Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager
E-JURIDIC.ROE-JURIDIC.RO » Noutati Juridice 2024 
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Opozitia cere demisia lui Liviu Dragnea: Acest infractor nu mai are ce cauta la conducerea Parlamentului

USR cere demisia lui Liviu Dragnea: Decizia ICCJ este o dovada ca justitia este independenta si a ramas impartiala in ciuda presiunilor teribile exercitate de liderul PSD

USR ii cere demisia lui Liviu Dragnea dupa condamnarea sa in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, afirmand ca decizia instantei supreme este o dovada ca justitia este independenta si a ramas impartiala in pofida presiunilor teribile exercitate de Liviu Dragnea si de PSD in ultimul an si jumatate. De asemenea, liderul USR, Dan Barna, spune ca Dragnea nu mai are ce cauta in fruntea Parlamentului si in nicio alta functie

"Uniunea Salvati Romania ii cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in urma sentintei ICCJ. Este inacceptabil ca un infractor cu doua condamnari penale sa ramana in una din cele mai importante functii de conducere ale statului si sa reprezinte Romania. Decizia ICCJ de astazi este o dovada ca justitia este independenta si a ramas impartiala in ciuda presiunilor teribile exercitate de Liviu Dragnea si de PSD in ultimulan si jumatate", transmite USR printr-un comunicat de presa.

Liderul USR, Dan Barna, spune ca Dragnea nu mai are ce cauta in fruntea Parlamentului si in nicio alta functie.

”Acest infractor nu mai are ce cauta la conducerea Parlamentului si in nicio functie publica, iar PSD trebuie sa renunte la planul de anihilare a justitiei initiat de Dragnea. Un partid condus de un infractor, care are si alte dosare in curs, nu are legitimitatea de a modifica cele mai importante legi in domeniul justitiei, cu scopul vadit de a subordona procurorii si de a intimida judecatorii. Decizia judecatorilor in acest dosar pune capat unor ani in care Liviu Dragnea a teleormanizat Romania si si-a subordonat oamenii prin ilegalitati si platindu-i din banii statului.”, a declarat USR Dan Barna.

PNL: Dragnea trebuie sa-si dea demisia din toate functiile publice. De un an si jumatate gruparea lui incearca sa rastoarne ordinea institutionala si constitutionala, calcand in picioare valorile democratice si angajamentele strategice ale Romaniei

PNL transmite ca Romania nu mai poate fi “sufocata de un individ si de clanul sau dominant al carui singur scop este sa-si scape pielea subordonand institutiile statului roman si interesele tuturor cetatenilor”, iar Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze, iar in caz contrar PNL ii invita pe toti paralmentarii PSD-ALDE sa se delimiteze de acesta.

“Romania nu mai poate fi sufocata de un individ si de clanul sau dominant, al carui singur scop este sa-si scape pielea subordonand institutiile statului roman si interesele tuturor cetatenilor. Liviu Dragnea trebuie sa-si dea demisia din toate functiile publice pe care le ocupa. De un an si jumatate gruparea lui Dragnea incearca sa rastoarne ordinea institutionala si constitutionala a acestui stat, calcand in picioare valorile democratice si angajamentele strategice ale Romaniei”, a transmis PNL pintr-un comunicat de presa.

Liberalii sustin ca, in cazul in care Liviu Dragnea nu-si da demisia, ii invita pe toti parlamentarii majoritatii “sa se delimiteze de acest rau absolut pentru Romania si sa se alature motiunii de cenzura initiata de PNL”.

De asemenea, liberalii spun ca este momentul ca Romania "sa se elibereze de acest vechil care incearca sa conduca tara ca pe propria mosie".

“Este momentul ca Romania sa se elibereze de acest vechil care incearca sa conduca tara ca pe propria mosie, impunand incultura, incompetenta si analfabetismul functional drept criterii de promovare in functii publice a celor mai obediente persoane”, mai spun liberalii.

Turcan: Cel mai firesc gest al domnului Dragnea dupa decizia de astazi a instantei ar fi demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, spune ca cel mai firesc gest al lui Liviu Dragnea ar fi sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, afirmand ca “mingea este la PSD”, care trebuie sa puna Romania pe primul loc, nu interesele “gruparii infractionale”.

“Cel mai firesc gest al domnului Dragnea dupa decizia de astazi a instantei ar fi demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Mingea e la PSD. PSD ar trebui sa puna Romania pe primul loc si nu interesele gruparii infractionale, nedemocratice si incompetente Dragnea-Dancila”, a scris Raluca Turcan pe contul sau de Facebook.

Tomac: Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor dupa ce a primit aceasta condamnare. PSD-ul trebuie sa se trezeasca din fundatura in care a intrat si sa renunte sa mai stea la mana unui politruc care vrea cu orice pret toata puterea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor, iar PSD trebuie sa se trezeasca din "fundatura in care a intrat si sa renunte, fara ezitare, sa mai stea la mana unui politruc care vrea cu orice pret toata puterea".

