Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager
E-JURIDIC.ROE-JURIDIC.RO » Noutati Juridice 2024 
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta, in biroul Politiei. Discutiile, inregistrate si ascultate de instanta

Meta, in biroul Politiei. Discutiile, inregistrate si ascultate de instanta
Un barbat a fost la cumparaturi si, dupa ce a folosit cardul pentru o retragere de 2.000 lei, s-a trezit cu lipsa a 29.000 lei. Politistii i-au identificat pe cei care l-au fraudat pe barbat si i-au audiat. Unul dintre cei prinsi este Meta, un cunoscut al fortelor de ordine. Iata cum a decurs discutia in prezenta politistilor!

Victima ajuns la depozitul Hornbach, a intrat in depozit si a inceput sa puna in cosul de cumparaturi materiale de constructii. La un moment dat, cand a terminat de facut cumparaturile, s-a indreptat catre casa de plata situata la iesirea din depozit. Cu acea ocazie a trecut bunurile preluate din magazin prin scannerul amplasat la acea casa, dupa care a apropiat cardul sau de debit deschis la banca ING de dispozitivul POS, dupa care, din cauza valorii mari a produselor preluate din magazin, a tastat codul PIN aferent cardului. In momentul in care tasta codul PIN, a observat la casa de plata alaturata un individ care se uita insistent catre dispozitivul POS (unde acesta tasta codul PIN). De asemenea, persoana vatamata a mai observat faptul ca individul respectiv avea urmatoarele semnalmente: varsta cuprinsa intre 25-30 de ani, inaltime 1,80 metri, par saten tun scurt, slab, purta masca chirurgicala de protectie, era imbracat cu un tricou de culoare deschisa (alb sau gri) si pantaloni lungi de culoare deschisa (gri). In continuare, la ora 09:56, persoana vatamata a achitat la dispozitivul POS de la casa de plata suma de 336 lei, dupa care s-a indreptat catre parcarea depozitului pentru a introduce materialele in autoturism si a se deplasa catre domiciliu.

Persoana vatamata a precizat ca, dupa achitarea contravalorii materialelor de constructii, a introdus cardul de debit in portofelul sau de culoare maro, dupa care a introdus portofelul in geanta pe care o avea asupra sa, tragand fermoarul gentii. Acesta a mai relatat ca pe cardul respectiv avea suma de 24.131 RON. Ajuns in dreptul autoturismului sau, la un moment dat, individul respectiv s-a apropiat de numitul C___ C_________, acesta fiind insotit de un barbat mai in varsta, ocazie cu care barbatul mai in varsta i-a spus persoanei vatamate ca are o masina frumoasa si ca ar dori si ei sa isi achizitioneze una la fel. De asemenea, i-a spus ca baiatul sau ar dori sa il intrebe ceva. Totodata, cu acea ocazie, individul mai tanar s-a apropiat de numitul C___ C_________, avand in mana un telefon mobil, ocazie in care l-a intrebat pe acesta unde se afla localitatea Corbeanca, intrebare la care numitul C___ C_________ i-a raspuns ca este in apropiere, rugandu-l sa nu il mai deranjeze. In continuare, persoana vatamata a mai relatat faptul ca a introdus materialele in autoturismul sau, iar la ora 10:10 a plecat cu masina catre domiciliu. Dupa ce a ajuns la domiciliu, la un moment dat, a primit mai multe mesaje pe telefonul sau mobil, trimise de catre ING Bank, prin care era informat cu privire la realizarea unor retrageri de sume de bani. Cu ocazia citirii mesajelor, a observat ca retragerile de sume de bani au fost efectuate la agentia ING din Aviatiei, Bucuresti, de la terminalul cu nr. 5501, acestea fiind dupa cum urmeaza:
  • la ora 10:29, s-a incercat retragerea sumei de 2.000 RON, fara succes;
  • la ora 10:30, a fost retrasa suma de 20.000 RON;
  • la ora 10:31 a fost retrasa suma de 4.000 RON;
  • la ora 10:32 a fost retrasa suma de 4.000 RON;
  • la ora 10:33 a fost retrasa suma de 4.000 RON;
  • la ora 10:34 a fost retrasa suma de 1.000 RON.

Vazand aceste tranzactii, persoana vatamata a cautat in geanta portofelul, crezand ca este o greseala a bancii, ocazie in care a constatat faptul ca portofelul lipsea din geanta, iar fermoarul gentii era deschis.

Persoana vatamata C___ C_________ a declarat faptul ca in portofelul sustras avea urmatoarele bunuri si inscrisuri: act de identitate, permis de conducere, carduri eliberate de catre diversi comercianti ce nu contineau sume de bani, suma de aproximativ 800 RON si cardul ING la care s-a facut anterior referire.

Prin ordonanta organelor de cercetare penala din data de 01.07.2020, s-a dispus predarea de catre ING Bank, _________________, _________________, a inregistrarilor video surprinse de camerele de supraveghere video in perioada 14.06.2019, in intervalul orar 10:20-10:40.

Cu ocazia vizionarii imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video amplasat in exteriorul si interiorul Sucursalei 5501 ING Office Aviatiei din Mun.Bucuresti, __________________, _________________, au fost constatate urmatoarele:

La data de 14.06.2020, orele 10:25:28, camera de supraveghere denumita „intrare exterior”, amplasata in partea exterioara a cladirii, surprinde o persoana de sex barbatesc, care se deplaseaza catre intrarea in oficiu si patrunde in interiorul acestuia.

Cu ocazia vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere denumite „intrare” si „InfoChiosc”, se observa un barbat cu constitutie fizica robusta, avand fata acoperita cu masca chirurgicala de culoare albastra si ochelari de soare de culoare neagra, iar pe cap purtand o sapca de culoare gri inchis. Acesta era imbracat cu o camasa de culoare gri, blugi de culoare albastru si avea in picioare adidasi de culoare neagra, cu talpa de culoare alba.

Cu ocazia vizionarii inregistrarii camerei de supraveghere „ATM”, se observa persoana mai sus-mentionata cum acceseaza bancomatul, amplasat pe partea dreapta in apropierea intrarii, de doua ori fara a fi eliberata vreo suma de bani, insa eliberand o chitanta cu date despre cont si soldul acestuia.

In continuare, aceeasi camera de supraveghere surprinde barbatul descris anterior mutandu-se la urmatorul bancomat, situat in proximitatea celuilalt, unde efectueaza un numar de sase tranzactii, dintre care doar primele cinci au eliberat sume de bani.

La aceeasi data, ora 10:34:21, camerele de supraveghere interioare si exterioare surprind persoana necunoscuta, dupa efectuarea tranzactiilor, parasind incinta sucursalei ING, deplasandu-se pe Soseaua P_____ catre ________________________.

In urma unor investigatii desfasurate in cauza in cursul urmaririi penale s-a stabilit ca numitii C_________ S____ si D______ L________-V_____ sunt cunoscuti pe linia comiterii acestui gen de infractiuni, fiind inregistrate cazuri similare pe raza Judetelor G______ si Arges.

Discutia in fata politistilor

C_________ S____: Da pa ce circa esti tu ma?

D______ L________-V_____: A 4-a!

C_________ S____: Eu sunt pe a 6-a!

Discutia continua fara elemente de interes cauzei.

C_________ S____: Ce faci ma? O luam?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

Discutia continua fara elemente de interes cauzei.

D______ L________-V_____: Cine mai scapa? Mai scapa cineva?

C_________ S____: Da…uite recunoasterea e…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____:…un sfert…o terime…Toti imi spune ca-mi iau 2 ani, 2 ani jumate

D______ L________-V_____: Atat se ia? Nu stiu, nu stiu. Eu 7, odata

C_________ S____: Ce 7?

D______ L________-V_____: 7 fapte mi-am luat

C_________ S____: (neinteligibil)

D______ L________-V_____: Tot la fel! 7 sunt toate!

C_________ S____: De la B____?

D______ L________-V_____: Da! Mi-am luat controlul

C_________ S____: Asta e cu aia cu 150!

D______ L________-V_____: Cu aia sant, de ai zis tu? De 150 de milioane?

C_________ S____: Da!

In continuare, cei doi continua discutia in limba romanes.

C_________ S____: Ne-o luam ma frate, ne-o luam! (neinteligibil)…nu?

D______ L________-V_____: Nu, ca nu …(neinteligibil) …

C_________ S____: Mie poa' sa-mi dea la domiciliu!

