Privind incetarea - la cerere - a detasarii domnului procuror Daniel Morar in functia de prim-adjunct al procurorului general al PICCJ, detasarea si numirea sa in functia de consilier al presedintelui CSM
Astazi, 05 aprilie, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, cu unanimitate de voturi:
• La solicitarea domnului Daniel Marius Morar - procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, cu grad profesional de procuror de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – incetarea detasarii sale in functia de prim-adjunct al procurorului general al PICCJ, cu incepere din data de 15.04.2013.
• La solicitarea Presedintelui CSM, detasarea - in baza art. 58 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 si art. 40 alin. (1) lit. a din Legea nr. 317/2004 – pe o perioada de 6 luni, incepand cu data de 15 aprilie 2013, a domnului procuror Daniel Marius Morar la Consiliul Superior al Magistraturii, in functia de consilier al Presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii.
Prin Decizia Presedintelui CSM nr. 152/ 05.04.2013, domnul procuror Daniel Marius Morar a fost numit in functia de consilier al presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, incepand cu data de 15.04.2013.
Domnul procuror Daniel Marius Morar si-a exprimat acordul pentru detasare, cu mentiunea ca aceasta va inceta la data de 7 iunie 2013.
Sursa Consiliul Superior al Magistraturii
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Intrebare: Compania noastra a negociat cu un tert reduceri de abonamente la sala de sport/ piscina pentru angajatii sai si a incheiat cu tertul un protocol de colaborare. Valoarea discountului este in functie de nr de angajati care acceseaza serviciile sportive. Angajatii care doresc isi platesc singuri abonamentul, insa beneficiaza de reducerea negociata de angajator. Va rog sa-mi comunicati daca reducerea reprezinta un beneficu extrasalarial si care este tratamentul fiscal al acesteia.
vezi AICI raspunsul specialistilor << Intrebare: Daca mama a nascut copilul in Germania si a beneficiat acolo de indemnizatie pentru cresterea copilului, iar dupa un an familia s-a mutat in Romania, mama poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in Romania pana cand copilul implineste doi ani? Care este procedura de solicitare? Trebuie aduse adeverinte din Germania?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<