In conformitate cu dispozitiile art. 12 din Regulamentul Scolii Nationale de Grefieri, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraiurii nr. 183/2007, cu modificarile si completarile ulterioare. Consiliul Superior al Magistraturii anunta faptul ca la data de 1 august 2011 se va vacanta functia de director adjunct al Scolii Nationale de Grefieri responsabil cu formarea continua.
Pentru ocuparea acestei functii de conducere, Consiliul Superior al Magistraturii anunta declansarea procedurii prevazute de art. 12 din Regulamentul mentionat.
Directorul adjunct al Scolii Nationale de Grefieri este numit de catre Consiliul Superior al Magistraturii din randul personalului de instruire care are calitatea de judecator sau procuror, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.
Candidaturile pentru ocuparea functiei de conducere mentionate se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, in termen de 30 de zile de la data afisarii, insotite de curriculum vitae, plan managerial privitor la exercitarea atributiilor specifice functiei, precum si de orice alte acte considerate relevante.
In vederea numirii in functie, candidatii sustin un interviu in fata Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Interviul consta in sustinerea planului managerial si are ca scop verificarea aptitudinilor manageriale ale candidatilor, urmand a fi avute in vedere, in principal, capaciiatea de organizare, capacitatea rapida de decizie, rezistenta la stres, aufoperfectionarea, capacitatea de analiza, de sinteza, de previziune, de strategie si planificare pe termen scurt, mediu si lung, initiativa si capacitatea de adaptare rapida.
Candidatul declarat admis la interviu va fi numit in functia de conducere prin hotarare a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, fiind detasat la Scoala Nationala de Grefieri, in conditiile legii.
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: As dori sa aflu care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru ca un cetatean roman sa fie delegat sau detasat in Elvetia la o alta societate. In mod specific: Care este perioada maxima permisa pentru delegare/detasare? Cine este responsabil pentru plata salariului si in ce moneda se efectueaza aceasta plata? Ce documente sunt necesare pentru a formaliza detasarea/delegarea? Cine suporta costurile pentru cazare? Cine acopera cheltuielile de transport? Va rugam sa ne furnizati aceste...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Administratorul doreste sa schimbe sistemul de evidenta/pontaj privind prezenta angajatilor la locul de munca. Este vorba de un sistem inchis, o tableta pe care angajatul va semna la intrarea in incinta societatii, in acelasi timp se va face si o poza a angajatului; la fel se va intampla la iesirea din unitate a angajatului la sfarsitul programului de lucru. Informatiile mentionate se vor pastra pana la sfarsitul lunii sau cel mult 2 saptamani dupa, cand persoana desemnata cu centralizarea si...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<