D______ L________-V_____:..Sa moara copii mei daca mai vezi tu asa ceva…(neinteligibil)

C_________ S____: Pa da bai!

D______ L________-V_____: Unde ba ca suntem recidivisti! Ai facut…

C_________ S____: Ce recidivisti? Eu de 22 de ani…de 18 ani nu mai fac puscarie!

D______ L________-V_____:…2014 Sorine…(neinteligibil)…

C_________ S____: Eu sunt venit din B___…

D______ L________-V_____: Nu conteaza Sorine ba…(neinteligibil)…recidiva. Uite sa-ti zic…

C_________ S____: Ba! Cunoscut cu antecedente penale, sunt!....

D______ L________-V_____: Iti spun eu tie …(neinteligibil) …o treime!

C_________ S____: O treime ne ia din toate!

D______ L________-V_____: N-are sens o treime… ca o ai pe aia…(neinteligibil)…Nu stiu ma frate nimic!

C_________ S____: Iti dau banii de la bancomat si merge…20 de milioane!

D______ L________-V_____: De acolo?

C_________ S____: Le-am analizat sa moara copii mei pe toate!

D______ L________-V_____: (neinteligibil).

C_________ S____: Sa moara copii mei daca nu se vede clar! De ce i-ai dat banii?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)…ce dracu ma (neinteligibil)…

C_________ S____: Bai V_____ e vizibil, ce dracu ma o harcim atata si o lungim, ne plimbam pe acolo peste tot, sunt boji d-aia mari… (neinteligibil)…peste tot!

D______ L________-V_____: Bine ca n-au bagat (neinteligibil)

C_________ S____: Bai gogule eu zic sa o luam amandoi pe asta sa terminam ca ne ia din …3 sferturi din pedeapsa! Ne ia o treime!

D______ L________-V_____: (neinteligibil) esti nebun atatea furturi, unde sa...(neinteligibil)...

C_________ S____: Pai si ce vrei sa fac….? Cum mi-o iau singur?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)…iti dai seama, ce sa mai spun?

C_________ S____: Si cum o iau eu singur?

D______ L________-V_____: N-o sa fii singur! Esti nebun!

C_________ S____: Cu cine s-o iau, cu N___.

D______ L________-V_____: Nu frate! N-ai... Tre sa vorbesti cu unu…(neinteligibil)…Da ma frate 200 de milioane daca nu te vorbesc sa moara…(neinteligibil)… Esti nebun? Te joci cu mine?

C_________ S____: Cum?

D______ L________-V_____: Da 7-8 mii de euro! Te joci cu mine? Ce faci?

C_________ S____: Cine?

D______ L________-V_____: El .

C_________ S____: Pai si cum vorbesc cu el?

D______ L________-V_____:…sa-i dai telefon lu nevasta-sa…ca acum ai voie 10 apeluri, sa suni la Colibasi. Ba ai primit aia? …Nu sa moara familia mea esti nebun. Stii cum faci! Ce vrei sa fac Sorine …(neinteligibil)…Ce vrei sa fac? Si pe asta sa mi-o iau?

C_________ S____: Ti-a aratat poze?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)…vorbim altfel…nu stiu ma tata…(neinteligibil)…Daca-mi aduci mie sau cu cine sunt ca furam si ne vede intradevar ca facem ceva, vorbim altfel tata…(neinteligibil)…stiu eu ce s-a furat acolo?

C_________ S____: (neinteligibil) am aruncat-o …(neinteligibil)…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)…

C_________ S____: Ba! ING-ul ba! Sa moara copii mei de nu!

D______ L________-V_____: Aia este!

C_________ S____: ING-ul (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil) … a ta Sorine! Asta este! (neinteligibil)

C_________ S____: Bai sunt acoperit tot. Nu ma vad nimic acolo. Eu stiu cum am intrat acolo

D______ L________-V_____: Atunci nu te duci (neinteligibil)

C_________ S____: Sant schimbat de camasa, sant schimbat cu totul!

D______ L________-V_____: (neinteligibil)…ai schimbat camasa…Acasa ai schimbat-o!

C_________ S____: Nu frate, am aruncat..nu stii…acolo tot, am schimbat (neinteligibil).

D______ L________-V_____: Doamne, Doamne (neinteligibil)…sa moara fi-mea, numai d-astea… Hai sa-ti zic ceva. Hai sa cadem la o intelegere amandoi. Eu o sa-ti fac un 16 (neinteligibil).

C_________ S____: (neinteligibil) Ia uite ba asta sa moara copii mei…

D______ L________-V_____: asculta-ma.. Eu daca vream (neinteligibil). Sorine daca e ceva o chem pe M____, o chem pe Geanona incoa..iti fac un denunt(neinteligibil)…16…bulletin cu carnet, juma de pedeapsa iti ia

C_________ S____: Pai fa bai frate si mie!

D______ B________ B_____: Stai asa frate…Ne-am distrus!

Discutia continua fara elemente de interes cauzei .

C_________ S____: Nu e suma mare…e la…

D______ B________ B_____: Cat? De cate ori?

C_________ S____: 150 de mii! Si n-am schimbat aparatul! E bine. Mi-a zis toti bine ca n-ai schimbat aparatul

D______ B________ B_____: Si de cate ai luat?

C_________ S____: De 10 lei!

D______ B________ B_____: (neinteligibil) 2 acte materiale ..ai la Pitesti , atat, 2!

C_________ S____: Sa moara copii mei daca o luam, daca nu scapam curati cu asta. Asta cade la toti… si la tine si la mine! Da ma frate asta e… si nu mai bagam si pa tigan si pa nimeni. Asta-i arde pe toti sa moara copii mei . O treime din asta zboara…La revedere! Sa contopeste toate V_____ ca luam pe ”nu” in brate…

D______ B________ B_____: Am 11 ani Sorine…Am 11 ani

C_________ S____: Sa moara copii mei daca nu scade din (neinteligibil) una

D______ B________ B_____: Asculta-ma, cadem la o intelegere (neinteligibil)…Lasa-ma pe mine sa vorbesc in birou, nu vorbi tu aiurea ca (neinteligibil) nu stii ce vorbesti

C_________ S____: Zi…”nu dau nici-o declaratie in fata lui C_________”. Lasa-ma sa iti spun eu ce se intampla. Atat ii spui

D______ B________ B_____: Degeaba spui! Auzi? Tu spui, eu spun ca tine, OK. Daca tu ma vezi, asculta-ma, daca eu ma duceam undeva, tu m-ai stiut pe mine vreodata, ma vezi ca (neinteligibil) de ce nu ma lasi si pe mine la asta…eu iti fac un 16 si tie sa scapi cu bine(neinteligibil) Am dat in primire pe unu! Asa se face 16! (neinteligibil) …1500 de euro imi iau (neinteligibil) …Te bag si pe tine, iti ia jumate din pedeapsa… (neinteligibil) Uite intreaba-i si pe oamenii astia, n-ai cum!

C_________ S____: Si eu cat mai stau…..?

D______ B________ B_____: Sorine eu ce pot sa-ti promit…ca iti fac 16. Ce pot sa iti fac un 16? Ce pot sa-ti fac? O chem pe Geanona,

C_________ S____: Ma frate ala nu-mi plateste, tu nu-mi platesti! Ce fac?

D______ B________ B_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Ce faceti cu mine …(neinteligibil) nu, tu nu…

D______ B________ B_____: …sa vorbesc eu …(neinteligibil) eu am dat 21 de milioane

C_________ S____: Pai si eu n-am dat ma? Sa moara familia mea!

D______ B________ B_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Pune-i ma pe Geanona sa-i spuna…

D______ B________ B_____: Nu acuma…(neinteligibil)

C_________ S____: Sa dea banii inapoi. Sa dam banii inapoi la om. Sa duca banii lu ”M____” … 50 de milioane!

D______ B________ B_____: Nuu, 150! (neinteligibil) …150 sa ii dau toti banii. Nu e ce te astepti. Aicea nu mai merge!

C_________ S____: Bai nene eu nu am cum sa iau legatura. Rezolva problema asta.

D______ B________ B_____: (neinteligibil).

In continuare, discutia continua intre cei doi fara elemente de interes cauzei.

