Pe site-ul Institutului National al Magistraturii a fost dat publicitatii anuntul cu privire la initierea procedurii de recrutare a 5 experti in domeniul contrafacerii (preferabil cu expertiza in domeniul contrafacerii de produse farmaceutice/ medicale) cu foarte bune cunostinte de limba engleza.
Acestia vor fi responsabili cu revizuirea manualului /Ghidului european de bune practici in investigarea infractiunilor de contrafacere in domeniul medical/farmaceutic.
Redam din cuprinsul anuntului publicat pe site-ul INM:
"Ghidul va fi prezentat cu ocazia unei conferinte dedicate ultimelor evolutii in lupta impotriva contrafacerii in domeniul farmaceutic, la care vor fi invitati judecatori si procurori specializati in materie si care va fi organizata in ianuarie 2015.
Expertii vor beneficia de un onorariu de 200 de euro pe zi. Iata care vor fi aspectele urmarite in cadrul calendarului:
· revizuirea tablei de materii (timp alocat estimat – 1, 2 zile in luna octombrie 2014);
· revizuirea formei finale a manualului si transmiterea de comentarii (timp alocat estimat 4 zile, jumatatea lunii noiembrie 2014);
· revizuirea celei de a doua editii a Ghidului (GPE) si transmiterea de comentarii (timp alocat – 2 zile, la inceputul lunii decembrie 2014).
Pentru aceasta procedura nu se mai pot transmite cereri de inscriere. Termenul limita a fost data de 19 septembrie 2014.
Va tinem la curent cu noutatile referitoare la acest proiect si selectia finala a expertilor.
sursa: INM-LEX.ro
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Societate cu profil IT doreste sa angajeze student cu contract de internship. Cate ore poate lucra maxim fiind student care nu poate veni zilnic fiind examene si cursuri. Forma de contract este CIM ? sau nu? Care este salariul brut minim si ce impozite suporta firma. Care este perioada maxima de contract.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: In cazul salariatilor detasati transnational, cheltuielile generate de detasare sunt dispuse astfel: 1. Transportul - este achitat direct de angajator prin achizitia biletelor de calatorie prin plata directa din contul angajatorului; 2. Cazarea - este asigurata prin inchirierea directa de catre angajator a unor locuinte, si plata directa din contul angajatorului a costului cu chiria; 3. Masa - este asigurata de beneficiarul serviciilor prin acordarea la cantina acestuia. In acest caz, cum...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: O firma de IT din Romania doreste sa trimita doi salariati pentru cate 3 zile, o data la 3 luni, unul in UK si unul in Germania pentru o intalnire de afaceri cu colegi dintr-o intreprindere care apartine grupului de intreprinderi la nivel global. Salariatii nu vor desfasura activitate pentru compania in care se deplaseaza, nu va exista un raport de munca intre salariati si compania in care se deplaseaza, iar rezultatele si informatiile acumulate in urma intalnirii vor fi aplicate ulterior pentru...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<