Au existat sute de modificari ale Legii societatilor comerciale din 1990 si pana in prezent. Nu exageram atunci cand spunem ca interpretarea corecta a legii 31 reprezinta una dintre cele mai mari provocari cu care avem de-a face in prezent.
Chiar si specialistii cu experienta solida in domeniul juridic inca au probleme notabile atunci cand trebuie sa faca lumina in sutele de schimbari prin care trece legea societatilor comerciale.
Pentru toti cei care doresc sa descurce situatia, s-a lansat
"Legea societatilor comerciale, republicata, cu modificarile ulterioare", o lucrare care prezinta textul de lege in format final si coerent. Este o mana de ajutor acordata de specialisti pentru profesionistii din domeniu!
Beneficiile oferite de lucrarea "Legea societatilor comerciale, republicata, cu modificarile ulterioare":
1. Gata cu neclaritatile si nelamuririle. Ai acces deplin la informatiile care sunt cele mai valoroase pentru tine, in acest moment!
2. Gata cu timpul pierdut si cu banii dati pe ore de consultanta. Ai propriul consilier, gata sa iti ofere informatiile dorite, fara taxa la ora.
3. Gata cu greselile inerente procesului de interpretare a legislatiei fiscale. Stii ce ai de facut in fiecare moment, fara niciun dubiu, fara neclaritati, fara timp pierdut, fara greseli!
Cateva dintre aspectele pe care le vei avea clarificate in cadrul lucrarii "Legea societatilor comerciale, republicata, cu modificarile ulterioare":
Constituirea societatilor comerciale
Formalitati specifice pentru constituirea societatii pe actiuni prin subscriptie publica
Inmatricularea societatii
Efectele incalcarii cerintelor legale de constituire a societatii
Unele dispozitii procedurale
Functionarea societatilor comerciale
Societatile in nume colectiv
Societatile in comandita simpla
Societatile pe actiuni
Despre adunarile generale
Consiliul de supraveghere
Despre emiterea de obligatiuni etc.
Mai multe detalii despre legea societatilor comerciale si despre ghidul esential va oferim aici >>>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: As dori sa aflu care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru ca un cetatean roman sa fie delegat sau detasat in Elvetia la o alta societate. In mod specific: Care este perioada maxima permisa pentru delegare/detasare? Cine este responsabil pentru plata salariului si in ce moneda se efectueaza aceasta plata? Ce documente sunt necesare pentru a formaliza detasarea/delegarea? Cine suporta costurile pentru cazare? Cine acopera cheltuielile de transport? Va rugam sa ne furnizati aceste...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Administratorul doreste sa schimbe sistemul de evidenta/pontaj privind prezenta angajatilor la locul de munca. Este vorba de un sistem inchis, o tableta pe care angajatul va semna la intrarea in incinta societatii, in acelasi timp se va face si o poza a angajatului; la fel se va intampla la iesirea din unitate a angajatului la sfarsitul programului de lucru. Informatiile mentionate se vor pastra pana la sfarsitul lunii sau cel mult 2 saptamani dupa, cand persoana desemnata cu centralizarea si...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<