D______ B________ B_____: Eu iti dau frate 1000 de euro. Mie imi pare bine ca …frate…(neinteligibil) …m-ai servit

C_________ S____: Ma frate cheam-o pe Geanona incoa sa …aduca banii sa dau prejudiciu inapoi la lume

D______ B________ B_____: V___ acuma…

C_________ S____: O aduci incoa, vorbesti cu ea?

D______ B________ B_____: Da frate (neinteligibil)

C_________ S____: Unde ma sa moara copii mei…magazinu ala

D______ B________ B_____: Asta nu conteaza…(neinteligibil)….sant eu, e a mea, pleaca el acasa. E a lui, pleaca el!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Sa moara copii mei si pa sufletu lu mama daca nu te baga fals in toate dosarele

D______ B________ B_____: N-are ma la ce…(neinteligibil)

C_________ S____: Sa moara copii mei daca nu o iau pa mine singur, daca merge… ti-am zis nu am proba pentru tine

D______ B________ B_____: ..Ti-e greu sa ma auzi. Asculta-ma …faci altceva de (neinteligibil)… am 10 bai, am 10 bagate de la B____. Ce vrei sa fac ma?

C_________ S____: Da ma…eu nu zic nu! Da sa moara copii mei da nu ma prinde in minciuna si pa mine

D______ B________ B_____: Nu te prinde cu numica. Sa vezi ca (neinteligibil). Stii ce am zis de ”sorica”… am furat portofelul eu (neinteligibil).

C_________ S____: D______ B________ B_____: Nu fac ma frate parte din nicio banda organizata, da iti spun ca ne prinde pe amandoi .

In continuare, discutia continua fara elemente de interes.

D______ B________ B_____: (nedinteligibil) … Asta mor de oftica, ca am fost cu masina

C_________ S____: (neinteligibil)

D______ B________ B_____: Eu pot sa-mi fac datoria fata de tine, s-o pun pe Geanona sa iti dau si eu sa iti dea si …sa dam banii la partea vatamata inapoi…sau sa faci ce vrei cu ei…Eu spun sa nu dai banii inapoi la partea vatamata…eu iti spun si eu smechereste. Ai acolo din start, ai acolo Vrei sa te ajut cu ceva…cu bani…sa mearga M____ cu Geanona sa-ti faca un 16 sa-ti ia jumate din pedeapsa. Asa ne ducem amandoi Sorine…Spune-mi tu…daca mie imi dai ceva maine, poimaine, eu pot sa trag pe tine…? neinteligibil). 10 acte materiale…3 ani!

C_________ S____: Care 3 ani ma?

D______ B________ B_____: Sa moara copii mei de nu iei jumate cu 10 acte materiale.

In continuare, cei doi discuta cu privire la pedepsele la care au fost condamnati .

C_________ S____: Cine imi face mie 16?

D______ B________ B_____: Eu ma! Sa moara baiatu meu!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes.

D______ B________ B_____: Eu ce vreaut sa-ti spun… eu iti dau 1000 acum. V___ M____, ti-am dat banii (neinteligibil) Spune-mi tu ce vrei sa fac …(neinteligibil)…Tu nu intelegi ca nu te mint cu nimic. Iti ia jumate din pedeapsa

C_________ S____: Mama ma sparge…si cu asta…5 extrageri la bancomat

D______ B________ B_____: Am eu acuma 8 cu cardu…mi-a bagat 8…la Pitesti!

C_________ S____: La bancomat?

D______ B________ B_____: Da!

C_________ S____: Fapte

D______ B________ B_____: Nu, ai si tentative.

C_________ S____: Ce tentative ai ma?

D______ B________ B_____: Cine tu?

C_________ S____: Da!

D______ B________ B_____: Ai 5 curate.

C_________ S____: Eu am 4 extrageri ma!

D______ B________ B_____: 4?

C_________ S____: La 2 bancomate, diferite!

D______ B________ B_____: Nu conteaza. Cate ai la Pitesti?

C_________ S____: 4 ma am la Pitesti!

D______ B________ B_____: Aicea cate ai…5?

C_________ S____: 5!

D______ B________ B_____: Am 9 acuma…(neinteligibil)

C_________ S____: Se contopeste ma si iti da spor la toate.

In continuare, cei doi discuta cu privire la eventualele pedepse la care urmeaza sa fie condamnati:

C_________ S____: Ma frate nu dau nicio declaratie. Sa dea telefon Geanona, M____…sa aduca banii frate…M-a rupt asta, imi iau 3 ani ca popa…3 ani imi iau lejer. Sunt bagat de la 2 la 7

D______ B________ B_____: Sorine hai sa cadem la o intelegere acuma! V___ fata asta acuma! Ma auzi? Eu ii dau bani lu M____ sa ti-i dea maine (neinteligibil)… Nici eu Sorine n-o sa vorbesc de tine!

C_________ S____: Le-am analizat toate! Era clar asta! Sa nu mai vina si alealante…inca 2…

D______ B________ B_____: Care?

C_________ S____: Cu baba, cu parcare, tot … p-acolo…

D______ B________ B_____: Mai ai 4! Ma auzi? Eu spun… acuma…tu poti sa spui (neinteligibil)… eu pot sa te ajut (neinteligibil)… eu am furat (neinteligibil) .

In continuare, discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: O fi vreo camera ma V_____! O fi vreo camera care ne-a luat pe amandoi la bancomat acolo!

C_________ S____ i se adreseaza lui D______ B________ B_____ in soapta spunandu-i: nu sunt eu, nu esti tu.

D______ B________ B_____: Ei incearca acum (facand referire la organele de cercetare penala)… (neinteligibil)

C_________ S____: Nu sunt eu dom'le, nu-mi aduc aminte!

D______ B________ B_____: (neinteligibil).

In continuare, numitul C_________ S____ i se adreseaza lui D______ B________ B_____ in soapta spunandu-i: (neinteligibil)… ne plimbam pe strada…(neinteligibil)… bancomatu … era parcare, parcare la masina.

D______ B________ B_____: Mama…5 acte materiale… (neinteligibil) C_________ S____: Bai… sa-i dai telefon lu Geanona sa aduca 50 de milioane acum de acasa, indiferent (neinteligibil).

D______ B________ B_____: Si eu ce fac Sorine? (neinteligibil)… Te intreb si eu?

C_________ S____: Nu o iau ma.

D______ B________ B_____: N-o iei! Si daca are camera? …Zi daca ai probe!

C_________ S____: Sa-mi arate probele.

D______ B________ B_____: Eu ce-ti spun…camere, se vede tot … (neinteligibil) …la parcare (neinteligibil) … Te intreb si eu!

C_________ S____: N-o iau ca mi-e frica!...Da ma! Am luat banii, 6 milioane si am aruncat-o.

In continuare, cei doi discuta cu privire la eventualele pedepse la care urmeaza sa fie condamnati.

In continuare, numitul C_________ S____ i se adreseaza lui D______ B________ B_____ in soapta spunandu-i: (neinteligibil)..aia e sa moara copii mei, aia e… Am caciula aia mare, neagra… si in Herastrau ma schimb de toate.

D______ B________ B_____: Nu dai nici-o declaratie!

C_________ S____: Nu dau ma frate nici-o dclaratie!

D______ B________ B_____: (neinteligibil)… nu vreau sa bag frica in tine (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil)… acuma sa-i zici! Nu dau nici-o declaratie! Nu e a mea! Nu stiu!

D______ B________ B_____: (neinteligibil)… daca vede gresit …te-a mancat! Sa mor eu…

C_________ S____: N-am frate niciun 16! pe cine sa fac eu 16?

D______ B________ B_____: Ti-am zis!

C_________ S____: si procurorul si judecatorul si toti mi-a zis…mers pe recunoastere.

In continuare, cei doi discuta cu privire la eventualele pedepse la care urmeaza sa fie condamnati.

C_________ S____: Sa moara R_____…nici ochii daca mi se vede, nici nasul ... nimic!

D______ B________ B_____: Nu stiu ce e acolo inauntru

C_________ S____: Masca si caciula aia mare neagra…cu totu asa. Si camasa care am aruncat-o…am aruncat ce era pe mine…(aspecte pe care le transmite in soapta)

D______ B________ B_____: N-ai schimbat ba…(neinteligibil)! …Acasa ai schimbat-o!

C_________ S____: Nu, nu (neinteligibil)

D______ B________ B_____: Lasa ma ca (neinteligibil)…la batran, cand ai schimbat-o. Lasa ma ca stiu eu, frate.

