Consiliul Superior al Magistraturii informeaza vineri ca 13 judecatori si opt procurori au intrunit cerintele necesare indeplinirii functiei de inspector.
In sedinta de joi, plenul CSM a procedat la evaluarea candidaturilor depuse in vederea ocuparii a 32 posturi de inspector din cadrul Inspectiei Judiciare.
Pentru cele 32 posturi vacante si-au depus candidatura 29 de judecatori si 17 procurori.
In urma votului, Plenul CSM a decis ca au intrunit cerintele necesare indeplinirii functiei de inspector urmatorii judecatori: Teodora Giurca - Tribunalul Bucuresti, Elisabeta Mocanu - Tribunalul Bucuresti, Mihaela Simona Musat - Tribunalul Ialomita, Aida Oana Popescu - Tribunalul Bucuresti, Olimpia Louysse Raducu - Tribunalul Bucuresti, Mihaela Alexandru - Curtea de Apel Brasov, Floarea Grosu - Curtea de Apel Tg. Mures, Cravelos Rica Vasiliu - Tribunalul Iasi, Catalin Gabriel Badoiu - Tribunalul Bucuresti, Dragos Mihail - Judecatoria Ploiesti, Petre Rosu - Curtea de Apel Bucuresti, Dantes Marcovici - Curtea de Apel Bacau si Mihai Daniel Onisor - Tribunalul Neamt.
De asemenea, au intrunit cerintele pentru functia de inspector si procurorii: Cristina Daniela Balcan - Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Ioana Cornel - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti, Elena Radescu - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Camelia Sutiman - Directia Nationala Anticoruptie, Tamara Manea - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, Georgel Aciu - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Laurentiu Vintila - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Razvan Cosmin Dicu - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov.
In urma finalizarii procedurii de selectie si ocupare, la Serviciul de Inspectie Judiciara pentru Judecatori au ramas 11 posturi vacante de judecator inspector.
Procedura de selectie a candidatilor la functia de inspector a fost declansata in 15 decembrie 2011 potrivit hotararii plenului CSM nr. 988 si este reglementata de dispozitiile art. 42 alin. 6-20 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului. AGERPRES
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Compania noastra a negociat cu un tert reduceri de abonamente la sala de sport/ piscina pentru angajatii sai si a incheiat cu tertul un protocol de colaborare. Valoarea discountului este in functie de nr de angajati care acceseaza serviciile sportive. Angajatii care doresc isi platesc singuri abonamentul, insa beneficiaza de reducerea negociata de angajator. Va rog sa-mi comunicati daca reducerea reprezinta un beneficu extrasalarial si care este tratamentul fiscal al acesteia.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Daca mama a nascut copilul in Germania si a beneficiat acolo de indemnizatie pentru cresterea copilului, iar dupa un an familia s-a mutat in Romania, mama poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in Romania pana cand copilul implineste doi ani? Care este procedura de solicitare? Trebuie aduse adeverinte din Germania?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<