Pe site-ul Institutului National al Magistraturii a fost dat publicitatii anuntul cu privire la Afisarea Rezultatelor finale la proba de verificare a cunostintelor teoretice in cadrul concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor in cadrul INM.
Rezultatele pot fi consultate aici >>>
"Institutul National al Magistraturii organizeaza, in perioada iulie - noiembrie 2014, concursul pentru ocuparea a 6 posturi de personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, in cadrul urmatoarelor departamente:
- departamentul de formare initiala - 1 post
- departamentul de formare continua - 2 posturi
- departamentul de formare a formatorilor - 1 post
- departamentul de concursuri, examenele si politici publice - 2 posturi", se precizeaza in cadrul anuntului dat publicitatii pe site-ul INM.
Va amintim care sunt probele concursului:
- proba scrisa la o limba straina, la alegere dintre engleza si franceza;
- proba scrisa de verificare a cunostintelor teoretice ( proba tip grila) la disciplinele Organizare judiciara si Dreptul Uniunii Europene;
- interviu.
Iata si care sunt actele necesare pentru inscrierea la concursul pentru ocuparea posturilor de personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor din cadrul INM:
a) cerere-tip;
b) actul de identitate, in copie;
c) certificatul de nastere si, dupa caz, certificatul de casatorie, in copie;
d) diploma de licenta si foaia matricola a anilor de studii, in copie;
e) certificatul de
cazier judiciar;
f) certificatul de cazier fiscal;
g) curriculum vitae;
h) carnetul de munca sau alte acte doveditoare ale vechimii in specialitate, in copie;
i) chitanta de plata a taxei de inscriere – 150 RON;
j) doua fotografii color dimensiunea 2/3 cm.
Conform anuntului dat publicitatii pe site-ul INM, rezultatele concursului se pot valorifica in termen de un an de la data afisarii rezultatelor finale. Posturile vacante vor fi ocupate de candidatii declarati admisi, in ordinea mediilor obtinute.
sursa: INM-LEX.ro
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: In cazul salariatilor detasati transnational, referitor la obligatia de acordare a mesei, va rugam sa ne specificati: 1. Cum trebuie evidentiata in actul aditional, prin cateva exemple. 2. Cate mese pe zi trebuie acordate. 3. Care este tratamentul fiscal. 4. Ce se intampla daca este acordata de beneficiar prin intelegere cu acesta.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Societate cu profil IT doreste sa angajeze student cu contract de internship. Cate ore poate lucra maxim fiind student care nu poate veni zilnic fiind examene si cursuri. Forma de contract este CIM ? sau nu? Care este salariul brut minim si ce impozite suporta firma. Care este perioada maxima de contract.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: In cazul salariatilor detasati transnational, cheltuielile generate de detasare sunt dispuse astfel: 1. Transportul - este achitat direct de angajator prin achizitia biletelor de calatorie prin plata directa din contul angajatorului; 2. Cazarea - este asigurata prin inchirierea directa de catre angajator a unor locuinte, si plata directa din contul angajatorului a costului cu chiria; 3. Masa - este asigurata de beneficiarul serviciilor prin acordarea la cantina acestuia. In acest caz, cum...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<