C_________ S____: Sa moara R_____…nu stiu eu bine ce zic? M-am dus in camasa aia alba care…

D______ B________ B_____: … n-are nici-o treaba cu alealante…am fost eu la aparat cu alealante…cu masina..

C_________ S____: Bai asta… cu asta eu sunt bine facut! Pa mine m-a luat dupa strada ca vad ca nu spune de bani…de masina…de ”NIJA”

D______ B________ B_____: Asta zic si eu

C_________ S____: … pleci, traversezi podul ... (neinteligibil)

D______ B________ B_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Tu nu vezi ca ne lasa singuri (neinteligibil)

D______ B________ B_____: …lasa-ma pe mine cu ei ca eu am vorbele! M-auzi?

In continuare, discutia continua fara elemente de interes.

D______ B________ B_____: Sorine … ti-am zis! D___ o fi sa fiu si eu…atuncia mai stau …(neinteligibil)…puscarie!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: F____ mie nu-mi trebuie bani, sa-mi dai bani. Mie imi trebuie sa imi dati ce sa cuvine la om acolo daca o fi buna si probata, la revedere

D______ B________ B_____: Da ma uite…Eu ce ti-am zis? A______-ma!

C_________ S____: Daca nu e probata, eu nu o iau pe asta

D______ B________ B_____: Eu dau banii Asculta-ma! O sa vina si la tine… avocata..

C_________ S____: Eu n-am avocata frate

D______ B________ B_____: …la vizita…sa ___________________ ca poate sa ______________________________________ S____: Poate sa ___________________ vine

D______ B________ B_____: …Sa vina cu avocatu (neinteligibil)…eu iti dau Sorine, m-auzi…(neinteligibil)

C_________ S____: Pune-o sa dea…sa sune Geanona pa ...ala, sa duca banii azi, dupa masa lu Meta acasa, tot 50 de milioane. Nu mai zic si de astealante care am facut, sa zic 70 de milioane…Du-te du ca nu da declaratie pana nu duci banii lu Meta!

D______ B________ B_____: ( neinteligibil)…asculta-ma ceva…tu ce vrei sa faci?

C_________ S____: N-o iau!

D______ B________ B_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Da frate mergem toti 3 si am terminat

D______ B________ B_____: M-auzi ?

C_________ S____: De ce sa mergi tu singur, eu singur sau ala singur

D______ B________ B_____: Nu ma…eu daca iti fac ceva…iti dau banii mei

C_________ S____: Ba V_____ nu …bani ca…

D______ B________ B_____: Daca tu crezi…

C_________ S____: Eu nu vreau sa merg fals in ancheta asta sa ma prinda …procurorul sa-mi dea. Eu nu te trag cu mine daca nu te vezi langa mine

In continuare, discutia continua fara elemente de interes.

D______ B________ B_____: Ma astept la asta cu tine …la 3 ani , 3 si ceva si aia e!

C_________ S____: La care?

D______ B________ B_____: Asta!

C_________ S____: Sa contopeste (neinteligibil)

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____: Roaga-te la Dumnezeu ca n-avem coada, n-ai coada, nimic

D______ B________ B_____: Mama cate fapte..(neinteligibil)…o sa vina tara peste noi…o sa ne saturam de tara. Sa moara baiatu meu…

C_________ S____: O fi la misto si asta … si ne baga ca ne vedere pe strada?. Ai zi tu ca ne plimbam si nu sa vede fata mea

D______ B________ B_____: Ma nene eu stiam ca cand iti vine…Iti vine in primul rand… Eu cum am fost acolo mi-au zis deja, complice. Aici vad ca nu zice nimica!

C_________ S____: Nu frate nu dam nici-o declaratie

D______ B________ B_____:…vrea sa incerce…mitraliera tare. Mitraliera tare stii care e? Sa te vada ca (neinteligibil), sa te vada cand ____________________________). Atunci! Ca te vede la usa …nu!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____: Bai frate zi-i lu Geanona sa dea telefon…si ca iau si ca nu iau, sa trimita 50 de milioane acasa…

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

D______ B________ B_____:

C_________ S____: N-o iau frate daca (neinteligibil)…Nu-l cunosc, nu ma cunosti. Nu stiu frate, nu sunt eu! Am luat bani si…(neinteligibil)…nu spun nimic altceva!

D______ B________ B_____: Sa vedem ce zice procurorul!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____:…sa i idea telefon lu NIJA…si c-o iau si ca n-o iau, ca e bine si ca nu e bine sa duca la META sa duca (neinteligibil)….zica ca nu da declaratie pana nu aude de la META ca i-ai dat banii. E dubioasa! De ce nu spune de NIJA? De ce nu spune de masina?

D______ B________ B_____:

C_________ S____ ii transmite in soapta numitului D______ L________-Vsaile: (neinteligibil)…la Herastrau ca ne plimbam pe margine, pe acolo…Sa moara R_____ daca ma vad (neinteligibil)

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

D______ B________ B_____: Sorine, daca vom scapa de asta, suntem cei mai norocosi (neinteligibil)

In continuare, discutia continua fara elemente de interes, iar la un moment dat numitul C_________ S____ este scos din incapere

C_________ S____: Da ma, sa moara copii mei, am pus-o…la bancomat tot asa ai venit sontac, sontac, cand ai scos banii

D______ B________ B_____: Cine?

C_________ S____: El (facand referire la organelele de polite)

D______ B________ B_____: Sa fii sanatos, insamna ca nu e (neinteligibil), Ce te ia pe spate? Pe ce te ia? Sa fii sanatos…

C_________ S____: Sa moara copii mei de nu mi-a zis acuma!...

D______ B________ B_____: Te-a luat dupa picior!

C_________ S____: Da ma sa moara copii mei! Nu e proba!

D______ B________ B_____: (neinteligibil) ne vedem undeva?

C_________ S____:… cand bagam masina pe strada, noi venim pe jos…

D______ B________ B_____: (neinteligibil)…. camera din partea aia sau pe unde vii?

C_________ S____: Nu de afara! Din inauntru! da (neinteligibil)

D______ B________ B_____: (neinteligibil) daca e de afara nu e proba, nu te condamna…trebuie sa ti se vada fata, tot. Nu recunosti nimica!

C_________ S____: Sa moara copii mei de nu sant…nimic nu se vede. Stiu bine 100% ce zic!

D______ B________ B_____: Sa crape copii mei daca nu..

C_________ S____:Sa moara copii mei …(neinteligibil) …ca-i prosti astia. E prosti. Ai scos banii…

D______ B________ B_____: Te vede pa (neinteligibil)

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____: Sa moara copii mei,,,si magazinul ala mare…G____. De unde i-ai luat tu lu asta?

D______ B________ B_____: Care?

C_________ S____: (neinteligibil)

D______ L________-V_____: magazinul da la…Corbeanca!

C_________ S____: Ai furat tu cardul!

D______ L________-V_____ (neinteligibil) …furt si aparat…Nu este inauntru, la revedere! ING-ul!

C_________ S____: La masini daca nu ne vedem…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: V___ avocata, ii zic lu M____ ce probe este …

D______ L________-V_____: Nu se vede tiganu, nu se vede

C_________ S____: Pai si fapta de la Pitesti?

D______ L________-V_____: Nu-l cunoaste

C_________ S____: Bine, soferu!

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: M-am gandit la asta de cand m-a luat… 5 extrageri de la acelasi bancomat

D______ L________-V_____: Oricum (neinteligibil) 2-7 ani!

C_________ S____: Mi-a zis (neinteligibil)..macar ai schimbat aparatul? Nu! Ai tras de la una…iei 2-7!

D______ L________-V_____: Toate? Toate extragerile sunt 2-7?

C_________ S____: Da! 2-7. Daca schimbi aparatul (neinteligibil)

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____: Ma cate carti ai (neinteligibil)?

D______ L________-V_____: Eu? Sorine am 2

C_________ S____: 2, 3

D______ L________-V_____: 3, cu asta 4, cu aia de la Pitesti 5

C_________ S____: Sa moara copii mei de nu…

D______ L________-V_____: Da nu ma intereseaza pe mine. Eu mi-am luat inima in dinti, eu stiu la ce sa ma astept..

