiga atunci cand muncesti din greu pentru ele. Iar succesul este incununat de prestanta pe care o dovedim din toate punctele de vedere, de la cum comunicam si pana la cum aratam cand ne prezentam in instanta.
Detalii mai multe aici despre robele care cantaresc doar 600 de grame>>>
Recomandarea articolului 45 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare este cat se poate clara:
"(1) Avocatul este obligat sa poarte roba in fata instantelor judecatoresti, o stipulare a art. 223 din statutul profesiei de avocat.
(2) Caracteristicile robei sunt cele stabilite prin statutul profesiei.
(3) Purtarea robei in afara incintei instantei judecatoresti este interzisa, cu exceptia cazurilor in care avocatul este delegat de catre organele profesiei sa reprezinte baroul sau U.N.B.R. intr-o ocazie care impune aceasta tinuta."
De asemenea, consilierii juridici sunt obligati sa poarte roba, element vestimentar cerut de art. 46 alin. 1 din Statutul consilierilor juridici. Caracteristicile robei sunt identice cu cele ce privesc exercitarea profesiei de avocat, diferentiindu-se prin insemnele proprii ale corpului profesional si prin combinatiile culorilor negru cu galben-auriu.
Detalii mai multe aici despre robele care cantaresc doar 600 de grame>>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Avem urmatoarea situatie: la depunerea dosarului de recuperare a concediilor medicale avem lipsa 2 medicale pierdute. Ca solutionare, vrem sa stim, daca cele doua medicale vor fi duse in copie la medicul emitent si completate de acesta cu ,,Duplicat,,, parafa si semnatura, putem depune dosarul pentru recuperare fara a intampina probleme?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Avem urmatoarea speta: Asupra venitului salarial unui angajat exista 4 decizii de executare silita. Toate cele 4 titluri executorii sunt dispuse de catre executori judecatoresti si reprezinta credite bancare. Credit 1= sold de retinut 1000 lei Credit 2= sold de retinut 5000 lei Credit 3 = sold de retinut 7000 lei Credit 4= sold de retinut 8000 lei Va rugam sa ne spuneti care este varianta corecta de calcul a retinerilor din salariu. 1.In cazul in care exista doua sau mai multe titluri executorii...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Este specificat in CIM, la obligatiile angajatorilor: "sa informeze salariatul cu privire la obligatia de a adera la un fond de pensii administrat privat, in conditiile legii". As dori un model de document cu toate detaliile obligatorii care trebuie sa existe privind aceasta informare. Sau am putea sa inseram un paragraf in Minuta de informare privind acest aspect? Daca da, va rog, sa imi spuneti exact ce informatii trebuie sa contina pt a fii conform legii.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<