Consiliul Superior al Magistraturii informeaza vineri ca 13 judecatori si opt procurori au intrunit cerintele necesare indeplinirii functiei de inspector.
In sedinta de joi, plenul CSM a procedat la evaluarea candidaturilor depuse in vederea ocuparii a 32 posturi de inspector din cadrul Inspectiei Judiciare.
Pentru cele 32 posturi vacante si-au depus candidatura 29 de judecatori si 17 procurori.
In urma votului, Plenul CSM a decis ca au intrunit cerintele necesare indeplinirii functiei de inspector urmatorii judecatori: Teodora Giurca - Tribunalul Bucuresti, Elisabeta Mocanu - Tribunalul Bucuresti, Mihaela Simona Musat - Tribunalul Ialomita, Aida Oana Popescu - Tribunalul Bucuresti, Olimpia Louysse Raducu - Tribunalul Bucuresti, Mihaela Alexandru - Curtea de Apel Brasov, Floarea Grosu - Curtea de Apel Tg. Mures, Cravelos Rica Vasiliu - Tribunalul Iasi, Catalin Gabriel Badoiu - Tribunalul Bucuresti, Dragos Mihail - Judecatoria Ploiesti, Petre Rosu - Curtea de Apel Bucuresti, Dantes Marcovici - Curtea de Apel Bacau si Mihai Daniel Onisor - Tribunalul Neamt.
De asemenea, au intrunit cerintele pentru functia de inspector si procurorii: Cristina Daniela Balcan - Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Ioana Cornel - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti, Elena Radescu - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Camelia Sutiman - Directia Nationala Anticoruptie, Tamara Manea - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, Georgel Aciu - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Laurentiu Vintila - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Razvan Cosmin Dicu - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov.
In urma finalizarii procedurii de selectie si ocupare, la Serviciul de Inspectie Judiciara pentru Judecatori au ramas 11 posturi vacante de judecator inspector.
Procedura de selectie a candidatilor la functia de inspector a fost declansata in 15 decembrie 2011 potrivit hotararii plenului CSM nr. 988 si este reglementata de dispozitiile art. 42 alin. 6-20 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului. AGERPRES
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Societate cu domeniu de activitate in constructii acorda salariatiilor indemnizatie de mobilitate de 50 lei/zi, cand durata deplasarii este mai mare de 12 ore si santierul se afla la o distanta mai mare de 5 km. Indemnizatia este specificata in CIM si declarata lunar in D112 ca si venit neimpozabil deoarece se incadreaza in limitele specificate la art.76 alin 4,1 din Codul fiscal. In Revisal s-a inregistrat o suma fixa de 1000 lei, ceea ce nu este corect in cazul in care numarul zilelor in care...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Societate comerciala "A" din Romania, platitoare de TVA si impozit pe profit, achita pentru salariatii sai o contributie lunara de 160 lei / salariat la BT Pensii, reprezentand pensie facultativa pilonul 3, deductibil in limita a 400 euro / an / salariat. Sumele sunt cuprinse la venituri neimpozabile pe statul de plata si apar in D112 pentru fiecare salariat care beneficiaza de aceasta facilitate. Unul dintre salariati intra in concediu medical de sarcina si lauzie iar ulterior va...
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Avem un angajator fara punct de lucru ce are salariati care lucreaza la sediul clientului sau la mai multu clienti diferiti pe parcursul unei luni. In cazul acesta, toti salariatii ce nu lucreaza la sediul angajatorului trebuie sa beneficieze de spor de mobilitate sau doar cei ce lucreaza la clienti clienti diferiti? Asteptam raspunssul dumneavoastra.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<