C_________ S____: Sa moara copii

D______ L________-V_____: Eu te las in pace

C_________ S____: Daca iti da mai mult de 3 ani jumate

D______ L________-V_____: Eu am la fel ca tine la Bucuresti, 4 acte materiale, cum ai si tu!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

D______ L________-V_____: Recunoasterea poti s-o faci si peste 2 saptamani Sorine, te duce la procuror, te duce la audieri! Poate recunoasterea o faci cu procurorul si ei nu-ti spun d-astea! …si-ti ia jumate din pedeapsa. Tu le stii p-astea ale tele (neinteligibil).

C_________ S____: Asta dovedeste procurorul. O sa-i rcunosc eu in fata. Nu-ti dau nici-o declaratie. Nu stiu! Du-ma inapoi! …Bai V_____ nu ma lasa ca n-am bani, ca n-am si eu tigari ma frate! Nu fi prost!

D______ L________-V_____: Da ma da!

C_________ S____: Si pune-o pe Geanona sa-i spuna acuma, vezi ca (neinteligibil) declaratii pana nu-i aduci banii lu S____ acasa, 50 de milioane. Du-te acuma si du-i banii…Fa ce faci, du-i banii! Ba sa moara baiatu tau de nu-i spui acum. Da telefoane!

D______ L________-V_____: Da ma frate!

C_________ S____: P__ pe speacker telefonul sa vorbesti cu el… Maine daca nu ai dat telefon de dimineata si nu ai banii, sa moara, sa faca daca nu mergem toti. V_____ nu dai nici-o declaratie!

D______ L________-V_____: Nu dau ma Sorine!

C_________ S____: Vorbim daca o fi

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: De ce n-ai zis…cand mergem la procuror…ce probe e adevarat. Pentru ca ne e frica ca…nu stiu ce scrie acolo, ca n-am vazut…n-avem carte si mie mi-e frica…(neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Mama camera aia e departe… ( neinteligibil) in fata la usi…am plecat in colo…Daca nu ma vede cand ma dau jos… si deschid usa si astept langa masina, nu e fapta

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Daca nu te vezi (neinteligibil). Eu zic parerea mea…(neinteligibil)…facem intelegere…(neinteligibil)

C_________ S____: Nu tata, nu cunosc, nu stiu, nu suntem noi!

D______ L________-V_____: Nu stiu (neinteligibil)

C_________ S____: Am venit la ghici p-aici!

D______ L________-V_____: Nu, n-am fost eu acolo, nu stiu eu manca-ti-as…

C_________ S____: Pai de ce, doar un om e schiop de un picior sau cum…

D______ L________-V_____: (neinteligibil) …Sa moara copii mei daca nu ne are dupa ghici! Atat!

C_________ S____: La ghici, Nu e V_____! V_____ simt in suflet ca nu e

D______ L________-V_____: Nu e ma pentru ca simti tu! Eu simt dupa ce am fost acolo…in magazin inauntru. Cum ii zicea? Ca nu mai stiu..(neinteligibil). Bai ne vede, bine!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

D______ L________-V_____: (neinteligibil) … scos bani, la metrou, d-aia mi-era…mai faci si drumuri d-astea

C_________ S____: Bai V_____ la bancomat eu stiu (neinteligibil)

D______ L________-V_____: Esti cu spatele, oricum nu te vezi bine! Sa moara baiatu meu n-are probe, e indicii, n-are, eu stiu tot, esti nebun.

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

D______ L________-V_____: Sa moara Amir, baiatu meu daca n-am luat teapa cu astia…Eu nu sunt asta (neinteligibil)

C_________ S____: Daca ma vezi pa mine acolo…

D______ L________-V_____: Ma vezi pe mine acolo, ce fac eu (neinteligibil)… e prea tarziu!

C_________ S____: Nu frate, nu sunt eu…(neinteligibil) de la metrou pe acolo

D______ L________-V_____: Bai in magazin…tii minte cum ai fost imbracat, daca ai avut aia data jos

C_________ S____: Ce?

D______ L________-V_____: In magazin?

C_________ S____: Ce sa am in magazin?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Nu frate, sapca, ochelarii si…botnita la gura!

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Nu e nmic! (neinteligibil)

C_________ S____: Ba eu stiu cum a stat omu asta!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

D______ L________-V_____: Am comis-o in Romania. Asta e…A venit necazul peste noi. Asculta ce spun eu tie (neinteligibil)

C_________ S____: Da noi n-am fost la Corbeanca, nu stim despre ce ..

D______ L________-V_____:Stai putin. La Corbeanca? Nu?

C_________ S____: Da! Magazinul ala…Hornbach, Hornbach

D______ L________-V_____: Aa!

C_________ S____: Da ma, Hornbah

D______ L________-V_____: Hornbah! Nu mai stiam cum se numeste! (neinteligibil)

C_________ S____: Te-o fi luat camera aia cu cartea care i- ai dat inapoi.

D______ L________-V_____: A?

C_________ S____: Si ne confunda si cu aia si cu aia. (neinteligibil).... Sa moara copii mei daca te mint! Stii care era cartea de am facut cu fraieru…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: E informatia…(neinteligibil)…da nu e probe suficiente. Santem suspecti!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____: V_____… indiferent de situatie cand mai avem in fata la judecator (neinteligibil) Daca stim ca e urata, asta e! Daca nu, nu o luam nici acolo!

D______ L________-V_____: (neinteligibil) E ghici! M-auzi? Esti tu, da nu te vezi cand scoti banii, nimica!

C_________ S____: Bai, nu ma vad! Masina…masina (neinteligibil) Dau geaca jos, dau geanta jos si merg pe langa masina …(neinteligibil)

D______ L________-V_____: Urechile?

C_________ S____: (neinteligibil) Nu! ..Da carpa ma! M___, ochelarii de soare

D______ L________-V_____: Aia de carpa era?

C_________ S____: Nu! Am schimbat-o pe aia de acolo…la bancomat si ma plimb cu sapca, cu o caciula mare

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Sa moara R_____ daca nu ma vad nimic! Nici-o ureche, nici… Doamne iarta-ma… nasul

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Eu ma gandesc la…Stii la ce m-am gandit? Filmul…ne vede cum stateam cand trece masina, pe urma…

C_________ S____: Camerea aia de pe partea…

D______ L________-V_____: Nu este…Si de apare…(neinteligibil) Poze in magazin? Nu! Nu sunt eu ma

C_________ S____: Si sa nu fi mers camera afara si sa faca legatura, s-a furat aici…s-a tras aici!

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

D______ L________-V_____: M-auzi? La mine e ghici...(neinteligibil). Nu stiu ca nu e flagrant! M-auzi? (neinteligibil) Ia-te dupa pe mine, ce zic eu! (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Asculta ce-ti spune fratele tau! M-auzi? Nu e Sorine!..(neinteligibil)

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____: De ce ne-a luat doar pe noi doi? De ce n-a luat si pe NIJA? Cine e ma asta care a (neinteligibil) langa noi in parcare? Cine e ma asta? Nu e sa moara copii mei fapta! Reclamatia s-a facut acolo!

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Camera n-a mers! Decat inauntru. Afara n-a mers! In parcare…

D______ L________-V_____: Inauntru? (neinteligibil)

C_________ S____: Inauntru! Si afara nu a mers camera…

D______ L________-V_____: M-auzi? (neinteligibil) Arata ma mie sa ma vezi pe mine! Si n-ai fost cu ala (neinteligibil)

In continuare, discutia continua fara elemente de interes

C_________ S____: Sa moara copii mei de nu te vede cand furi cartea aia si o arunci, si o dai inapoi!

D______ L________-V_____: La magazin? (neinteligibil)

C_________ S____: Sa moara copii mei de nu te vede cand furi cartea aia! Fii atent ce-ti spun eu acum! Te vede ca vii…traversezi soseaua pa partea la banca! Te ia si camera de acolo! Banii (neinteligibil) am intrat in strada si am luat masina (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Mi-a zis de Hornbah, de 150 de milioane

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Da! Sa moara copii mei!

D______ L________-V_____: Cine ti-a zis?

C_________ S____: Gaborii! Ei! Da ma, de la Corbeanca (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: de la Hornbah…

D______ L________-V_____: Nu stiu ma!

In continuare cei doi discuta in soapta fara a se intelege continutul conversatiei.

Discutia continua fara elemente de interes. La un moment dat, numitul C_________ S____ este introdus intr-o alta camera pentru audiere, fiind introdus dupa audiere inapoi in camera unde se afla montat sistemul de supraveghere, alaturi de numitul D______ L________-V_____, purtand urmatoarea discutie:

C_________ S____: Se vede ca am fost in Hornbah si am furat un protofel..ne vede camerele…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Si ca am fost si am scos banii de la bancomat.

