Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Cautare gdpr

108 articole gasite la cautarea dupa gdpr

ANSPDCP, despre aplicarea GDPR pentru tezele de doctorat

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a revenit cu clarificari pe tema publicarii tezelor de doctorat din perspectiva Regulamentului UI 679/2016... » citeste mai departe aici

DPO, o profesie banoasa. Ce trebuie sa stii

5
Functia de DPO (data protection officer sau, in limba romana, responsabil cu protectia datelor) este o profesie banoasa, dar aduce multiple responsabilitati. Daca iti doresti sa devii DPO sau esti... » citeste mai departe aici

CJUE: Camerele video din bloc NU incalca GDPR

5
Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) arata ca GDPR nu este incalcat de instalarea de camere video in bloc. Dimpotriva, magistratii argumenteaza ca un astfel de sistem de supraveghere este... » citeste mai departe aici

Control ANSPDCP 2020. Trebuie anuntat? Cine are acest drept? Poti contesta amenda?

5
Un control al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) poate fi un cosmar pentru orice companie. E-Juridic va prezinta raspunsurile la cele mai... » citeste mai departe aici

28 ianuarie - Ziua protectiei datelor cu caracter personal

5
Anual, pe 28 ianuarie, marcam Ziua protectiei datelor cu caracter personal. Este o tema pe care trebuie sa o avem in vedere cat putem de des, intrucat GDPR ne-a schimbat complet perceptia asupra... » citeste mai departe aici

CCR, sesizata de Avocatul Poporului cu privire la accesul partidelor la datelor personale ale votantilor

5
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a fost sesizata de Avocatul Poporului cu privire la actele normative aflate in vigoare ce au permis accesul partidelor politice la datele personale ale... » citeste mai departe aici

Lista. Cine poate sa iti controleze firma in 2020

5
Stim ca in comunitatea E-Juridic exista numerosi antreprenori, avocati, juristi, profesionisti din multiple domenii si specialisti HR, asadar am considerat utila aceasta informatie. Desi e bine sa... » citeste mai departe aici

Supravegherea excesiva a angajatilor, pedepsita cu 10.000 de euro

5
Companiile care exagereaza cu supravegherea angajatilor risca amenzi uriase in baza GDPR, asa cum a primit si firma Entirely Shipping&Trading SRL. Desi monitorizarea lucratorilor este legala,... » citeste mai departe aici

Enel Energie, amendata de ANSPDCP

5
Compania Enel Energie a fost amendata de ANSPDCP pentru nerespectarea GDPR. Au fost incalcate mai multe articole din Regulament. "Operatorul S.C. Enel Energie S.R.L. a fost sanctionat... » citeste mai departe aici

Amenda GDPR de 14.000 de euro pentru Hora Credit IFN

5
ANSPDCP anunta ca Hora Credit IFN a primit o amenda pe GDPR de 14.000 de euro. Firma a incalcat mai multe prevederi ale Regulamentului.  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii... » citeste mai departe aici

Prima amenda GDPR pentru o asociatie de proprietari

4
ANSPDCP a dat prima amenda pentru o asociatie de proprietari, la aproximativ trei luni dupa ce a aplicat primele sanctiuni contraventionale sub forma de avertisment. Autoritatea Nationala de... » citeste mai departe aici

Alte doua amenzi au fost date pentru incalcarea GDPR

5
ANSPDCP a dat inca doua amenzi pentru incalcarea prevederilor din GDPR. Autoritatea Nationala de Supraveghere relateaza ca, "in exercitarea atributiilor sale de investigare", a sanctionat... » citeste mai departe aici

Trei noi amenzi date in baza GDPR. ING si Tarom, printre companiile sanctionate

5
ANSPDCP a dat trei noi amenzi in baza dispozitiilor cuprinse in GDPR. Acum ING, Tarom si Royal President au primit sanctiuni care pleaca de la 2500 de euro si ajung la 80.000 de euro. ACTUALIZARE -... » citeste mai departe aici

GDPR. Fan Courier si Cetelem, amendate de ANSPDCP

5
Fan Courier si Cetelem au fost amendate de ANSPDCP in baza GDPR, iar Vodafone a fost sanctionata in baza Legii nr. 506/2004. FAN COURIER "In data de 28.10.2019 Autoritatea Nationala de... » citeste mai departe aici

INTERVIU. Avocatul Adrian Cuculis despre executari silite, GDPR si noutati legislative

4
Avocatul drd. Adrian Calin Cuculis a raspuns invitatiei E-Juridic de a lamuri cateva aspecte importante cu privire la provocarile cu care se confrunta un avocat in activitatea sa zilnica, la GDPR,... » citeste mai departe aici

Ai votat pe liste suplimentare? Datele tale personale au ajuns la partide

5
La alegerile prezidentiale 2019 au votat 8.683.688 de romani, adica 47,66% din totalul celor cu drept de vot. Din acestia, 1.071.752 si-au exprimat optiunea pe listele suplimentare. O simpla cerere... » citeste mai departe aici

ANSPDCP, amenzi pe GDPR de peste 330.000 de euro

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a dat amenzi in baza GDPR de peste 330.000 de euro pana acum. Iata lista cu cei sanctionati si motivele... » citeste mai departe aici

GDPR. Posta din Austria, amenda de 18 milioane de euro

5
Posta din Austria (Austrian Post) a incalcat Regulamentul GDPR si va trebui sa achite o amenda de 18 milioane de euro. Este una dintre cele mai mari sanctiuni de acest fel din UE. Publicatia... » citeste mai departe aici

ANSPDCP a inceput sa sanctioneze asociatiile de proprietari

5
Asociatiile de proprietari au intrat in vizorul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dupa cum putem observa in raportul publicat de institutie... » citeste mai departe aici

ANSPDCP subliniaza problemele GDPR pentru firme in 2020

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a eliberat raportul de activitate pentru 2018 prin intermediul caruia subliniaza si problemele GDPR pe care... » citeste mai departe aici

LISTA. Cine a fost amendat de ANSPDCP pentru incalcarea GDPR

5
In acest articol regasesti lista completa cu persoanele juridice amendate de ANSPDCP pentru incalcarea GDPR. Informatiile de mai jos vor fi actualizate de fiecare data cand vor aparea noi raportari... » citeste mai departe aici
Pagina: 123456»

©2020 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016