Avocatul Gheorghe Piperea continua sa sustina ca pandemia este ilegala si ilegitima, asadar sustine ca impreuna cu mai multi colegi de breasla care au acelasi crez vor porni Nuremberg II.
"In ultimele zile am fost asaltat de mesaje in privat si comentarii pe pagina publica in legatura cu demersul unui colectiv international de avocati de a pune in discutie adevarul, legitimitatea si legalitatea pandemiei, precum si responsabilitatea juridica (mai ales penala), politica si etica a birocratilor, a vatafilor politici, a trusturilor mass media, a proprietarilor paginilor de socializare si a overlorzilor lor, proprietari ai resurselor, ai informatiei si ai datelor noastre cu caracter personal", spune Piperea.
Avocatul arata in continuare ca exista o miscare "internationala de amploare" in care se vorbeste despre Nuremberg II - un proces care vine cu o eticheta "daramatoare pentru inventatorii si profitorii pandemiei, intrucat primul proces Nuremberg a fost pentru pedepsirea penala a exponentilor nazismului si pentru condamnarea morala intru eternitate a acestui flagel care a distrus Europa acum 80 de ani".
"Eticheta pusa acestui demers spune pe sleau ce sunt iacobinismul si totalitarismul sanitar instalate sub pretextul pandemiei - un nazism 2.0. Si ce miciuna imensa si teatru de prost gust a practicat China, tara de unde, cica, ar fi venit pandemia, dar care are mai multe decese din guturai decat din hiper-boala mileniului, care a inchis si falimentat lumea, pentru o fatalitate de 0,02%", mai explica Piperea.
Conform informatiilor oficiale furnizate de Guvernul Romaniei si Autoritatea pentru Digitalizare, rata decesului din cauza Covid-19 in Romania a ajuns la 2,55%. Din 779.695 de cazuri confirmate, 724.333 s-au vindecat.
Nuremberg II - cine se "ocupa"
Piperea mai arata ca din grupul care se ocupa de Nuremberg II fac parte avocati, medici, antropologi, psihologi, sociologi si filosofi "a caror probitate academica este incontestabila".
"Rapoartele livrate de grup si cele in pregatire probeaza falsitatea premiselor pandemiei - s-a inceput cu “studiul” neamtului cinstit Drosten, publicat de respectivul chiar in revista proprie, asupra fiabilitatii testelor RT-PCR, despre care OMS insasi spune acum ca nu sunt deloc exacte. S-a continuat cu mastile, prezentate initial chiar de Fauci ca nefiind indicate pentru bolnavi, dupa care s-a trecut brusc la generalizarea lor (intre timp se observase ca reprezinta un marker imbatabil al conformismului, ingredientul esential al totalitarismului), iar acum studiile arata ca obligativitatea purtarii mastilor coincide cu explozia cazurilor de infectare. Ca sa nu mai vorbim ca, in Romania, mastile sunt, in general, neconforme.
S-a continuat cu distantarea sociala, spalarea si dezinfectarea nevrotica a mainilor, dezinfectarea suprafetelor de contact si evitarea banilor cash. Revista Nature spune acum ca virusul nu rezista in afara corpului uman, deci suprafetele de contact si banii cash nu raspandesc virusul. Iar dezinfectarea scade imunitatea si nicidecum nu o intareste", mai spune avocatul.
Ramane de vazut care va fi finalitatea acestei initiative privind Nuremberg II.
Florin Amariei scrie pentru E-Juridic.ro din anul 2018, explicand noutatile legislative si prezentand cele mai relevente stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea la 9AM.ro, a continuat la legestart.ro si a acoperit dintotdeauna cele mai relevante subiecte din domeniile politica, social si justitie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna domeniile legislativ, justitie si politico-social, cu accent pe explicarea detaliata a ce este important de retinut, cum ne afecteaza aceste informatii si de ce este bine sa aplicam legea in forma ei la zi.
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Salariata nascuta in 23 iulie 1962, indeplineste conditiile de pensionare limita de varsta luna aceasta, octombrie 2024. Va rog, sa-mi spuneti, cu ce data trebuie sa incetez CIM, avand in vedere ca la femei varsta de pensionare este diferita?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Ma puteti ajuta cu o nelamurire privind acordarea zilelor concediu pt angajati, in functie de vechimea in munca? Este aceasta o posibilitate sau o obligativitate pentru angajatori? Vechimea in munca Durata minima a concediului de odihna normal in zile lucratoare pana la 5 ani 21 zile de la 5 la 10 ani 22 zile de la 10 la 15 ani 23 zile de la 15 la 20 ani 24 zile peste 20 ani 25 zile
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Am o angajata cu care am incheiat si este in desfasurare un contract de munca la domiciliu, cu urmatoarele date: norma partiala de lucru pentru desfasurarea unor lucrari, proiecte, norma de lucru este ore/luna fiind platita in functie de orele lucrate in cadrul proiectului, functia ei de baza NU este la compania noastra ci este la un alt angajator la care are alt contract de munca cu norma intreaga, 8ore/zi. Ne-a informat ca ea isi va lua concediu de risc maternal, are sarcina cu risc si nu...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<