D______ L________-V_____: Aia e?

C_________ S____: Da ma! Aia e cu 150 de milioane!

D______ L________-V_____: Da aia nu zic nimica?

C_________ S____: Pai d-aia (neinteligibil). Ma aflam in…magazinul ala mare…unde am fost noi doi…si ca am furat …un portofel maro… Numai noi doi, fara masina, fara NIJA, fara nimica. Nimic! Sa moara copii mei. Nimic!

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Nu, nu! Nimic! Bai nene zi-i sa puna, 20 de sute, 15 sute?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil) un cetatean, cutare, cutare… se duce si trage din sector, de aicea, banii. Da n-a zis nimic de masina, n-a zis de masina! Nu ne-a luat camera afara! Inauntru ne-a luat!

D______ L________-V_____: (neinteligibl) Vezi cum faci!

C_________ S____: …sa afla in magazinul ala mare, impreuna cu inca o persoana neidentificata…(neinteligibil) cu o masina, cutare. N-a zis nimic! Nimic sa moara copii mei

D______ L________-V_____: Ce (neinteligibil) acuma?

C_________ S____: Ca… C_________ S____ a tras la bancomat cu suma da…cutare, cutare. Nu stiu! Nu dau declaratie! Nu cunosc!

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Cu nimeni sa moara copii mei . Stii ca n-are voie sa (neinteligibil)…masina, cutare, cutare…

D______ L________-V_____: Eu o sa _____________________________________> C_________ S____: De acolo a facut probatoriul!

D______ L________-V_____: D- acolo tot! D-acolo. Ce ti-am zis!

C_________ S____: Sa moara copii mei santem norocosi. Maine mergem la..

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Suspect!

D______ L________-V_____:Suspect? Gata ma (neinteligibil)

C_________ S____: Mane mergem la instanta

D______ L________-V_____: La instanta?

C_________ S____: La I____…unde santem aici!

In continuare, numitul D______ L________-V_____ i se adreseaza lui C_________ S____ in limba romanes.

C_________ S____: Ce cautati in magazin? Eram cu V_____ sa cumpar materiale. In magazin impreuna cu…ca ne aflam in magazin. Daca te intreba: Ce cautati acolo in magazin?

D______ L________-V_____: Pai am venit sa… (neinteligibil)…parchet

C_________ S____: P______. Cu ce ati venit?...Cu autobuzul!

D______ L________-V_____: Cu autobuzu, da!

C_________ S____: Ce ati cautat?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Nu, ca se vede pe camerele alea!

D______ L________-V_____: (neinteligibil) TAXI-MAXI?

C_________ S____: TAXI-MAXI! (neinteligibil) A innebunit…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil) cand a zis ca impreuna cu D______ L________ a furat un portofel de culoare neagra! Atunci mi-am dat seama ca nu e de masina ba

D______ L________-V_____:(neinteligibil)

C_________ S____: Se afla aicea amandoi! Se afla la bancomat! Da nu suntem noi! Eu la bancomatu ala am fost

In continuare, numitul D______ L________-V_____ i se adreseaza lui C_________ S____ in limba romanes

D______ L________-V_____: Nu! N-ai fost cu mine!

C_________ S____: Nu! Ce cautai in…Hornbah, acolo? (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Eu nu stiu dom-le, nu-mi aduc aminte sa fi mers acolo (neinteligibil)

C_________ S____: Noi ne vedem si la bancomat (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Nu stiu (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil) impreuna cu D______ V_____ se afla in magazinul Horbah…din cutare loc…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____:…a furat dintr-o borseta un portofel maro!

D______ L________-V_____: Cum a furatara?

C_________ S____: Sa moara copii mei daca zice.

D______ L________-V_____: Sa…

C_________ S____: Stai ca (neinteligibil) si tie

D______ L________-V_____: Sa moara baiatu meu daca are ceva! Poate dupa indicii! Daca are ceva! …Daca are camere, am intrebat-o pe M____.

C_________ S____: Bai V_____ (neinteligibil) e bine. Spune-i lu Geanona… D______ L________-V_____: Da ma frate! Hai ca ii spun eu!

C_________ S____: Bai nu ma lasa ca n-am nimica nepotu meu!

D______ L________-V_____: Da ma frate!

C_________ S____: Sa-i dea telefon lu NIJA! NIJA du repede lu META, cat se poate (neinteligibil).

D______ L________-V_____: (neinteligibil) jumate.

C_________ S____: J_____, jumate sa moara copii mei! Du-te du-i lu META 50 de milioane. V_____ (neinteligibil)..si S____…la DIICOT! Cine e asta? Cine e asta? Cine e asta? Si vezi sa te scoata pe tine. Bai (neinteligibil) lu Geanona. NIJA acum te duci si duci banii lu META.

D______ L________-V_____: (neinteligibil)…unde crezi ca ne vede? Ne vede camerele? (neinteligibil) Stie cineva? (neinteligibil) Gaborii!

C_________ S____: Ma actele nu se face pe sto?

D______ L________-V_____: Da frate!

C_________ S____: Pai na! Paragrafe pentru avocat. C_________ S____

D______ L________-V_____: (neinteligibil).

C_________ S____: Nimic! Sa moara copii mei! A sustras dintr-o borseta…

D______ L________-V_____: Aaa!

C_________ S____: un portofel maro, s-a incheiat in cutare _____________________>

D______ L________-V_____: Are reclamatie (neinteligibil)?. Aiurea!

C_________ S____: Doamne ma iubesti! Scapa-ma de asta Doamne!

D______ L________-V_____: Sa moara baiatu meu (neinteligibil)

C_________ S____: In ziua de… cutare, cutare, luna a 6-a, C_________ S____ impreuna cu D______ L________-V_____ fura un portofel in Hornbah, de la un cetatean cu o borseta de culoare maro.

D______ L________-V_____:..masina?

C_________ S____: Nu masina…(neinteligibil)...plecat cu masina. Nimic!

D______ L________-V_____: Te-a intrebat de masina?

C_________ S____: Nimic!

D______ L________-V_____: Adu-ti aminte bine! Unde ai avut aia! (neinteligibil) In in magazin ai avut-o la gura? Da nu mai conteaza (neinteligibil). Nu se vede! (neinteligibil)

C_________ S____: Si eram in magazin…Ce cautai acolo? Sa-mi iau parchet!

D______ L________-V_____: Stii ce sa minti? Ma duc eu

C_________ S____: Sa-mi iau parchet! Pai cu cine ai venit? Singur

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Si intamplator m-am intalnit cu..

D______ L________-V_____: Nu ma nu! (neinteligibil) Daca nevedem Sorine! M-auzi? (neinteligibil)

C_________ S____: Ce spun in magazin ca m-am intalnit cu tine?

D______ L________-V_____: Ca ne-am gasit acolo?

C_________ S____: Si ce cautati la bancomatu (neinteligibil)

D______ L________-V_____: N-am fost…

C_________ S____: Nu e adevarat!

D______ L________-V_____: Nu e adevarat!

C_________ S____: E adevarat ca ai fost in magazinu Hornbah? Da! Sa iau parchet! Pai si cu D______ V_____ ce ai facut?

D______ L________-V_____: Da ce n-ai luat parchet? Era scump!

C_________ S____: Era scump! (neinteligibil) Ii spun ca am fost…

D______ L________-V_____: Nu! Nu spui! Ii spui asa: ca mai sunt oameni la fel ca mine (neinteligibil)

C_________ S____: Pai ce cautai in magazin?

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil) Pai V_____ nu e. Da dom-le a fost cu mine …Stai si tu, asculta… Sa luam parchet..

D______ L________-V_____: Sau ne-am gasit acolo?

C_________ S____: Ne-am gasit intamplator!

D______ L________-V_____: Ne-am gasit intamplator! De ce ai venit? Eu am venit (neinteligibil) sa iau niste jucarii

C_________ S____: D__-le ne-am gasit intamplator

D______ L________-V_____: Atat!

C_________ S____: N-am furat pa nimeni, n-am facut nimic

D______ L________-V_____: Va rog (neinteligibil) daca am furat vreau sa fiu pedepsit! N-am furat pa nimeni!...(neinteligibil) Ne-am gasit acolo!

