Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cu ocazia sustinerii Conferintei cu tema "Perspective ale dreptului afacerilor in mileniul al III-lea, Av. Dr. Gheorghe Florea, Presedintele UNBR a adresat un mesaj important.
"Dreptul afacerilor, „prin practicienii sai se impune ca factor de progres”. Esential este sa se refuze agresarea mediului de afaceri din exterior si compromiterea afacerilor oneste din interior.
Este necesar exportul de integritate furnizata constant si prin consens general spre administratie, spre guvernanti, spre consumatorii de servicii. Prestarea serviciilor profesionale intelectuale de catre avocati, consilieri juridici, auditori, contabili, experti, evaluatori, practicieni in insolventa, intr-un cadru legal, reglementat, aparat cu onestitate si curatat la timp de „neghina” da proba adevaratului profesionalism.
Pe baza acestuia sunt convins ca vom reusi sa concretizam Proiecte ale mileniului a III-lea cu care sa intarim si brandul Conferintei la care participam.", precizeaza domnia sa, presedintele UNBR in cadrul mesajului adresat cu ocazia sustinerii conferintei „Perspective ale dreptului afacerilor in mileniul al III-lea”.
Intrebare: Avand in vedere limitele urmaririi veniturilor art. 729, din Codul de procedura civila, baza de calcul pentru retineri in cazul in care angajatul are concediu medical aproape toata luna se mai compara cu cuantumul salariului minim net pe economie? Pentru exemplificare: angajatul are in luna o indemnizatie de concediu medical de 3587 lei brut, un venit net total realizat de 3970 lei si o poprire in cuantum de 33%. Dupa calculele noastre, baza de calcul pentru retinere ar fi 1872=3970 netul... vezi AICI raspunsul specialistilor <<
Intrebare: Suntem un ONG care vinde cursuri pentru angajatii din sistemul social management social, supervizare,practicieni in serviciile sociale, etc.. Pentru aceste cursuri avem incadrati 3 manageri de produs. Intrebare: cine are ca atributii intocmirea fiselor de antecalcul si postcalcul ale cursurilor vandute. vezi AICI raspunsul specialistilor <<
Data aparitiei: 03 Decembrie 2014
Votati articolul "": Rating: Nota: 5 din 5 din 1 voturi