Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat sa inainteze presedintelui Romaniei propunerea de eliberare din functie, prin demisie, incepand cu 9 iunie, a lui Daniel Morar, cu rezervarea postului de procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, post pe care il ocupa in prezent.
"Plenul CSM a hotarat sa inainteze presedintelui Romaniei propunerea de eliberare din functie, prin demisie, incepand cu data de 09.06.2013, a domnului Daniel Morar, procuror cu grad profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, cu rezervarea postului de procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, post pe care il ocupa in prezent, in conformitate cu art.69 alin.(2) din Legea nr.47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, republicata si art. 33 alin.15 din Legea nr.303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare", se arata in solutia CSM postata joi pe site-ul CSM.
Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea, prin demisie, din functia de procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj a lui Daniel Morar, procuror cu grad profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, informa Administratia Prezidentiala.
Plenul CSM a luat act, in sedinta de marti, de demisia din magistratura a lui Daniel Morar, fost sef al DNA, numit de presedintele Traian Basescu judecator la Curtea Constitutionala incepand cu 9 iunie.
Procurorul Daniel Morar a inaintat CSM cererea de demisie din magistratura. Solicitarea de eliberare din functia de procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj prin demisie a lui Morar a fost pe ordinea de zi a plenului de marti.
Daniel Morar a fost numit de presedintele Traian Basescu judecator la Curtea Constitutionala incepand cu data de 9 iunie pentru un mandat de noua ani. AGERPRES
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: As dori sa aflu care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru ca un cetatean roman sa fie delegat sau detasat in Elvetia la o alta societate. In mod specific: Care este perioada maxima permisa pentru delegare/detasare? Cine este responsabil pentru plata salariului si in ce moneda se efectueaza aceasta plata? Ce documente sunt necesare pentru a formaliza detasarea/delegarea? Cine suporta costurile pentru cazare? Cine acopera cheltuielile de transport? Va rugam sa ne furnizati aceste...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Administratorul doreste sa schimbe sistemul de evidenta/pontaj privind prezenta angajatilor la locul de munca. Este vorba de un sistem inchis, o tableta pe care angajatul va semna la intrarea in incinta societatii, in acelasi timp se va face si o poza a angajatului; la fel se va intampla la iesirea din unitate a angajatului la sfarsitul programului de lucru. Informatiile mentionate se vor pastra pana la sfarsitul lunii sau cel mult 2 saptamani dupa, cand persoana desemnata cu centralizarea si...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<