Un credit IFN, cunoscut si drept credit nebancar, are la baza principii similare cu un imprumut clasic, acordat de o entitate bancara - ambele fiind destinate, in definitiv, pentru solutionarea planurilor, problemelor ori nevoilor personale in mod responsabil din punct de vedere financiar.
Totusi, exista diferente intre un credit IFN si unul bancar, care sunt determinate de politica interna, de modelul de business sau de reglementarile in vigoare pentru fiecare tip de institutie in parte. Spre exemplu, Provident Financial Romania, fondata in anul 2006 ca parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF), este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea de credite IFN in maximum 48 de ore, prin intermediul serviciului optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu.
Acest serviciu a fost lansat in premiera pe piata din Romania de catre Provident, scopul companiei fiind acela de a simplifica procesul de imprumutare pentru cei care au nevoie de un credit IFN in cel mai scurt timp posibil, acordat pe termen scurt sau mediu (cu valoarea cuprinsa intre 500 si 20.000 de lei) si in conditii de siguranta financiara maxime, avand la baza conceptul de creditare responsabila
In plus, cei care solicita un credit IFN de la Provident, indiferent de suma, nu trebuie sa prezinte giranti sau garantii, conditiile de eligibilitate fiind minime.
Aplica acum pentru un credit IFN pe 48 de saptamani!
Imprumutul Provident pe 48 de saptamani este varianta potrivita in cazul in care ai nevoie rapid de o suma de bani nu foarte mare, dar de care nu dispui imediat, pentru o mica investitie personala sau acoperirea unor mici cheltuieli neprevazute.
Cu rate incepand de la doar 24 de lei/saptamana si pana la 41.37 lei/saptamana, in functie de suma imprumutata, acest tip de credit iti ofera posibilitatea de a imprumuta o suma de bani cuprinsa intre 500 si 1.200 de lei.
Pentru aceasta promotie este important de stiut ca beneficiezi de costuri reduse la jumatate. Pachetul reprezinta o promotie, fiind valabila in perioada 29.06.2021 - 16.08.2021. Regulamentul campaniei este disponibil
aici.
Conditii minime de aplicare in vederea obtinerii unui credit IFN Provident:
✔ persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;
✔ venit fix dovedibil;
✔ adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei (aceeasi cu cea din cartea de indentitate);
✔ un numar de telefon valabil.
Pentru aplicare, ai la dispozitie formularul online disponibil pe site-ul Provident.ro. In cel mai scurt timp, vei fi contactat telefonic de catre un reprezentant care iti va sta la dispozitie pentru preluarea si finalizarea solicitarii tale. Acesta iti va raspunde, de asemenea, la orice intrebare sau posibila nelamurire. Alternativ, poti apela unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75.
Promptitudinea si rapiditatea cu care Provident raspunde la solicitarile clientilor, corectitudinea, transparenta si seriozitatea – intr-un cuvant, relatia cu agentii (corecti, prompti, seriosi, transparenti, comunicand pe intelesul oamenilor si oferind toate infromatiile necesare) – reprezinta unul dintre punctele forte ale companiei.
Redactia E-Juridic are un colectiv de 4 autori specializati din domeniul juridic cu toate ramificatiile sale. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de proiecte de legi, acte adoptate si noutati legislative. Va explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene.
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Salariata nascuta in 23 iulie 1962, indeplineste conditiile de pensionare limita de varsta luna aceasta, octombrie 2024. Va rog, sa-mi spuneti, cu ce data trebuie sa incetez CIM, avand in vedere ca la femei varsta de pensionare este diferita?
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Ma puteti ajuta cu o nelamurire privind acordarea zilelor concediu pt angajati, in functie de vechimea in munca? Este aceasta o posibilitate sau o obligativitate pentru angajatori? Vechimea in munca Durata minima a concediului de odihna normal in zile lucratoare pana la 5 ani 21 zile de la 5 la 10 ani 22 zile de la 10 la 15 ani 23 zile de la 15 la 20 ani 24 zile peste 20 ani 25 zile
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Am o angajata cu care am incheiat si este in desfasurare un contract de munca la domiciliu, cu urmatoarele date: norma partiala de lucru pentru desfasurarea unor lucrari, proiecte, norma de lucru este ore/luna fiind platita in functie de orele lucrate in cadrul proiectului, functia ei de baza NU este la compania noastra ci este la un alt angajator la care are alt contract de munca cu norma intreaga, 8ore/zi. Ne-a informat ca ea isi va lua concediu de risc maternal, are sarcina cu risc si nu...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<