"Liviu Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor dupa ce a primit aceasta condamnare, chiar si in prima instanta. PSD-ul trebuie sa se trezeasca din fundatura in care a intrat si sa renunte, fara ezitare, sa mai stea la mana unui politruc care vrea cu orice pret toata puterea. Romania nu poate avea in fruntea tarii pe cel de-al 3-lea om in stat cu doua condamnari. In politica toate trebuie sa aiba o limita!", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Ciolos: Dragnea trebuie sa paraseasca viata publica. Un politician cu doua condamnari in justitie nu poate sa mai stea in fruntea Romaniei si sa dicteze politica penala a statului

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuie sa paraseasca viata publica dupa condamnarea sa la inchisoare cu executare, iar astfel ar putea fi sansa si a celor de la putere sa renunte la manipulare pentru a apara “un vataf”.

“Domnul Dragnea trebuie sa paraseasca viata publica. Un politician cu doua condamnari in Justitie nu poate sa mai stea in fruntea Romaniei si sa dicteze politica penala a statului. Pentru binele acestei tari, pentru a ramane intr-o ordine legala si morala, seful Camerei Deputatilor trebuie sa renunte la orice parghie de putere”, a scris Dacian Ciolos pe contul sau de Facebook.

El mai spune ca demisia lui Dragnea ar putea fi sansa si a celor de la putere sa renunte la manipulare pentru a apara “un vataf”.

“Demisia ar putea fi o sansa si a celor de la putere pentru a renunta la manipulari, agresivitate si polarizarea Romaniei doar pentru apararea cu orice pret a unui vataf. Romania are sansa sa revina la normalitate. Avem nevoie de o noua clasa politica. Una onesta, profesionista si cu bun simt. Trebuie sa ne redescoperim decenta. Trebuie sa ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din incercarile de a intimida justitia la televizor. Avem nevoie de o justitie nu numai independenta dar si profesionista”, mai spune fostul premier.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman pentru instigare la abuz in serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instantei supreme nu este definitiva.

Basescu: Daddy, nu doresc nimanui sa fie condamnat, dar tu ai o condamnare penala definitiva si alta in prima instanta. Pricepi ca nu mai poti administra discretionar tara si ca trebuie sa demisionezi?

Fostul presedinte Traian Basescu ii transmite lui Liviu Dragnea, dupa decizia de condamnare a acestuia la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, sa plece din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, deoarece are o condamnare definitiva si alta in prima instanta: "Daddy, pricepi ca nu mai poti administra discretionar tara si ca trebuie sa demisionezi din functia de presedinte al Camerei Deputatilor (al treilea om in stat)?".

"Acum! Daddy, nu doresc nimanui sa fie condamnat, dar tu ai o condamnare penala definitiva si alta in prima instanta. Pricepi ca nu mai poti administra discretionar tara si ca trebuie sa demisionezi din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor (al treilea om in stat)? Acum! La PSD n-aveti decat sa faceti ce vreti, dar, din a treia functie in stat, trebuie sa pleci acum!”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Ponta: Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei. Exact pe 21 iunie, toti pesedistii au fost traumatizati si umiliti sa voteze motiunea de cenzura contra Guvernului Grindeanu. Iata ca justitia le spala azi rusinea

Fostul premier Victor Ponta spune ca el a demisionat atunci cand a fost inculpat, pentru a salva PSD si Guvernul, afirmand ca dupa cea de-a doua condamnare, Liviu Dragnea trebuie sa se retraga. Ponta aminteste ca exact acum un an, pe 21 iunie, “pesedistii au fost traumatizati” sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

“Cand ai o functie publica sunt lucruri mult mai importante decat cariera personala. Eu am demisionat atunci cand am fost inculpat (pe nedrept) ca sa salvez PSD, Guvernul si regulile de drept in societatea romaneasca. Dupa a doua condamnare, Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El a reamintit ca in urma cu un an “pesedistii au fost traumatizati” sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar astazi justitia “spala rusinea de atunci”.

“P.S. Exact pe 21 iunie ( cu un an in urma ), toti pesedistii au fost traumatizati si umiliti de Liviu Dragnea sa voteze motiunea de cenzura contra Guvernului PSD Grindeanu. Iata ca justitia le spala azi rusinea de atunci!”, a mai spus fostul premier.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz in serviciu. El a fost achitat pentru infrac'iunea de fals intelectual. Decizia instantei supreme nu este definitiva, relateaza News.ro. 


Florin Amariei
de Florin Amariei
Redactor

Florin Amariei scrie pentru E-Juridic.ro din anul 2018, explicand noutatile legislative si prezentand cele mai relevente stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea la 9AM.ro, a continuat la legestart.ro si a acoperit dintotdeauna cele mai relevante subiecte din domeniile politica, social si justitie.  In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna domeniile legislativ, justitie si politico-social, cu accent pe explicarea detaliata a ce este important de retinut, cum ne afecteaza aceste informatii si de ce este bine sa aplicam legea in forma ei la zi.  

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "Opozitia cere demisia lui Liviu Dragnea: Acest infractor nu mai are ce cauta la conducerea Parlamentului":
Rating:

Nota: 4.67 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Poate sunteti interesat si de:

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

MODIFICARILE din Contractele Civile si Actele Comerciale se aplica deja!

Folositi NOILE Modele de Documente pentru 2024

Descarcati GRATUIT Raportul Special "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016