Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Cautare legea gdpr

12 articole gasite la cautarea dupa legea gdpr

Legea GDPR: Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2021

5
REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie... » citeste mai departe aici

CJUE: GDPR nu este incalcat, cand persoana ale carei date sunt accesate a comis o infractiune

5
Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a hotarat ca GDPR nu este incalcat, atunci cand persoana ale carei date sunt accesate a comis o infractiune, indiferent de nivelul acesteia.  In... » citeste mai departe aici

De ce #TeleormanLeaks nu intra sub incidenta Regulamentului GDPR

5
ANSPDCP au transmis o notificare catre jurnalistii RISE Project prin care le cere divulgarea surselor din cazul #TeleormanLeaks si le arata ca risca o amenda de 20.000.000 de euro. Iata, insa, de ce... » citeste mai departe aici

Pot fi unii locatari scutiti de cheltuielile cu liftul?

5
Noua lege a asociatiilor de proprietari a intrat in vigoare, asadar analizam una dintre noutatile pe care aceasta le aduce si o consideram de interes pentru cititorii nostri. Locatarii de la parter... » citeste mai departe aici

Premiera in Romania: Primaria Mangalia a inchiriat o plaja

5
O premiera atipica are loc in acest an pe litoralul romanesc, acolo unde Primaria Mangalia a inchiriat peste 6.000 de metri patrati de plaja pentru sezonul estival. Sectorul de peste 6.000 de metri... » citeste mai departe aici

Ce este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal?

5
In contextul noilor schimbari privind politica datelor personale, consideram oportuna prezentarea institutiei romanesti care se va ocupa de controale si amenzi in tara noastra. Recomandam si... » citeste mai departe aici

Ordonanta de urgenta nr. 13/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 506/2004

5
Ordonanta de urgenta nr. 13/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor... » citeste mai departe aici

GDPR: Iti poti sterge tot istoricul de pe orice platforma Google

5
Odata cu intrarea in vigoare a GDPR, e important sa stii ca acum este mai usor ca niciodata sa iti stergi orice urma din platformele Google. Chiar daca mai multi utilizatori ai Internetului tind sa... » citeste mai departe aici

Ghidul solicitantului pentru securitate cibernetica, publicat. 30 de milioane de euro, disponibili

5
Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, si Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management... » citeste mai departe aici

Camera Deputatilor a adoptat Legea GDPR

5
Deputatii din Parlamentul Romaniei au adoptat legea GDPR care permite aplicarea Regulamentului European privind Prelucrarea Datelor Personale incepand cu 25 mai. Initiativa legislativa privind... » citeste mai departe aici

GDPR: Romanii pot sa isi stearga istoricul din Biroul de Credit

5
Daca va aflati pe lista rau platnicilor, atunci puteti cere stergerea acestor informatii. Trebuie, totusi, sa aveti un motiv intemeiat. Pana in momentul de fata, cei raportati la Biroul de Credit... » citeste mai departe aici

Protectia datelor cu caracter personal: Legea care va schimba TOTUL!

5
Legea pentru protectia datelor cu caracter personal a intrat in vigoare la data 25 mai 2018 in toate statele membre ale Uniunii Europene, Regulamentul general privind protectia... » citeste mai departe aici

©2021 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele de Contracte, Cereri si Notificari modificate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016