C_________ S____: Si in Herastrau ce ati cautat?

D______ L________-V_____: (neinteligibil) De unde stie? Ia daca esti destept?

C_________ S____: A facut legatura ma dupa bancomatu de unde s-a scos banii.

D______ L________-V_____: (neinteligibil) da nu te vede pe tine…

C_________ S____: (neinteligibil) nu sunt eu in magazin acolo (neinteligibil).

D______ L________-V_____: (neinteiligibil).

C_________ S____: Pai maine ne duce la tribunal

D______ L________-V_____: sa moara copii mei daca are pa ce…M-auzi? Pa mine cu tine…Ai fost cu mine?: Nu!

La un moment dat, numitul D______ L________-V_____ a fost introdus intr-o alta camera pentru audiere, fiind introdus dupa audiere inapoi in camera unde se afla montat sistemul de supravehere, alaturi de numitul C_________ S____, purtand urmatoarea discutie:

C_________ S____: Bai! La magazin am intrebat de fata si am plecat. El inspre casa, eu in alta parte. Deci ne-am despartit! (neinteligibil) am fumat o tigara si…

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Mi-a dat 24 de ore sa stii! Mi-a dat! Mi-a dat mandat

C_________ S____: Pai si tie si mie!

D______ L________-V_____: 24 (neinteligibil)

C_________ S____: Maine mergem la instanta

D______ L________-V_____: Mergem! (neinteligibil) Ei spune ca

C_________ S____: Cine a furat? Niciunu nu a furat!

D______ L________-V_____: Ne-am gasit acolo, in magazin…(neinteligibil) parchet!

C_________ S____: P______!

D______ L________-V_____: Da!

C_________ S____: (neinteligibil) a zis ca se duce acasa.

D______ L________-V_____: (neinteligibil).

C_________ S____: Asta e ma! Sa moara copii mei!

D______ L________-V_____: aparatu…nu te vezi inauntru (neinteligibil).

C_________ S____: (neinteligibil) Te vezi in masina…(neinteligibil) NIJA

D______ L________-V_____: Nimic! Nu!

C_________ S____: Si eu sunt acoperit tot. Pa tine te ia p-afara (neinteligibil) Te vezi! Te vezi bine!(neinteligibil) ...p-afara…(neinteligibil)…bancomate…

D______ L________-V_____: Unde? Afara?

C_________ S____: Te uiti pa bancomat!

D______ L________-V_____: Nuu! T_____! Dupa ce plecasei (neinteligibil) Si m-auzi? Eu nu zic ca am fost….niciodata! (neinteligibil).

C_________ S____: La revedere!

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Eu m-am intalnit cu el. E tata lu nepoata mea.

D______ L________-V_____: M-a intrebat de fata lui!

C_________ S____: Am dat noroc cu el. Am plecat inspre MAXI TAXI, la ocazie. A spus ca se duce sa ia ceva pentru baiatu lui.

D______ L________-V_____: (neinteligibil) am venit sa iau si eu ceva (neinteligibil).

C_________ S____: Nuu! La urma te vede d-afara…in Herastrau.

D______ L________-V_____: Nuu! Sau veneam de la (neinteligibil)…am fost sa iau ceva.

C_________ S____: (neinteligibil)Am venit pa jos din Baneasa! Am venit pa jos din Baneasa! Am venit pa jos din Baneasa!

D______ L________-V_____: (neinteligibil) M-auzi? (neinteligibil) Ne despartim (neinteligibil) …spunem si la gabori (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil)… a gasit-o pe jos, intr-o coperta cu o foaia atasata pe ia…

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Sa sune acuma Geanona pa NIJA! NIJA adu banii ca nu dai nici-o declaratie pana nu dai banii….

Discutia continua fara elemente de interes.

CONTANTIN S____: Adu 50 de milioane acum!

D______ L________-V_____: 150 de milioane!

C_________ S____: 50 de milioane partea ta acuma

D______ L________-V_____: Nu e frate din ce am vazut eu.. (neinteligibil)

C_________ S____: Sa moara copii mei daca e!

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Bai V_____! Ati furat un portofel! Da care e? (neinteligibil)

D______ L________-V_____: Nu stiu ma frate! (neinteligibil)

C_________ S____: Daca nu facea…(neinteligibil)

D______ L________-V_____: Stii ce am zis? (neinteligibil) … fost 4, ei stiu ca suntem 3 (neinteligibil)

C_________ S____: Am fost sa cumpar materiale de constructii. M-am uitat printre parchete (neinteligibil, valababila si, intamplator, m-am intalnit cu tata lu nepoata mea.

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Nuu! Nuu! Ca ne vede cand iesim din magazinu ala…

D______ L________-V_____: La mici. Afara am zis. S_ am intrat inauntru!

C_________ S____: Ne-am gasit in magazine.

D______ L________-V_____: Nu la mici (neinteligibil)

C_________ S____: N-are nici-o legatura aia..

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Ne merge afara, ca ne vede afara nebunule

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil) niste lucrusoare pentru copilul lui. N____, noroc si am plecat.

D______ L________-V_____: Atat!

C_________ S____: Cu ce ai plecat? Am luat o ocazie…MAXI-TAXI

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: N____, noroc. Ne-am despartit. Eu am plecat acasa!

Discutia continua fara elemente de interes..

D______ L________-V_____: (neinteligibil)inauntru si eu nu ma vad. Iar ma bagi si asta?

C_________ S____: Nu frate ca nici eu nu o iau (neinteligibil)

D______ L________-V_____: Daca te vezi bine…?

C_________ S____: Sa moara copii mei de nu stiu clar ce am facut. Eu stiu…(neinteligibil) Mi-am dat seama ca p-asta de aici!

D______ L________-V_____: Am zis si eu..(neinteligibil)

C_________ S____: Da frate! Asta e! Gata! Sa moara copii mei daca o fi asta …Nu stii? Ai vazut clar!

D______ L________-V_____: Sorine! M-auzi? (neinteligibil) sa nu zici acolo ca mi-a dat V_____ 20 de milioane si m-a pus sa iau si fapta asta!

C_________ S____: Ma nu mai face imbarligaturi si cu..(neinteligibil) si cu ma-ta si cu Pitesti-ul, cu NIJA…grup. Nu mai fi tampit

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Lasa-ma sa vorbesc fata in fata si ii spun eu lui tot.

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Nu ma acuza pa mine, ca nu le fac proaste. Deocamdata n-am bagat pe nimeni. Tu stii destul de clar, ca toti vorbiti aiurea..

D______ L________-V_____: Asculta-ma ce-ti spun eu. M-auzi? (neinteligibil)

C_________ S____: Nu! Iti dai seama.

D______ L________-V_____: Le vezi Sorine. Le vezi. (neinteligibil)

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: V_____ am scapat!

D______ L________-V_____: Asa zici tu Sorine (neinteligibil)… mai dureaza.

C_________ S____: V_____ nu spun nimic.

Discutia continua fara elemente de interes.

D______ L________-V_____:… aici nu scrie orele. Asta nu inteleg.

C_________ S____: Cu am eu pa aia…la ora cutare, la ora cutare. La 10.

D______ L________-V_____: Nu scrie.

C_________ S____: La 10!

D______ L________-V_____: (neinteligibil) s-a dus la magazin, a luat camera C_________ S____: Autori necunoscuti!

D______ L________-V_____:… si ne-a vazut pa noi… M-auzi?

C_________ S____: (neinteligibil).

D______ L________-V_____: Da!

C_________ S____: Te vede acolo cand (neinteligibil)…

D______ L________-V_____: Nu ne vede ma acolo. Ne vede numai aicea (neinteligibil).

C_________ S____: In magazin si la bancomat. P-afara, p-acolo te vede pe tine!

D______ L________-V_____: N-are nici-un interes!

C_________ S____: Pai…eu ce zic!

D______ L________-V_____: …(neinteligibil)…n-are pa ce…ei zice ca ai fost in magazin! Si?

C_________ S____: (neinteligibil).

D______ L________-V_____: (neinteligibil).

C_________ S____: Camasa aia alba, sapca, in magazin, ochelarii, ceasul, adidasii. Cand am iesit din masina am luat caciula lu NIJA, aia mare de plus si cu ochelarii, ochelarii si (neinteligibil) de nu se vede nici urechile nici nimica!

D______ L________-V_____: (neinteligibil).

