Consiliul Superior al Magistraturii informeaza vineri ca 13 judecatori si opt procurori au intrunit cerintele necesare indeplinirii functiei de inspector.
In sedinta de joi, plenul CSM a procedat la evaluarea candidaturilor depuse in vederea ocuparii a 32 posturi de inspector din cadrul Inspectiei Judiciare.
Pentru cele 32 posturi vacante si-au depus candidatura 29 de judecatori si 17 procurori.
In urma votului, Plenul CSM a decis ca au intrunit cerintele necesare indeplinirii functiei de inspector urmatorii judecatori: Teodora Giurca - Tribunalul Bucuresti, Elisabeta Mocanu - Tribunalul Bucuresti, Mihaela Simona Musat - Tribunalul Ialomita, Aida Oana Popescu - Tribunalul Bucuresti, Olimpia Louysse Raducu - Tribunalul Bucuresti, Mihaela Alexandru - Curtea de Apel Brasov, Floarea Grosu - Curtea de Apel Tg. Mures, Cravelos Rica Vasiliu - Tribunalul Iasi, Catalin Gabriel Badoiu - Tribunalul Bucuresti, Dragos Mihail - Judecatoria Ploiesti, Petre Rosu - Curtea de Apel Bucuresti, Dantes Marcovici - Curtea de Apel Bacau si Mihai Daniel Onisor - Tribunalul Neamt.
De asemenea, au intrunit cerintele pentru functia de inspector si procurorii: Cristina Daniela Balcan - Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Ioana Cornel - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti, Elena Radescu - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Camelia Sutiman - Directia Nationala Anticoruptie, Tamara Manea - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, Georgel Aciu - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Laurentiu Vintila - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Razvan Cosmin Dicu - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov.
In urma finalizarii procedurii de selectie si ocupare, la Serviciul de Inspectie Judiciara pentru Judecatori au ramas 11 posturi vacante de judecator inspector.
Procedura de selectie a candidatilor la functia de inspector a fost declansata in 15 decembrie 2011 potrivit hotararii plenului CSM nr. 988 si este reglementata de dispozitiile art. 42 alin. 6-20 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului. AGERPRES
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Societate cu profil IT doreste sa angajeze student cu contract de internship. Cate ore poate lucra maxim fiind student care nu poate veni zilnic fiind examene si cursuri. Forma de contract este CIM ? sau nu? Care este salariul brut minim si ce impozite suporta firma. Care este perioada maxima de contract.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: In cazul salariatilor detasati transnational, cheltuielile generate de detasare sunt dispuse astfel: 1. Transportul - este achitat direct de angajator prin achizitia biletelor de calatorie prin plata directa din contul angajatorului; 2. Cazarea - este asigurata prin inchirierea directa de catre angajator a unor locuinte, si plata directa din contul angajatorului a costului cu chiria; 3. Masa - este asigurata de beneficiarul serviciilor prin acordarea la cantina acestuia. In acest caz, cum...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: O firma de IT din Romania doreste sa trimita doi salariati pentru cate 3 zile, o data la 3 luni, unul in UK si unul in Germania pentru o intalnire de afaceri cu colegi dintr-o intreprindere care apartine grupului de intreprinderi la nivel global. Salariatii nu vor desfasura activitate pentru compania in care se deplaseaza, nu va exista un raport de munca intre salariati si compania in care se deplaseaza, iar rezultatele si informatiile acumulate in urma intalnirii vor fi aplicate ulterior pentru...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<