Noul Cod Civil a adus modificari importante, modificari care va vizeaza activitatea profesionala. Si pentru ca aceste modificari sa nu va intrerupa ritmul de munca si nivelul de eficienta, specialistii Rentrop au lansat colectia de
117 Modele de cereri si actiuni in justitie, conform noului Cod Civil.
Discutam despre 117 modele pentru cele mai importante si mai des intalnite actiuni si cereri adresate justitiei, bineinteles in conformitate cu reglementarile din noul Cod.
Mai mult, pe
CD-ul "117 Modele de cereri si actiuni in justitie, conform noului Cod civil" gasiti modele de baza si pentru actiunile cu obiect nou, care nu se regaseau in vechea legislatie.
Cererile si actiunile existente in cadrul CD-ului sunt insotite de comentarii si structurate pe elementele esentiale: natura juridica, calitatea procesuala, obiectul, temeiul de fapt si de drept, mijloacele de proba, instanta competenta.
Pentru specialistii in drept, instrumentul de fata reprezinta unul esential, unul care faciliteaza si optimizeaza munca. Va ajuta sa completati rapid cererile, sa economisiti timpul, sa va reprezentati clientul cu profesionalism si sa fiti mereu siguri de corectitudinea muncii dvs.!
Cat de simplu este de utilizat CD-ul “117 Modele de cereri si actiuni in justitie, conform noului Cod civil"?
1. Cautare. =>
2. Click pe titlul cererii sau actiunii care va intereseaza. =>
3. Completare si adaptare la cauza/speta dvs.
Asta este tot! Simplu, rapid si sigur! Pentru ca activitatea dvs sa se desfasoare rapid, eficient si fara batai de cap!
CUPRINS:
I. Cereri si actiuni cu privire la persoana fizica si persoana juridica
II. Cereri si actiuni in materie de minori si familie
III. Cereri si actiuni cu privire la dreptul de proprietate
IV. Cereri si actiuni in materia mostenirilor si liberalitatilor
V. Cereri si actiuni izvorate din raporturi contractuale
VI. Contestatii si sesizari
Consultati cuprinsul complet al acestei lucrari aici>>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: In ceea ce priveste obligativitatea legala de a remunera 1 salariat cu salariul minim brut pe tara maxim 24 luni, urmand ca suscesiv sa intervina obligatoriu o majorarea salariala, avem un dubiu. Daca salariatul a fost remunerat timp de 12 luni perioada 01.2022-12.2022 cu salariul minim pe economie, ulterior salariul de baza a fost majorat peste minimul pe economie, iar de la 01.07.2024 are, din nou, salariul contractual egal cu minimul brut garantat in plata, cum calculam cele 24 luni? Insumam...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Societate cu domeniu de activitate in constructii acorda salariatiilor indemnizatie de mobilitate de 50 lei/zi, cand durata deplasarii este mai mare de 12 ore si santierul se afla la o distanta mai mare de 5 km. Indemnizatia este specificata in CIM si declarata lunar in D112 ca si venit neimpozabil deoarece se incadreaza in limitele specificate la art.76 alin 4,1 din Codul fiscal. In Revisal s-a inregistrat o suma fixa de 1000 lei, ceea ce nu este corect in cazul in care numarul zilelor in care...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele venituri se declara in declaratia 112 in luna in care se plateste catre salariat sau in luna in care trebuie acordate si pe ce rand se declara fiecare: 1. Prestatii de mobilitate / clauza de mobilitate 2. Diurna externa si interna 3. Educatie timpurie 4. Cadou Craciun, Paste, 1 iunie si alte sarbatori.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<