Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Cautare ghid gdpr

14 articole gasite la cautarea dupa ghid gdpr

Vedeti rezultatele cautarii dupa ghid gdpr din e-juridic.manager.ro/codul-penal/, e-juridic.manager.ro/codul-rutier/ sau e-juridic.manager.ro/codul-procedura-penala/.

Atentie la controalele privind datele personale! Ghid GDPR pentru asociatiile de proprietari

4
Asociatiile de proprietari au calitatea de operatori de date cu caracter personal, prin urmare sunt obligate sa respecte dispozitiile Regulamentului general privind protectia datelor (RGPD). Unic... » citeste mai departe aici

Amenda GDPR pentru eMag dupa ce a trimis sms-uri promotionale unui fost client

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a anuntat recent sanctionarea operatorului Dante International SA, companie care detine eMag.ro, pentru incalcarea dispozitiilor art. 17 din Regulamentul (UE)... » citeste mai departe aici

Siguranta datelor clientilor, din perspectiva GDPR: Venitul, etnia sau religia reprezinta "date personale"?

5
O situatie des intalnita in cazul incalcarii dispozitiilor GDPR se refera la securitatea prelucrarii informatiilor cu caracter personal de catre furnizorii de servicii. Mai exact, este vorba despre... » citeste mai departe aici

Institutie publica amendata pentru neimplementarea GDPR

5
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a anuntat ca a amendat Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor cu suma de 13.000 de lei... » citeste mai departe aici

Asociatiile de proprietari si "Dreptul de a fi uitat": cand este OBLIGATORIE stergerea datelor cu caracter personal

5
Asociatiile de Proprietari care au instalate sisteme de supraveghere video in bloc se pot lovi de numeroase solicitari de stergere a datelor cu caracter personal. Dreptul la stergerea datelor (sau... » citeste mai departe aici

Companie financiara nebancara, amendata pentru incalcarea GDPR. A instalat camere video in birourile angajatilor

5
O alta companie din Romania a fost sanctionata cu amenda in cuantum de 19.772,4 lei (echivalentul sumei de 4000 EURO), pentru ca a instalat camere video in birourile angajatilor. Este vorba... » citeste mai departe aici

Atentie: Asociatiile de Proprietari sunt OBLIGATE sa trimita informatii privind GDPR catre autoritati

5
O asociatie de proprietari din municipiul Cluj-Napoca a fost amendata cu aproximativ 2.500 de lei de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal din cauza... » citeste mai departe aici

Policlinica, amendata pentru incalcarea GDPR

5
Policlinica Tommed a fost amendata pentru incalcarea GDPR, in urma unei investigatii ANSPDCP. Iata ce s-a descoperit! Autoritatea Nationala de Supraveghere a finalizat in luna noiembrie 2021 o... » citeste mai departe aici

Telemunca si GDPR. Datele si amenzile, mana-n mana

5
Telemunca sau work-from-home sau munca de acasa au devenit o varianta de lucru pe care au trebuit numerosi angajatori s-o adopte. Pandemia a schimbat modul in care priveam programul de munca ce... » citeste mai departe aici

Oferte Black Friday pentru specialistii GDPR si HR

5
Echipa R&S pune la dispozitia cititorilor E-Juridic o serie de oferte Black Friday ne neratat. Specialistii GDPR si HR au la dispozitie o multitudine de reducere reale! Istoria... » citeste mai departe aici

GDPR 2020. Intrebari si probleme la care avem raspunsuri si solutii (I)

5
Ai intrebari cu privire la GDPR? Ti-a creat Regulamentul probleme? Iata raspunsuri si solutii gratuite pe care le poti pune in practica. Aceasta este partea intai a ghidului cuprinzator privind GDPR... » citeste mai departe aici

Ziua Europeana a Protectiei Datelor

5
In 2006 Consiliul Europei a stabilit ca in ziua de 28 ianuarie a fiecarui an sa se marcheze Protectia Datelor, asadar a aparut Ziua Europeana a Protectie Datelor.  Datele personale ale... » citeste mai departe aici

Primariile trebuie sa implementeze si respecte cu strictete GDPR

5
GDPR a intrat deja in vigoare, insa multe primarii din tara nu au implementat inca toate masurile necesare pentru a aplica corect prevederile Regulamentului. Intrarea precipitata in vigoare a... » citeste mai departe aici

GDPR: Ghid practic de implementare

5
Foloseste acest ghid practic de implementare a GDPR pentru a evita orice contraventie. Incepand cu 25 mai 2018, protectia datelor personale a devenit un subiect extrem de periculos, care trebuie... » citeste mai departe aici

©2023 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI
Atentie, Juristi!
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

MODIFICARILE din Contractele Civile si Actele Comerciale se aplica deja!

Folositi NOILE Modele de Documente pentru 2023

Descarcati GRATUIT Raportul Special "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016