Regulamentul Intern ar trebui modificat intrucat acum actul prevede noi obligtii, conform modificarilor legislative recente.
Regulamentul Intern trebuie modificat de urgenta! Aceasta informatie trebuie retinuta.
Au aparut noi obligatii pentru angajatori. In acest document important trebuie acum introduse noi prevederi legate de discriminare, programul individualizat de munca, munca suplimentara, hartuirea morala, protectia datelor cu caracter personal si alte aspecte importante.
Spre exemplu, stiati ca aveti obligatia sa intocmiti o procedura interna care sa cuprinda circuitul institutional privind demersurile necesare in vederea informarii imediate a autoritatilor publice abilitate cu aplicarea si controlul respectarii legislatiei privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati?
Totodata, aveti obligatia sa stabiliti in regulamentul intern sanctiuni disciplinare pentru angajatii care incalca demnitatea personala a altor angajati prin crearea de medii degradante, de intimidare, de ostilitate, de umilire sau ofensatoare, prin actiuni de discriminare – inclusiv hartuire psihologica – sub sanctiunea unei amenzi cuprinse intre 3.000 lei si 10.000 lei!
12 noutati care trebuie incluse acum in Regulamentul Intern
Avem, asa cum ati putut observa, un nou context legislativ. De aceea, e important sa actualizati Regulamentul Intern acum. Iata ce trebuie sa includeti:
Sunt multe lucruri noi de retinut si nu sunt foarte usor de pus in practica!
De aceea,
Regulamentul intern in avantajul dvs. va vine in ajutor! Acesta este instrument de lucru complet, care va prezinta toate atuurile putin cunoscute ale acestui act.
Pe
acest stick gasiti ceva ce nu mai gasiti nicaieri!
Este vorba de un capitol special cu spete concrete intalnite in instanta, legate de conflicte de munca, in care deciziile luate s-au bazat intr-o proportie majoritara pe prevederile Regulamentului intern.
Deciziile au fost in favoarea angajatului? Sau in favoarea angajatorului?
Au existat prevederi formulate prea general care nu au fost luate in considerare?
Asupra caror aspecte s-a oprit cu precadere instanta?
Ce prevederi din Regulamentul intern au “lucrat” clar in favoarea angajatorului?
Parcurgeti cele 15 spete concrete din capitolul „Practica judiciara in materie de Regulament intern”, de pe stick-ul
„Regulamentul intern in avantajul dvs”. Veti intelege astfel mai bine rolul vital pe care il are acest act in buna functionare a firmei dvs.!
Retineti! Daca nu ati completat regulamentul intern cu respectivele sanctiuni si daca nu puteti prezenta inspectorilor ITM procedura interna in cauza, sunteti pasibil de o amenda dura!