C_________ S____: Sa moara R_____ daca ma vad!

D______ L________-V_____: Sapca ma Sorine!

C_________ S____: Ma sa moara copii mei daca ma vad. Si nici pa strada nu dau jos nimic. Plec…si tu in spatele meu cu NIJA. Nuu! Tu vii tarziu dupa mine ca ai ramas cu fapta aia cu…. Ai venit tarziu, sa moara copii mei, la 3-4 minute. La 3-4 minute ai venit dupa mine!

D______ L________-V_____: Ce-am crezut ca e fapta aia! Sa moara baiatu meu! …(neinteligibil) am luat 7 milioane in dimineata aia la (neinteligibil), in magazin de la (neinteligibil).

C_________ S____: Tu ai venit din Baneasa (neinteligibil) la cimitir la frate-tu. Asta e tot.

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Herastrau…

C_________ S____: E la locul ala si acuma ma sa moara copii mei.

D______ L________-V_____: Ce face, ce face haina! Cat am vorbit cu tine si nu m-ai ascultat!

C_________ S____: Care haina?

D______ L________-V_____: (neinteligibil) Nu asa…

C_________ S____: Sa moara copii mei (neinteligibil)

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Dupa fizionom…dupa cum arat. Arata mie mutra

D______ L________-V_____: Asta e ce mai …

C_________ S____: Arata mie mutra. Cand eu uite asa.

D______ L________-V_____: Nici asa nu poate sa te probeze.

C_________ S____: Uite asa!

D______ L________-V_____: (neinteligibil) stii tu cum ai intrat inauntru. Eu iti spun ca asa ai intrat inauntru (neinteligibil)

C_________ S____: De ce? Eu sunt bulangiu?

D______ L________-V_____: (neinteligibil).

Discutia continua fara elemente de interes..

D______ L________-V_____: Noi am fost intrebati. Ma nene. Vreau sa stiu si eu ceva. Tu vrei sa-ti spun eu. Tu mie nu mi-ai spus nimica. Asa i-am zis!.(neinteligibil) sau D______ a furat. Tu n-ai zis nimica. Autor neidentificat (neinteligibil) Asta e..ma vezi intrand in magazin…(neinteligibil) Asa i-am zis. N_ merge. Spune-mi tot ce am facut.

C_________ S____: Doamne ce noroc am avut…ce m-am camuflat la fata ca niciodata. Pa bune!

D______ L________-V_____: Mama..

C_________ S____: Am dat geaca jos, am ramas in camasa cu maneca lunga. Nu uit niciodata. Am luat caciula de la NIJA. Aia groasa de plus.! Aia mare! Uite asa!

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Caciula care am purtat-o in cap cand am (neinteligibil) banii din bancomat la Pitesti..

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Caciula aia ..

D______ L________-V_____: Aia e?

C_________ S____: Aia, cu aia lunga, groasa, de plus, da carpa!

D______ L________-V_____: Da carpa ma, aia…

C_________ S____: Aia a lu NIJA, aia mare. Cu sapca, cu ochelari si cu botnita. Si uite asa am fost.

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Camere de supraveghere…

D______ L________-V_____: De asta n-a zis nimica.

C_________ S____:… vreau sa zic de magazin. Se dovedeste ca suntem amandoi afara.

D______ L________-V_____: A supravegheat camerele...

C_________ S____: Se vede amandoi in magazin cand iese afara si…nici acolo nu ne vede, nici in magazin.

D______ L________-V_____: (neinteligibil) cineva de fapta asta..(neinteligibil)

C_________ S____: Vezi sa zici nu stiu dom-le, n-am fost eu acolo. Nu stiu. Nu-mi aduc aminte! Vrei sa zicem asa? A? Zi acum ca sa stim!

D______ L________-V_____: Nu stiu (neinteligibil)

C_________ S____: Nu scrie ma frate. Ba nene nu scrie ca avem poze inauntru (neinteligibil).

D______ L________-V_____: (neinteligibil) magazin. A citit!

C_________ S____: Ca ne aflam in magazin! Si camerele..(neinteligibil) le-a luat cand ai iesit afara iesit afara dupa (neinteligibil). Nu scrie!

D______ L________-V_____: Eu zic ca astia are pentru mine altceva. Ce zic eu! Si nu sunt prost!

C_________ S____: Ce?

D______ L________-V_____: (neinteligibil) ne vede cand iesim afara cu fraieru din magazin. Atat! In spatele lui!

C_________ S____: Atat ma! ! (neinteligibil

D______ L________-V_____: Asa! Ne-am gasit. Atat! (neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil) d-aiacea din telefon. M-auzi? Si tu erai acasa!

C_________ S____: Eram (neinteligibil) acasa

D______ L________-V_____: Eu stiu ce a fost ca ma uitam, ma uitam (neinteligibil)

C_________ S____: De ce stateai (neinteligibil)? Am fost sa astept paa…fostu cuscru, fostu…

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Il asteptam sa iasa sa iesim afara. D-aia il asteptam.

D______ L________-V_____: Sa fumam o tigara!

C_________ S____: Da

D______ L________-V_____: Ne-am gasit acolo. ne-am gasit in fata. Unde te duci? Ma duc sa iau ceva la baiat…(neinteligibil)

C_________ S____: (neinteligibil) uite p-aici cu cumparaturi la baiat. Cu tine ce e? Sa-mi iau niste materiale acasa.

D______ L________-V_____: (neinteligibil) stateam la casa si asteptam.

C_________ S____: L-am vazut pa C_________ S____, tataie a lu fata mea…

D______ L________-V_____: Lasa ma ca stiu eu.

C_________ S____: 3 minute! 2 minute am stat de vorba! Am dat noroc si am plecat.

D______ L________-V_____: Dupa aia am iesit afara (neinteligibil) ca pleaca..

C_________ S____: In fata la magazin ii spui! Camerele vede cand stau in fata..Chiar asa sa ii zici. Camerele ne vede cand stau in fata la magazin cu C_________ S____, cateva secunde..

D______ L________-V_____: Si am plecat sa iau(neinteligibil).

C_________ S____: Eu m-am dus sa mananc.

D______ L________-V_____: Am plecat!

C_________ S____: Si el plecat. Unde te duci? Ma duc acasa (neinteligibil)

D______ L________-V_____: (neinteligibil)

C_________ S____: Nuu! A plecat acasa.

Discutia continua fara elemente de interes.

D______ L________-V_____: imi aduc aminte ca dadeam un mesaj lu sotia mea sa-i zic ca m-am gasit cu tine (neinteligibil) zic sa stau putin cu el sa intreb de fata (neinteligibil) Ma vedere cu telefonul in mana, intelegi? Sa am si motiv

C_________ S____: Deci acolo ne-am despartit! In rest nu mai (neinteligibil)

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Ma eu sunt muratura. Sunt fals aici. Eu stiu cum am intrat. M-am dat jos din masina, m-am camuflat bine. Am fost (neinteligibil). Daca nu ma vad la fata.

D______ L________-V_____: Si eu ce sa mai zic Sorine? Ce sa mai zic?

C_________ S____: Pai asta e!

D______ L________-V_____: tu ai plecat inauntru, eu am plecat in alta parte

C_________ S____: Ai stat la usa, la geam acolo.

D______ L________-V_____: Sa moara baiatu meu daca am fost (neinteligibil) Nu frate! Nu! N-are! N-are pa ce! (neinteligibil)

Discutia continua fara elemente de interes.

C_________ S____: Bai frate eu nu sunt la… Eu stiu cum am intrat.

Florin Amariei
de Florin Amariei
Redactor

Florin Amariei scrie pentru E-Juridic.ro din anul 2018, explicand noutatile legislative si prezentand cele mai relevente stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea la 9AM.ro, a continuat la legestart.ro si a acoperit dintotdeauna cele mai relevante subiecte din domeniile politica, social si justitie.  In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna domeniile legislativ, justitie si politico-social, cu accent pe explicarea detaliata a ce este important de retinut, cum ne afecteaza aceste informatii si de ce este bine sa aplicam legea in forma ei la zi.  

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "Meta, in biroul Politiei. Discutiile, inregistrate si ascultate de instanta":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Poate sunteti interesat si de:

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

MODIFICARILE din Contractele Civile si Actele Comerciale se aplica deja!

Folositi NOILE Modele de Documente pentru 2024

Descarcati GRATUIT Raportul Special "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016